היי

צילה24

New member
היי

לרותי היקרה שלום? רציתי להתיעץ איתך אמי נפטרה שהייתי בת 7 היום לאור מה שאני עוברת תקופה מאוד קשה שלחיי אני רוצה לבקש ממנה סליחה ולנסות לקרוא לה בחלום כי אני מרגישה צורך שאמי תתן לי קצת כח אבל איך אפשר לעשות את זה אולי זה נשמע הזוי אבל אני ממש רוצה לחוש אותה ולאות אותה פעם אחת כי אני ממש לא זוכרת אותה אני לא הולכת לבית קברות כי קשה לי בגלל שאבא יבדל לחיים ארוכים הכין לו מצבה ואם אני שמה ואני רואה את זה אני מתחילה לבכות מה אפשר לעשות בתודה צילה

רותי 11

New member
צילה24 יקרה

לא הבנתי למה את רוצה לבקש ממנה סליחה אני לא חושבת שיש לך על מה, ואם את רוצה לבקש ממנה להגיע בחלום את לא צריכה סיבה לזה, את פשוט לפני השינה פונה לנשמה שלה ואת מדגישה לנשמה שלה, ואומרת לה שאת רוצה לפגוש אותה בזמן השינה ואם יש לך שאלה אליה את בהחלט יכולה להפנות אותה לפני השינה. ללכת לבית הקברות את לא צריכה אין לך באמת מה לחפש שם כדי לחוש אותה תעשי את זה בבית תדברי איתה מהלב, את יכולה לפנות אליה בכל עת אבל תשימי לב שאת תמיד פונה לנשמה עצמה.

רותי 11

New member
חמודה- אל תלחצי היא תגיע

תשחררי והיא תגיע. לא תמיד זה קורה בפעם הראשונה ועוד משהו תשחררי את הצורך שלך לסליחה, כי אין פה על מה לסלוח, ויכול להיות שבגלל זה היא לא מגיעה כי היא רוצה להראות לך שאין לך צורך בבקשת סליחה, אם היא תגיע בעקבות בקשה שלך לסליחה היא כאילו מאמתת את זה שיש צורך בכך.

למעלה