היי

shir23

New member
היי

אני מבינה שביקשת לפתוח דף חדש טוב, אז ככה: יש לי מספר בעיות. החבר לשעבר אורן, 17/4/1977- בשבוע שעבר יצר קשר והראה התעניינות, מאז לא שמעתי ממנו, מה הבעיה שלו, האם הוא מעוניין ומפחד או שזה סתם, כדאי לי להרים טלפון או להניח את זה ככה? דבר שני, מה יהייה איתי מבחינה כלכלית, אני מרגישה ממש על הפנים, יש אור בקצה המנהרה??? מתי אני ירגיש יותר טוב? אוף אין לי כבר כח.... מקווה לקבל ממך תשובה מהר. מיטל- 6/10/1978

F r i d a

New member
היי מיטל

הבעיה שלו היא שהוא לא ממש יודע מה הוא רוצה מעצמו. מיטל, למרות שזה לא מצא חן בעיניך, אני לא מאוד התלהבתי ממנו, אני באמת חושבת שכמו שאת, ואני יודעת איך את, את צריכה משהו קל, זורם, מישהו שיעניק לך את התמיכה שאת נותנת, קשר שיש בו הדדיות תומכת. אם זה יעזור לך - תרימי טלפון, את לא צריכה להכנס ל"משחק" שלו, אולי הוא יוכל לעזור לך להבין מה את צריכה לעשות בהמשך. בנוגע לתחום הכלכלי - יכול להשתפר קצת מיולי אוגוסט.

shir23

New member
תודה

המון תודה פרידה. החלטתי בעזרתך לעזוב את זה ולא להתחיל מחדש. הוא בעצם גם לא התקשר. תודה לך על התמיכה אבל מתי כבר יהייה לי קשר חדש עם מישהו נורמלי? במשך כל התקופה האחרונה- 5 חודשים בערך, אני יוצאת עם אנשים וזה לא זה, אני לא מוצאת את עצמי. ועוד דבר. חשבתי לנסוע לחו"ל בעוד חודשיים, ולהתחיל את החיים שלי שם, מה את אומרת?

F r i d a

New member
מתוקה, ליבי איתך

אני יודעת שנמאס לך, אבל אני כן חושבת שיכנס משהו חדש...ונורמלי :) בקשר לנסיעה - זו יכולה להיות אפשרות מעניינת וטובה עבורך, אבל תבדקי את הדברים עד הסוף.

למעלה