היי, אני זוכרת אותך! ברוך השב, נחמד לראות אותך פה.
M miss_t New member 10/7/08 #21 ברוך הבא../images/Emo140.gif אני ליאת, בת 22, יש לי פריסטית 74 בברה (לא פעילה ממש )
I icy woman New member 10/7/08 #22 פארטי עם DK אתמול הייתי ב wolf spider ב NLC. הקפאתי אותם יופי, אך נגיעה אחת שלהם- ומתתי. אשמח לפארטי עם DK (אני אקפיא לך אותם ואתה תכפיל את חיי). מה שם השחקן שלך?
פארטי עם DK אתמול הייתי ב wolf spider ב NLC. הקפאתי אותם יופי, אך נגיעה אחת שלהם- ומתתי. אשמח לפארטי עם DK (אני אקפיא לך אותם ואתה תכפיל את חיי). מה שם השחקן שלך?
I icy woman New member 10/7/08 #23 פארטי עם DK אשמח להילחם איתך בNLC עם ה wolf spider. אני אקפיא אותם ואתה תכפיל את חי (אני מקפיאה אותם יופי- 6 במקביל, אך מתה מנגיעה אחת שלהם
פארטי עם DK אשמח להילחם איתך בNLC עם ה wolf spider. אני אקפיא אותם ואתה תכפיל את חי (אני מקפיאה אותם יופי- 6 במקביל, אך מתה מנגיעה אחת שלהם
ה העידן האחרוןX New member 10/7/08 #25 השם הוא crazybabi1 אההה ואני עדיין לא DK חסר לי עכשיו עוד 3 רמות...
ה העידן האחרוןX New member 10/7/08 #27 הם מורידים כל כך הרבה? אני זכרתי מסירטונים שהם מורידים בערך 1.5k ... אז כמה הם מורידים?
I icy woman New member 13/7/08 #29 זה מה שהם מורידים אבל לא לשכוח שלקוסמים יש מעט HP (אני רמה 80 ויש לי 1000 HP)
נ נושיfay New member 10/7/08 #24 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifברוך הבא../images/Emo24.gif אני נושי^_^ בת 18מחור בצפון..0.O" יש לי לוחמת ברמה 26 [פייטרית לעתיד3>] וגם אני בברה
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifברוך הבא../images/Emo24.gif אני נושי^_^ בת 18מחור בצפון..0.O" יש לי לוחמת ברמה 26 [פייטרית לעתיד3>] וגם אני בברה
ה העידן האחרוןX New member 10/7/08 #26 נחמד.. אם תהיי בלודי עכשיו אני מנסה לעלות שם רמות בשיא הקצב ותהיי צריכה עזרה ב-quest תאמרי לי אני אשמח לעזור...
נחמד.. אם תהיי בלודי עכשיו אני מנסה לעלות שם רמות בשיא הקצב ותהיי צריכה עזרה ב-quest תאמרי לי אני אשמח לעזור...
ה העידן האחרוןX New member 10/7/08 #28 אז שם המשתמש לשי למי שהסתבך הוא: crazybabi1 צרפו אותי עם אתם בברה...