היי

lשריתl 1989

New member
היי

רציתי להביע את דעתי בעניין מסויים..שנורא נגע לליבי, יותר נכון בלבל לי תחושים..השבוע אני ואחותי יצאנו לסרט..ונכנס לשם אדם בסיבות אמ ה-30 לחייו, הקיצר הוא היה לבוש ממש 100 שערים, ז`א עם כל התחפושת..וזה מאוד הכאיב..והרטיח אותיי! כי הריא אתה אדם חרדי עם מגבעת וחליפה..אתה בתפקיד..ושאתה נכנס לכאלה מקומות..זה יוצר סתירה במה שאתה מייצג..אני צודקת..?!. תקנו אותי אם טועה.....

קסמאישי

New member
כן זה מזויע

ראיתי פעם חסיד כנ``ל, עם כובע וחליפה ארוכה נכנס לקולנוע. כנראה ירד אז גשם אז היה לו שקית ניילון על הכובע וככה הוא נכנס

אממ . . .

אני לא מצדיק את זה, זה גרוע מאוד... אך מה את עשית שם?! את חושבת שאם את בת ולך אין את כל הקופלימנטים הדוסים אז עלייך לא שמים לב?! לך מותר?! עלייך לא מדברים?! את לא גורמת חילול ה` עצם כניסתך למתחם הקולנוע?! בגלל שאת מתלבשת מודרני אז לא שמים לב עלייך?! חשבי על זה.... /tapuzforum/images/emo62.gif

lשריתl 1989

New member
אם כל הכבוד לך..

לאא באתיי כרגע לדבר על עצמיי..! אממ את זה תשאיר כבר בשבילי...

../images/Emo6.gif

אולי תשאירי לחסיד את עצמו בשבילו? אנחנו מדברים על התופעה, ואם את חלק ממנה נשמח שתסבירי, זה ממש לא אישי. חונק, תתקן אותי אם אני טועה.

lשריתl 1989

New member
זהו

שלא בדיוק בא לי לחסוף תעצמי! הוא צודק..יש מצב! אבל מעדיפה שנניח תדברים איך שהם..וניתמקד בבעייה.....

חחח . . .

כשאני חושב על זה... נראה לי שאת מתחרטת שפתחת את השרשור הזה... /tapuzforum/images/emo13.gif

חחח . . . לא לא,

זה כבר נקרא צביעות! חשבתי שהערת כי זה באמת מרתיח אותך לראות בנאדם חרדי במקום כזה אך אני רואה שכשזה מגיע אלייך זה בכלל לא מדבר אלייך אז את סתם צבועה ודברייך בכלל לא מתקבלים. למה ``לא באתי כרגע לדבר על עצמי``??? את יודעת... הגמל רואה רק את הדבשת של אחרים אך את שלו בכלל לא. אז במשפט קצר אסיים... ``קשוט עצמך ואח``כ קשוט אחרים...``

lשריתl 1989

New member
תיראה

יש צדק בידבריך..! ולא אמרתי שאני בסדרר..פשוט רציתי לשמוע את חוות דעתכם בעניין! ותו לא...

אז . . .

נתתי את חוות דעתי. אם כי... את נשמעת בחורה שיודעת לקבל דברים ולהפנים (איך אני יודע?! נשאיר את זה בשבילי) ולכן אני חושב שאם תתקני טעות זו שאת גם מהווה חלק ממנה ותימנעי מחילול ה` שכרך יהיה גדול מאוד מאת אלוהים. אבל את רוצה לראות סרט??? נכון שזה לא אותה הרגשה... אבל את יכולה לראות במחשב. זה הרבה יותר עדיף.

דדדדאאאאאאאאיייייי

תפסיקו עם השאלות האלו.הדברים ברורים! מי שמייצג את החרדים,וחושב שהוא חרדי,לאאאא יגיע למקומות משוקצים כאלה! ומי שמגיע בכל זאת,בלבוש `חרדי` הוא אינו חרדיייי!!! הוא חולה נפש.בעל פיצול באישיות!! ‏

jack ace

New member
שיחשוב מה

אכפט לי מה הוא חושב. אם הוא בכלל יודע לחשוב.

`ונמצא חן ושכל, בעיני אלוקים ואדם`

למה? מה איכפת לי מהאדם?.. אלא, לימדונו חזל`כשם שיצאת בדי המקום, כך עליך לצאת בידי אדם`

דעתי היא

שאם אותו חרדי, או אותה בחורה, רואים לנכון להיכנס לקולנוע אז אין שום סיבה בעולם שלא יעשו את זה. אם אני חושב שזה בסדר לשמוע שירים של מירי מסיקה (לדוגמא) , אפשר להתווכח איתי אם זה נכון או לא- אך אין מניעה שאני יעשהב מה שאני חושב! אם חרדים אחרים לא רוצים לעשות את זה אז שהם לא יעשו, אבל כשלדעתי ניתן לעשות איני צריך להימנע רק מהסיבה שחרדי אחר לא עושה זאת. הוויכוח הוא בגבולות האסור והמותר, אך אם לדעתי מותר- אני קובע את הגדרים. מקווה שהובנתי.

היא טענה למה הוא צריך להתלבש ככה אם ..

הוא הולך למקום שלא תואם את הלבוש הזה....

למעלה