היי

שיקה221

New member
היי

אז אני רואה שיש הרבה עידכונים חדשים. אני מצטערת שלא הייתי פה כל כך הרבה זמן בדיוק עברתי ניתוח והייתי בבית חולים התאוששתי קצת ועכשיו אני מחלימה בבית ומנסה להתעדכן מחדש. בכל אופן תמישכו ככה אני גאה בכם.

ברוכה השבה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני שמחה שחזרת אלינו, ושאת מרגישה יותר טוב. זה הכי חשוב.

NoOop

New member
ברוכה השבה :)

החלמה מהירה. במה מדובר? :) ואנחנו נעדכן אותך בהכלללל D:

שיקה221

New member
תודה אני מרגישה יותר טוב :)

זה היה אפנדציט [תוספתן] ולמזלי עלו על זה בזמן ולא קרה יותר מידי..ניתוח וזהו..רק להחלים לוקח כמה שבועות אבל צ'יק צ'ק נהיה על הרגליים. בעיקרון שמעתי שנגמרו הצילומים ללייבור פיינס סופסוף ושלינדזי שלנו ממש מבלה לה עם סמנתה..מאושרת בשבילה. אני לא כל כך שמחה שהן יתחתנו..כאילו זה ממש מהר.. נכון שהן מכירות כבר הרבה זמן אבל אני כמעט בטוחה שלא כל הזמן הזה הן היו ביחד [ןזזה שוב מחזיר אותנו לשאלה אם הן באמת ביחד..האמ האמ] בכל אופן העיקר שתהיה מאושרת.

NoOop

New member
ואוו,

גם לי היה את הניתוח הזה. אצלי גילו אותו די מהר כי אבא שלי עבר את אותו הדבר וזיהה את הכאבים אז הוא ישר הריץ אותי לבית חולים וכאלה שיגלו מה ומי. בהתחלה איזה רופא אהבל אמר שיש לי בעיה במערכת העיכול -.- ואחרי זה התברר שזה התוספתן. ועשו לי אולטראסאונד [D:] הקטע המוזר בכל הסיפור שלי, זה שהניתוח עצמו אולי קצת כאב אבל לא הפסקתי לבכות. למה? כי הרופאה המ**** הזאת שמה לי את העירוי עמוקקקק בתוך הוריד ככה שאני לא השתמשתי באותה יד שלושה שבועות בגלל ה***** הזאת. וכאב לי כל כך שלא היה אכפת לי בכלל מהבטן. %$^$%^%%$6 [איזה כיף להוציא עצבים] ^^

שיקה221

New member
חחחח זה נשמע מצחיק

למרות שאני בטוחה שלך זה כאב.. לי עשו את העירוי בלמעלה של הכף יד ככה שזה לא היה נורא חוץ מהקטע שבאמצע הלילה עשיתי תנועה לא טיובה והעירוי נפל לי וכזה יצא מלא דם.. לקח להם די הרבה זמן לעלות על זה כם חשבו שזה משהו אחר בכלל ועשו לי רנטגן ואולטראסונד ועוד אלף בדיקות עד שתחשק לי להתאבד כי ממש כאב ולא יכלו לתת משהו נגד הכאבים כי צריך להמשיך לבדוק... הכאבים שלי התחילו ב6 בבוקר וחשבנו שזה יעבור וזה אבל דוד שלי בדק אותי ואמר שאולי זה אפנדציט אז לקחו אותי לבית חולים ב11 ורק ב8 בערב נותחתי...יעני 14 שעות של כאב! ומה הבאסה זה שאחרי הניתוח הם נותנים מלא משככי כאבים זוה אבל שיוצאים הביתה כל מה שיש זה אדוויל וזה לא כזה עוזר.. ואני בכלל תכננתי על החודש הזה חודש של ים ברכההה...ומי ילבש בקיני עם הצלקת המגעילה הזאת בעעעע חחח קיצור לא נורא יעבור סתם היה כיף לשפוך את זה..

LindZiv Cohan

New member
ואעע

פאקק 14 שעות?! חח זה נשמע כאילו הם יצאו מפגרים כשהם בדקו אותך אחרי שהעירוי נפל >< כל הכבוד לשתיכן שהתמודדתן עם זה, אני לא יודעת אם הייתי מצליחה
אני וכאב לא מסתדרים יחד

NoOop

New member
חחח אכן,

סבל וכאבים. אבל עוברים את זה. את האמת המצב שלי די דומה לשלך. אותי לקחו לבית חולים ב-9 בעירך, בדיקות ובלהבלהבלה אבל רק ב-3 לפנות בוקר ניתחו אותי -.- ככה שהתפתלתי מכאבים כל אותו היום. זה היה מטורף! ואני ממש בכיתי כשהיה לי את התפרקיחם האלה ואת ה.. דברים הכחולים האלה. שצריך להוציא אח"כ. הכי עצבן אותי, שהאחיות עושות את זה בחוסר רגישות וכשאת אומרת להן "אהממממ כואב ליייייי" הן מתייחסות אלייך כמו כלב ועושת "אל תדאגי, זה כבר יעבור" :| אם יכולתי, הייתי יורה בהן, בחיי. צריך לפתר כל אחות רוסייה שהגיעה לבית חולים. כל התקופה בבית חולים הייתי בדאון רציני, שחררו אותי ביום השלישי שהייתי שם וביום השני גם חברה שלי ביקרה אותי, וזה עשה לי ממש טוב על הלב. אבל לא יכלתי לצחוק -.- אז גם חרא. וכשהגעתי הביתה, אין כמו להרוס את השקט הפרטי ולהזמין את כל המשפחה!!!!! אעאעאעאעאאעאע. כן, זה כיף לפרוק.:)

שיקה221

New member
חחחחחחחחח כנללללללל

הכי מעצבן זה להתעטש זה כואב לי עד היום!

NoOop

New member
נכוןןןןן

זה אחד הכואבים. אבל אני ביוםיום בקושי מתעטשת XD אני עוצרת את האפצ'י תמיד חח אבל איזה כואב זה.. כשהתעלתי שם, חשבתי שאני עומדת למות O.O"

למעלה