היי =]

שקדור1

New member
היי =]

היי, אני בצופים בשבט פסגות אימפריההההההה, בהנהגת ירושלים, אני בת 11, יש לנו טיול פתיחה בראש העין ליומים, מה כדי לי לקחת לטיול? בנוסף למה שכתבו? תודה, שקד

זה לא עז

New member
אומייגד!!! שקד כנסי

אני בגדוד פסגות! איזה מגניב. את בגדוד שחר? קחי פנס וטאקי.

שקדור1

New member
../images/Emo10.gifלא אני בגדוד חרמון

Yael 130

New member
מה כתבו לכם כבר ברשימה?

ככה נוכל להוסיף לך דברים.. =]

שקדור1

New member
אני מתכוונת לכל מיני דברים שיעסיקו אותי בלילה

כי אני לא ישנה הרי,וגם כמה בגדים כדי להביא..וכאלה טוב?

Yael 130

New member
אממ..

את יכולה להביא קלפים ללילה- זה בטוח יעביר לך את הזמן עם חברות, בקשר לבגדים- זה כולה יומיים אז תביאי את החאקי, ועוד מכנס אחד או שניים, חולצה אחת או שתיים, שתיים- שלוש גרביים ותחתונים (אל תתקמצני בגרביים ותחתונים, זה גם ככה קטן, ואם תירטבו- זה יהיה שווה את זה.. =] ). אממ.. את יכולה להביא ספר אם את בנאדם של קריאה... אממ.. פנס- אל תשכחי.. לי יש משקפיים ותמיד מחרפן אותי שאני שוכחת נרתיק כדי לשים אותם בלילה, אז אם יש לך משקפיים- אל תשכחי.. אלתוש תמיד כדאי.. נייר טואלט ומגבונים... דיאורדורנט.. עוד משו כדי להעביר את הזמן- אם את אוהבת את יכולה להדפיס מהאינטרנט תשבצים, תשחצים סודוקו וכאלה (ואם כן- אל תשכחי להביא עט)... אבל ת'כלס- אם תביאי קלפים נראלי שתסתדרי הכי טוב.. =] אם יש לך עוד שאלות- תשאלי- יש כאן מספיק אנשים.. חח... =]

שקדור1

New member
אני בכלל לא כזאת של קריאה אני כנראה אקח-

ללילה- *קלפים *פנסים ישלעם עוד רעיונות.<? לדברים בלילה?

Lior co

New member
מה יש לכם לחפש בראש העין?

אף פעם לא שמעתי על מישהו שטייל פה.. מה המסלול שלכם ואיפה אתם ישנים?

שקדור1

New member
כנסו

המסלול שלנו בפארק הירקון-אנחנו ישנים ליד ראש העין בנחל הירקון, אני לא ישנהנ כי יותר כיף לעשות צחוקים עם כולם.. עוד?

את בכיתה ו'? ה? ז? איזה כיתה את?.

אני חושבת שעדיף שתביאי (מניסיון מאתמול) ♥כובע צמר(ללילה) יהיה שם קר... דודה שלי גרה שם ואנחנו תמיד מביאים דברים חמים חמים ♥ג'קט וכל מיני בגדים נורא נורא חמים.. ♥כדאי לך לישון בלילה כי יש מסלול... וגם , אם ירד גשם אז יצטרכו לפנות אתכם למקום חילופי (כמו אותנו) ועדיף שתלכי לישון!!! [כמוני ... רק שאני לא ישנתי כמעט.. ישנתי שעתיים בערך.. ואז היה לנו מסלול ארוךךך אבל גם אז ירד כשם וחזרנו הבייתה] ♥אולי כדאי שתביאי אוהל ... כדי לא לישון על האדמה... ♥את יכולה להביא מלא מלא חטיפים למקרה שהארוחת ערב תהיה זוועה...אצלנו היה ארוחה כמו במרדיך ההישרדו של נד.... ♥תביאי משחקים כמו - טאקי , בקבוק לאמת או חובה , תכיני גם פעולה למקרה שלא ירצו ללכת לישון....

ליאן209

New member
וואי טיול פתיש בראש העין

נשמע טוב:) חח סתם מה נאבד לכם בראש העין?! איפה יש לטייל פה בכלל?!?!?!

למעלה