היי

זה לא אמור לענין אותו

כמו שלא אמו לעניין אותך אם איזה חרדי נפגע כשאת/ה הולך להופעה.

jack ace

New member
למה כי הוא אינו חרד לדבר השם?

אני לא היתי עושה זאת בלבוש חרדי, אולי כיפה סרוגה, ולבוש אחר. אולי ראיתם אותי שם חיחיחי.

jack ace

New member
מה נכון?

כי אני אכפט לי , ואינני רוצה לפגוע באחי החרדים. ד"א יש לי כיפה סרוגה חמודה משהו , אבל אנ'לא מוצא אותה. אוף. קטנה כמעט כמו פקק של בקבוק. חיחיחי .

jack ace

New member
כזה מה?

אני יודע שאם יקרה מקרה כזה ואני מחמת התקפת יצר חזקה, ארצה לעשות מעשה כזה, אז אעשה אותו במראה שונה כדי לא לחלל שמו .

זה אותו דבר

גם לשאר החרדים למינהם. אבל פה מדובר באדם מבוגר יותר, אנסה לדון אותו לכף זכות שאולי הוא חוזר בתשובה ,משועמם, גרוש, קצת לא בסדר.. מה שזה לא יהיה, אני לא דנה אבל זה בהחלט היה מציק לי לראות זאת., ובכלל כל זה זה ``חילול השם``..

The Aecerola

New member
מרגיז אותי החשיבה הזו!!! לא מסכימה!

לפעמים שוכחים שאנשים אלו הם גם בני אדם וזו זכות לגיטימית לכל אדם ללכת לקולנוע. מה גם שיש הרבה חרדים שנמצאים שם אז זה לא חריג!

jack ace

New member
נכון (לגבי בני אדם) אבל זה לא לגיטימציה

לעשות עברות במראה כזה, .איזה זכות לגיטימית? גם להרביץ ,להרוג? הכל לגיטימי? זה כמו שלט "אסור להכנס" אבל אפשר פיזית להכנס. אדם הוא בעל הבית על עצמו לעשות עברות או מצוות, אבל זה לא אומר שזה בסדר או לגיטימי.

קודם כל תדעי לך כלל-

א'-לא כל מי שלובש שחור לבן הוא חרדי באמת. ב' - אם את בעצמך חרדית, מה את באה להתלונן על אחרים ? אם את בעצמך הולכת לשם?!א"כ את סותרת את עצמך , בדיוק אותו הדבר כמו שהוא סתר את עצמו עם הלבוש שהוא הגיע . ג'- זה חילול ה'. ד'- בזה נסיים

למעלה