היי!

עטררר

New member
היי!

חג שמח, קוראים לי עטר אני גרה בקיבוץ של ילדים סנובים. לא מסתדרת כל כך עם האלה שנחשבים מאגניבים..אני מרגישה כאילו זה פאק בי, אבל אני מסתכלת על עצמי וזה לא, אני ממש בנאדם עם כבוד ולא רואה סיבה לעובדה שאותם אנשים לא מסתדרים איתי.. למרות שאני בכלל לא מסתכלת על זה, על מי שמאגניב ומי שלא..וזה לא שאין לי חברות כאן יש לי..פשוט מעט..אנחנו מעט ילדים גם ככה והאחים שלי שגדולים ממני בהרבה (אני בת 16) לא מגיעים לפסח, הם די משאירים אותי לבד בחדר אוכל..זה מבאס אותי חבל על הזמן. יוצא לי להיות הרבה לבד בבית..למישהו יש אולי רעיונות איך אני יכולה להעסיק את עצמי..פחות טלוויזיה ומחשב? ובעצם...אני חושבת שהפורום המתאים בשבילי הוא פורום תלונות וקיטורים..חח אמרו לי שיש כזה.. בקיצור..תודה למי שיגיב לי

yamkachol

New member
שלום לך עטררר,

מה דעתך לקרוא? לחפש בספריה (אולי בעזרת הספרנית) ספר לטעמך. אולי לפנות לאומנות? ציור, חוג ציור, לימוד נגינה? אולי לפנות לספורט? שחיה, הליכה, ריצה, אולי שייט? מקוה שעזרתי במשהו... חג פסח שמח וכשר.

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo20.gif.

את בהחלט מוזמנת לכתוב פה ולקטר, הרי קיטורים זה עוד דרך להתמודד עם החיים, לא?
אפשר ללכת לטייל כשמשעמם, לקרוא ספר טוב, להסתובב בחנויות, לעשות יצירה.

נוש14

New member
אני מציעה לך...

לפי דעתי הפתרון הכי טוב לך יהיה אולי להצטרך לאיזו תנועת נוער. אם יש באזור מגורייך סניף של איזו תנועה בין אם הצופים, הנוער העובד וכו' אני מציעה לך לנסות להצטרף זה יכול לעזור לך גם בצד החברתי, גם בשעות הפנאי וגם ירחיק אותך קצת מהאוירה של הלבד ומהאוירה של הקיבוץ. אני עצמי הייתי חברה בארגון כזה וזה ממש עוזר בתנאי שאת משתלבת...

עטררר

New member
אני כבר חלק...נוע''ל

ומאוד משתלבת ומאוד מאוד נהנית וזה פוטר חלק מהבעיות..אבל לא מספיק כנראה... :-\

נוש14

New member
כנראה שלא מספיק...

גם לי הארגון שהייתי חברה בו לא פתר את כל הבעיות (בתק' החברות בארגון גם אני הרגשתי שיש לי מעט חברים וגם אני הרגשתי מעט לבד ושמשעמם לי ומאז שעזבתי זה רק מחמיר). אני מציעה לך לעשות רשימה של דברים שמעניינים אותך ושאת רוצה לעשות. ברגע שתמצאי משהו שהכי מדבר אלייך תבדקי איך את יכולה לעשות אותו ותעשי. אני לא מדברת על דברים גדולים אני מדברת יותר על משהו שיכול להפוך לתחביב, משהו שאפשר להשיג בחוג. אני לדוגמה עשיתי כזאת רשימה ובעקבותיה התחלתי לשחק סקווש, עם מאמן. אחרי כמה זמן הבנתי שזה לא מדבר אלי יותר אבל זה היה טוב למשך תקופה. בהצלחה

למעלה