היי מישהו יכול להביא לי בייס בודי??? ולא הבנתי למה אתם מתעצבנים על כל הודעה חדשה...?
ר רעות אולסן New member 17/6/02 #1 היי מישהו יכול להביא לי בייס בודי??? ולא הבנתי למה אתם מתעצבנים על כל הודעה חדשה...?
ש שייזי קן בנימינה New member 17/6/02 #2 כן תסתכלי טיפה יותר למטה ואנישמתי אחת והנה עוד אחת וכן גם אני לא מבינה מה העצבים...
M Me 4eVer New member 17/6/02 #4 אמממממ... אני אסביר לך ואביא לך.. על כל הודעה חדשה.. כי תסתכלי על כמות הדוליות כאן.. ותארי לך שכל אחת מהן הייתה בהודעה חדשה.. לא מוגזם? ובייסים.. אני אביא לך עוד כמה.. שניה..
אמממממ... אני אסביר לך ואביא לך.. על כל הודעה חדשה.. כי תסתכלי על כמות הדוליות כאן.. ותארי לך שכל אחת מהן הייתה בהודעה חדשה.. לא מוגזם? ובייסים.. אני אביא לך עוד כמה.. שניה..
B BubbleBar New member 17/6/02 #6 הדולי הראשונה(ראשון) שלי ../images/Emo60.gif היי אני חדשה כאן ..חברה שלי שלחה לי כל מיני "גופות" של דוליז והחלטתי להכין בן ולפרסם אותו.. תגיבו בבקשה!
הדולי הראשונה(ראשון) שלי ../images/Emo60.gif היי אני חדשה כאן ..חברה שלי שלחה לי כל מיני "גופות" של דוליז והחלטתי להכין בן ולפרסם אותו.. תגיבו בבקשה!