היי

שמע אני יושב וחושב לעצמי

במשך למעלה מעשור עסקתי בשמנים לגירים של כלים חקלאים. החלפתי רוקנתי הוספתי גם לאופנוע והקטנועים שהיו לי. כעת אני רואה אצלך למכירה: שמן גיר מינרלי איכותי MOTUL 80W90 חדש כאילו מה אתה יכול להסביר לי את ההבדל בין מה שהיה פעם לבין היום במינרלי או שזאת סתם כזו חרטא שיווקית

dblast

New member
אתה מוזמן לקנות אותו ולבדוק

אבל כך הוא מתואר באחת החנויות און ליין.

valentino r

New member
ברוך הבא!!!! יש כללי פורום לך מהר תקרא!!! שלא

תטעה חו"ח ותשאל שאלה על קקנוע או תפתח שרשור פוליטי

מה זה קקנוע אתה רוצה לומר קטנוע

כך אני מבין. ולמה למהר אל כללי הפורום ? לטעות זו לא בושה ואני מוכן שיתקנו אותי. ומה זה שרשור פוליטי?זה פורום אופנועים נכון?אז מדברים על כל דבר שאופנועים מגיעים אליו,אני לא רואה כאן כל בעיה.

תודה ,אבל במקום לפתוח שני שמות משתמש

גם אני וגם זוגתי שתיחיה רוצים לכתוב כאן,ונמשיך לעקוב.

שתחיה ../images/Emo13.gif

גם הפסיק אחרי "כאן" מיותר כי יש אחריו 'ו' החיבור
אבל שטויות הדקדוק, העיקר שלא כל אחד שמתחיל לגלוש פה יבוא ויספר לנו את זה וכמה סבבה לו ולאשתו בחיים

C O L T

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif ואל תתייחס יותר מדי ברצינות

בין היתר גם קטנו עיסט ../images/Emo8.gif

אתה לא מתאר לעצמך מה עשיתי עם קטנוע מתוצרת דיוק 125 בזמן שהותי במועצה אזורית ערבות יריחו. אין פינה שביל או סתם דרך עפר גמלונית בעיקר בין מטעי התמרים שלא הגענו אליה במשך למעלה מעשור. זה היה סוס עבודה שלא התרגש מכלום ,לא חום,לא אבק,ולא מהמורות,פשוט לא נגמר הכלי הזה. אתם בודאי מכירים שבאזור שוררים תנאים מאוד קשים בקיץ בשל החום השורר בו. אבל גם אופנועים שרתו אותנו מעולה הXT שאיתו כבר היינו עולים בשבילים לשומרון,אחחח איזה ימים נפלאים.

ערבות היריחו בואכה מעלה לוטם

אומרים שהנבואה ניתנה לשוטים שבעמוד : "הלא תיכונו ערלים דומם בתווך". תבוא עליך הברכה כי הזכרת לי נשכחות ! ברוכים הבאים לפורום אתה ואשתך

../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo61.gif../images/Emo91.gif

וההמלצה היא היום לצאת ולהנות מהאזור. כמה שראיתם עוד לא ראיתם כלום. עשור שלם בכל השבילים המדהימים של השומרון.

רואים שאתה ערבי

הנבואה ניתנה לשוטים בגלל הערלים הדוממים? אתה דפוק? זה מה שאתה מלמד ת'תלמידים שלך? בושה. הנבואה בכלל ניתנה לשוטים רק אחרי חורבן בית המקדש השני, ההוא שבתווך עד שיקום השלישי ואז כבר לא יהיו שוטים.

למעלה