היי

היי

לאחר שכל מאמצי בועדת החלטה עלו בתוהו והוחלט לשלוח אותו לפנימייה, עם כל הצער, החלטתי שאני מעבירה משמורת לאבא שלו. יש לו אבא טוב ועדיף שהוא יהיה אצלו מאשר בפנימיה. בהנחה שאין בנינו מחלוקת, וגם אין ממש תקציב לעו"ד (ואל תשלחו אותי לסיוע משפטי) האם ניתן למצוא ברשת נוסח של הסכם העברת משמורת? מנסיונכם, מהם הדברים שאני צריכה לשים עליהם דגש מלבד מזונות והסדרי ראייה?

קחי סעיף נוסף לדוגמה

טוב עשית. עדיף שיהיה אצל אביו ולא במוסד. מדוע רשויות הרווחה מתנגדים שאת תגדלי את הילד? לעניין ההסכם, תכניסי סעיף שכל עניין שבחילוקי דעות בינו ובינך לגבי יישום ההסכם, אתם מחוייבים קודם למצות את ההליךכים בגישור ובלי מעורבות לשכת הרווחה ורק אם לא מגיעים לפתרון, משתמשים באמצעים אחרים, כולל פניה לבית המשפט. האם בנושא מזונות והסדרי ראיה את סגורה? יש לך נוסח מוסכם עלייך? כן, אל תכלי לסיוע המשפטי, בדרך כלל הם נוקטים את הפעולות השגויות ומסבכים את הלקוח יותר. 99.99% שלא תמצאי הסכם העברת משמורת ברשת משתי סיבות: 1. ההסכם כל כך אינדיבידואלי. 2. אם יועלה הסכם כזה לרשת, כיצד יתפרנסו עורכי הדין? את כן יכולה למצוא עצות כפי שאת פונה לפורום "משמורת הוגנת" למשל. ובכל מקרה אני הייתי ממליצה לך בטרם חתימה להציג את ההסכם בפני עורך דין מטעמך (אף אחד לא צריך לדעת מזה) שיאמר לך אם עשית שגיאה קריטית שם. אם תמסרי מידע נוסף על היחסים בינך לבין האב בעניין גידול הילד, או מחלוקות אפשריות בעתיד - נוכל לסייע יותר גם בעצות.

ראשית תודה ../images/Emo39.gif

רשויות הרווחה שמו לנגד עיניהם להוציא אותו מהבית למרות שאני אדם נורמטיבי, עובדת במשרה מכובדת ומגדלת את ילדי הנוספים בכבוד. יש כאן גורם משפחתי עויין שמציף את כל העוסקים בנושא, והרשויות מצידם כערפדים הצמאים לדם, עטים עליו כמוצאי שלל רב. מכוון שאין לי כוחות ומשאבים להלחם בהם הרמתי ידיים באופן זמני. ומי יודע, אולי הוא יצליח במקום שאני לא. ביני לבין האקס יחסים טובים מאוד. בכל אופן, החלטנו ללכת לעו"ד ולנסות להגיע ביחד לעמק השווה. הסדרי ראייה שווים. פעמיים בשבוע כולם אצלי ופעמיים בשבוע אצלו. שבתות לסירוגין. לגבי המזונות יש מחלוקת קטנה ואני מקווה שזה יפתר ברוח טובה. אני לוקחת לתשומת ליבי את ההערה שלך לגבי האפשרות שתתעורר מחלוקת. תודה

חצי הכוס המלאה

העובדה שאת ואב הילדים מאוחדים תתן לך הרבה כוח להילחם ברשויות כדי לקבל את הילד. אני מבינה שמדובר בהוצאת ילד אחד מהבית כשיתר הילדים חיים איתך? האם נכון? המקרה מזכיר את המקרה של אמא שהגיבה לך בפורום. אולי תספרי לנו יותר על נסיבות הוצאת הילד ונוכל לחזק אותך מכאן. הגולשים והגולשות מוזמנים לתרום לך מניסיונם.

שופטים כבר מבינים היום שהרווחה זה חרטא

וועדת החלטה רק ממליצה לבית המשפט, פעם שופטים הניחו כי פקידות הרווחה מבינות משהו ועושת עבודת קודש, היום יותר ויותר מבינים שאין מקום להתייחס ברצינות יתרה להמלצות הוועדות המזויפות האלו ושופטים כבר מעיזים להטיל דופי במיומנות ומהמנות תסקירי הרווחה. לא ברור מדוע שירותי הרווחה לא עזרו לכם להגיע להסדר להעברת משמרת במקום פנימיה - בעצם כן ברור, הריי אלו שרותי הרווחה העלובים של מדינת ישראל על העודף הגדול של פקידות חסרות דעת שיושבות סתם בישיבות חסרות תועלת. בקיצור, אם תביאו טיעונים ראויים לשופט הוא יתעלם מהמלצות הרווחה.

הלוואי שאתה צודק שהגישה השתנתה

לצערי ומניסיוני, לא ראיתי הרבה שופטים שהיו ביקורתיים כלפי המלצות פקידי הסעד. אני מקווה שראית מספיק מקרים כאלה, סתם כדי לעודד אותנו.

numberjacks33

New member
לא רק שלא רוצים להחזיר את הילדה

רוצים גם להוציא את בני או לפטר אותי רק נקמה השופטת מסרבת לדיון ומחסה על החומר החסוי בעצם אנחנו לא יודעים במה אנחנו אשמים וגם הילדה לא יודעת למה היא הוצאה מהבית .

למעלה