היי (-:

מיבת

New member
היי (-:

אני חדשה כאן... אבל לא חדשה בתפקיד חיי... (-: אני אמא לליאור בן 4 ו 8 חודשים.. לטל בן 11 וחצי חודשים.. ובקרוב לנסיך טרי ...גבר נוסף (-: שאלתי היא: ליאור לא נולד כאן ולא חוסן כאן בארץ... טל אלרגי לביצים ברמת סכנת חיים .. הבנתי כי חיסון גיל שנה מכיל חלבון ביצים... יש תחליף לחיסון ? חייבים את החיסון? ..חיסון למה זה ?... תודה (-:

לא על הכל אני יודעת...

החיסון של גיל שנה הוא חיסון של חצבת / חזרת / אדמת ומכיל חלבונים הדומים בהרכבם לחלבוני ביצה. בקשר ליתר השאלות, אני ממליצה לך לשאול רופא ילדים או בטיפת חלב. ברוכה הבאה

למי שיש אלרגיה לביצים.

עושים את החיסון בבית חולים עם מעקב רפואי צמוד-זה מה שזכור לי בכל אופן.. וכן את את עושה חיסונים זה חיסון חשוב.

מיבת

New member
באמת??

מעניין למה טיפשת חלב לא אמרה לי כלום למרות שרשום בכרטיס כי טל אלרגי... טוב לדעת (-: צריך להזמין תור? איך הולך? סורי על ההפצצה פשוט כמו שאמרתי...הגדול חוסן בחו"ל.. אנחנו מחסנים להכל אבל בגלל האלרגיה אני לא חושבת שאני מוכנה לסכן את חייו בשביל חיסון את מבינה...כבד לי... טוב נברר עוד תודה בננות (-: יש לו שנה בחודש הבא ב"ה (-:

את זה אני לא יודעת הליד שלי לא אלרגי../images/Emo57.gif

אבל זה שמעתי מהרופא שלי כששאלתי בזמנו מה עושים אם מתגלה אלרגיה.. תשאלי תרופא שלך.

בוליפלג

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

רואה שנענית כבר לשאלותייך, יוצר ממה שכבר נכתב אין לי מה לתרום

מיבת

New member
תודה בנות (-:

על קבלת הפנים (-: (אני לא אוהבת אייקונים יותר מידי אז סליחה...) נברר עם הרופאה

מללנ

New member
עד כמה שאני יודעת

האחות בטיפת חלב צריכה להזמין חיסון מיוחד מכיוון שהוא אלרגי לביצים את חייבת לוודא איתה שהיא זוכרת את האלרגיה

למעלה