היי

The onlly one

New member
היי

עוד לא קיבלתי בדיוק תשובה איך לעשות דוליז, אז אם אפשר בבקשה תפנו אליי!!!!

Bubby bunny

New member
יש לי טיפ!!!

את יכולה לדעת הכול אודות איך לעשות דוליז. איך? בקישורים למעלה שמופיע כל פעם משהו אחר, יופיע לך פעם משהו כמו: איך לעשות דוליז בלה בלה בלה*\שבלולינה. כנסי לשם, ואז כבר תדעי מה לעשות!!! תודה על העזרה תמיד תתקבל בברכה... מרותם שביט. *בלה בלה בלה- פירוש לקשקוש הכתוב במקום משפט לא ידוע.

The onlly one

New member
תודה...

אני יודעת על זה, אבל גם הייתי רוצה להתכתב עם בנות אחרות שיסבירו לי יותר במדויק איך להכין.... אני בכל זאת מודה לך מאוד על הטיפ... נ.ב רותם, זאת אני שני...

Bubby bunny

New member
שני, מותק שלי!!!

אני יודעת שזאת את!!! את אמרת לי ששינית את השם שלך באיי סי קיו!!! איך אני אשכח כל כך מהר?!? נ.ב. קיבלת את המסר שלי??? תעני לי מהר!!! ממני, וב-
רותם.

The onlly one

New member
אני יודעת...

אני יודעת שאמרתי לך ששיניתי, אבל לרגע אחד, לא הייתי בטוחה! אז לא נורא! לא נשברה הקערה! נ.ב לא קיבלתי את המסר שלך!!!

Dandush261

New member
היי לכולם../images/Emo70.gif

היי , אני דניאל ואני חדשה בפורום אם שמתם לב אני חברה של דנדוש383 והנה הדולי הראשונה שלי(אני יודעת שיש לה עור מוזר)

NasTy GirL

New member
אה...../images/Emo108.gif

הבגדים מהממים...אבל העור שלה הורס הכל+השיער והשפתיים...

Dandush261

New member
אני יודעת

את יכולה להביא לי ביסים אחרים ? אבל תחשבי שהיא הראאשונה שלי

דנדוש383

New member
ברוכה הבאה ממי!!!../images/Emo65.gif

היי דנדוש אחותי!!! הדולי ממש יפה(אלא מה?) חוץ מהעור....
- זה רועי אחרי שאני אראה אותו למי שלא יודע - רועי נוף הקוף הוא
בלי חיים שהתחביב שלו זה לשאוב אבק דרך הפה והנה למדתם משהו!!!

NasTy GirL

New member
היא מהממת!!!../images/Emo108.gif

ובאותה הזדמנות, דולי חמימה מהצייר... ועוד משהו...אם מישהי, מוכנה ברוחב לב וברוב טובה לצייר לי בבקשה חתימה [עדיף באנגלית...]-אהיה ממש מאושרת, כי שלי...אה...בעעע?

NasTy GirL

New member
נחמד נורא!../images/Emo108.gif

אבל רציתי את השם שלי:) בינתיים, אני אאמץ לי אותה-עד שיעלה לי חתימה עם השם האמיתי שלי [לירי]

למעלה