היי

שירים? גם את מהדרום?

נו מה ניהיה? שנפגש כולנו בקפה פיטפוט ונסגור עיניין?

מאמינה שיש בכך אמת...

לא חלילה מפקפקת בדבריך.. התכוונתי שיש אמת בחברות אמיתית. חברות שאף פעם לא היתה לי מלבד עם הבחורה הזאת.. אז אולי במשך הדרך.. עוד נחזור להיות ידידות.. חברות.. סוג של קשר.. כי מאמינה שלא סתם קורים דברים בחיים.. מה שהכי חשוב עכשיו.. שיהיה יותר טוב בהמשך הדרך.. לשנינו ולכל אחת לחוד.. תודה על האיחולים ושבת של שלום ומתיקות. אני.

היי

אני חדשדושית.. יודעת שלא ממש בגיל המתאים אבל בכל זאת העזתי להכנס..
בת 26 אוטוטו. מהדרום הפרוע
ו.. לא להתעלף..
גם דתיה! תודה מראש על קבלת הפנים..
אפשר?

oshkoshi

New member
../images/Emo24.gifבודאי

היי ברוכה הבאה לא מהדרום ,אבל לא התעלפתי.. יש עוד כמה דתיות

לא מתעלפים, אני גם מהדרום

ובת הזוג שלי... תאמיני או לא - גם סוג של דתייה. אני אומרת 'סוג של' כי הייתי קוראת לזה יותר שומרת מסורת אבל גם דתיה הולך. שומרת שבת, כשרות, חמץ. דתיה , לא? ברוכה הבאה!

תודה לכולכן..../images/Emo140.gif

אתן מתוקות ממש.. במיוחד שלא התעלפתן.. כי ב-"עזרה ראשונה" אני לא חזקה.. ושמחה לשמוע שאיני לבד.. טוב .. ידעתי שאיני לבד.. אבל לא חשבתי שיש פה.. פשוט נמצאת בכמה פורומים במקביל ומחפשת קצת חבר'ה.. מותר לא?

אנחנו אחלה ח'ברה

לא תמצאי אחלה ח'ברה יותר אחלה מאיתנו בכל הפרדס ואפילו ביהיינד
יודעת מה זה אומר אחלה ח'ברה? הנה בבקשה... שבי לך בכיף. תתפסי לך איזו פינה נוחה. הבורקסים והשתיה זו הגשה עצמית אז תרגישי חופשי אבל לא להגזים עם הגביניות... שיישאר גם לבאות אחריך, כן?

חח כולם רוצים לפטם אותי? מה אני ברווז?

ואני יודעת שאתן אחלה חבר'ה.. אחרת לא הייתי נכנסת.. אז מתי יש מפגש פורום של דרומיות פרועות.. טוב נו.. לא ממש פרועה.. רק קצת במוח..

משו קטן...

רשמתי כמה מהגיגי בבלוג שלי.. אז למי שיש כוח מוזמנת להכנס.. ולהגיב.. תודה רבה מראש. שלכן אני.

אז זהו..זה נגמר

השבוע נפרדתי מהחברת חיים שלי.. מהאחת שחשבתי שתשאר לעד.. ולא רק תשאר אלא תהיה שלי ורק שלי.. היא החליטה..(סופסוף שמעתי ממנה תגובה חד משמעית) שהיא ממש לא בענין הזה.. ולמרות שהיא אוהבת אותי בתור חברה ואחות לנפש.. היא מחפשת בן זוג לחיים ולא בת זוג.. וההשלכות הקשות (אחרי בכי ללא הפסקה) שאי אפשר להמשיך בקשר הזה.. משום שאני רוצה X והיא עדיין נמצאת בY.. ואי אפשר להמשיך ככה הרגשות רק סוערות ומורכבות יותר.. אז זהו.. אין יותר חיבוקים מוחצים (שרק היא יודעת להענק), אין יותר הודעות SMS הזויות בכל מיני שעות לא סבירות.. אין יותר מיילים אהובים.. אין יותר אותה! את אותה אהובה...ח' שלי.. נשמה טובה שלי.. ילדונת שלי..(האמת היא באמת ילדונת . קטנה ממני ב5 שנים) ועכשיו מנסה לנשום בלעדיה.. ומתגעגעת מאוד.. אבל יודעת .. שנינו יודעות (כי ב"ה סיימנו יפה את הקשר..) שיהיה טוב יותר.. אולי קצת קשה בהתחלה.. אבל זה קושי כי אנחנו בעליה.. ועוד יהיו ימים הרבה יותר שמחים.. אבל עכשיו.. מנסה לנוח.. פיזית ונפשית.. לא הכי הולך.. אבל חייבת לעצמי.. חושבת לסוע לצפון בשבועות הקרובים.. לנשום קצת בלי שאף אחד ישאל למה אני בוכה.. ולמה אני מתבודדת.. רק אני ובורא עולם..(והחבר'ה שבאירוח הכפרי..
) אולי מחייכת מבחוץ.. אבל מבפנים ריקה לגמרי.. סוג של מוות.. שתהיה לכולן שבת שלום ותודה על ההקשבה ותשומת הלב. שלכן אני.

למעלה