היי

חן המלך2

New member
היי

שלום אני מעוניין לקבל חוות דעת על נגן E260 של סאן דיסק גם ביקורת YNET יהיה טוב אבל גם מישהו שיש לו את הנגן והאם הוא מרוצה ממנו?איך מבחינת סרטים?מבחינת מוזיקה? יש תוספות מיוחדות? תודה
 

tweeg

New member
אממ

בכללי הוא נגן בסדר,יש לו קצת בעיות תוכנה מדי פעם אבל לא משהו ממש רציני המחליף שלו הfuze גם בארץ,אבל נראה לי המחיר שלו עדיין גבוה לדעתי הוא בסדר לראות עליו סדרות מצוירות(סאות'פארק,פאמלי גיי וכו') לא ניסיתי לראות עליו משהו אחר (הרבה פה בדעה שאפילו מסך 2.5 זה קטן לסדרות(הוא 1.8) מוזיקה בקושי שמעתי בו,אבל לדעתי רוב האנשים יסתדרו איתה יופי אני לא חושב שיש לו תוספות כ"כ,מוזיקה ווידאו,רדיו ונראה לי הקלטה אני לא זוכר עוד משהו
 

חן המלך2

New member
אממ

האייפוד טאץ' למשל גם כבתור נגן וידיאו וגם כבתור נגן מוזיקה יותר טוב ממנו? כמה עולה בארץ הFUZE? אפשר קישור לביקורת של YNET על הE260?
 

tweeg

New member
תגובה

האיפוד טאצ' לא באותה קטגוריה מבחינת מסך אז אי אפשר להשוות http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=C-MP3Player&keyword=fuze http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=395824&pid=48 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3273530,00.html עכשיו שמיצנו את השאלות גוגל,והניימ דרופינג תקרא את זה הכי חשוב תחליט על תקציב,נפח,וגודל מסך (אם אתה לא יכול לתרגם גודל מסך לאינצים,אז תקפוץ לחנות תסכל על כמה נגנים ותחזור)
 

חן המלך2

New member
אני לא שואל בשבילי

כי בשבילי אני הולך להביא אייפוד טאץ מקווה בעוד חודש מצרפת אני שואל בשביל בן דוד שלי שקנה E260 והוא רוצה לדעת האם הנגן שהוא קנה טוב והאם הוא עשה בחירה טובה דא מתעסקים בפורום זה באייפוד או שרק בפורום הספציפי לאייפוד?
 

tweeg

New member
תגובה

א.אם הנגן מתאים לו מבחינת גודל מסך,אז לדעתי הוא עשה בחירה בסדר הוא לא נגן רע,יש נגנים יותר טובים,אבל גם עולים יותר ב.בהמלצות כן,בפתרון בעיות לא (ממליץ מאוד לבדוק בטאגליינס/שאלות נפוצות,גוגל,לפני ששואלים בפעם ה100 את אותה שאלה)
 

חן המלך2

New member
אוקיי אני אמצל שרשור זה

לשאול אם האייפוד טאץ' מיועד לבן אדם רגיל שרוצה לשמוע מוסיקה ולראות סרטים? הוא מוגדר כמחשב כף יד?
 
למעלה