היי

nanoogoddess

New member
היי

שלום לכולם אני גם חובבת ארכיאולוגיה כמותכם .... אתם נפגשים לפעמים ?

Lakedaimon

New member
עדיין לא...

למרות שאולי נעשה משהו (הרגע חשבתי על זה) למלאת שנה לפורום בדצמבר. מלבד זה אנחנו נפגשים אונליין הרבה, וחלק מאיתנו מכירים אחד את השני מלימודים וחפירות. חלקנו חובבים וחלקנו באמת ארכיאולוגים (למרות שאין לכולנו אקדח, שוט וכובע).

nanoogoddess

New member
האם אתם מכירים ?

אני מבינה שאתם לא ממש נפגשים ואני מחפשת דווקא לפגוש חברה שמתעניינים בארכיאולוגיה כמו בכל נושא אחר ושנוצרת ככה קבוצה שמטיילת יחד ומבקרת באתרים , נאמר בסופ"שים או משהו כזה ... אז מה קרה עם המחשבה שלך על מפגש .... למרות שאני עוד לא חלק מהפורום ורק גיליתי אותו , אשמח להכיר אתכם ואם שמעת על איזשהו פורום אחר בנושא שמאד פעיל ועל אנשים שחולקים את האהבה לעבר בצורה יותר אקטיבית :) אשמח אם תמליץץ...

עינוגית

New member
יש פורום של ידיעת הארץ

בתפוז, (או שהוא נקרא טיולים וידיעת הארץ, לא בטוחה). אני לא חושבת שהם נפגשים ומטיילים ביחד, אבל את יכולה לבדוק שם. כרגע אין כאן קבוצה שמטיילת באתרים, אבל יש כאן מגוון נחמד של אנשים מכל מיני מקומות ובכל מיני גילאים. קיים גוף שנקרא 'תגלית' שמארגן טיולים ממש נחמדים על בסיס ארכיאולוגיה והיסטוריה, ואם זה מה שאת מחפשת אני בטוחה שתוכלי למצוא עניין בטיולים שלהם. אמנם אין להם פורום, אבל לא חייבים לטייל דווקא עם אנשים שכותבים בפורום
אני לא בטוחה אם מותר לפרסם כאן מספרי טלפון וכו', אבל אם תשלחי אלי מסר, אני אשלח לך טלפון ופרטי התקשרות אחרים איתם.

סאקרה

New member
בפורום טיולים וידיעת הארץ התחילו לטייל יחד

אבל לאו דווקא בדגש ארכאולוגי. היה לנו סיור אחד בדגש שימור בקיסריה,שהדריך מוטי,אשר השתתף בעבודות השימור במקום. את מוזמנת להכנס לפורום להתרשם ואפילו ליזום סיור כזה. (המלצה-אם זה לא סיור מערות או מנהרות-עדיף לחכות לסתיו)

nanoogoddess

New member
תודה עינוגית

באמת תודה על העזרה .... אני אנסה גם שם למרות שהייתי בהרצאות של תגליות ואני לא יודעת אם התכונת לזה .... בכל אופן גם הפורום הזה מ אד מעניין... אני משאירה לך מייל [email protected]

אהלן

את יכולה אולי להצטרף לחפירות קטנות או טיולים או סקרים ארכיאולוגיים
שנעשים בסופ"שים לפעמים
תלוי מאיזה אזור את...

למעלה