היי =]

liorez

New member
../images/Emo45.gif

גו שי!! גו שי!

Shmuhell123

New member
../images/Emo45.gifהכי חכמה פה...

"אל תתווכח עם אידיוטים,הם יורידו אותך לרמה שלהם וינצחו אותך בגלל הניסיון‏"

Shmuhell123

New member
וואי

את טיפשה ברמות? או שאת עושה צחוק מעצמך תסתכלי בתוכן שלי תקראי לאט לאט אות אות אולי זה יעזור לך חתיכת מפגרת פוסטמה שכמוך לא ראיתי בחיים שלי חחחחחחחחח וואי זה עצוב................. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

BrokenRainbow

New member
ילד, תרגע ומהררררר

אתה בכוח רוצה לריב פה עם אנשים?! דאימ איפה המנהלות שיחסמו ת'דבר הזה?!
אבל עד אז........ יאללה נחזיר 'ך בכייף שלי
יא חתיכת גוש נפש!!1 כדאי לך להירגע מהר ולהפסיק לקלל פה אנשים! מה ההורים שלך לא נותנים לך מספיק תשומת לב בבית שאתה בא ומנסה להרוויח אותה פה?! יא חתיכת טויז אר ערס אתה דוחה לי את הטחורים! מה משעמם לך? בנות לא נותנות לך תשומת לב אז אתה בא לקבל את זה בדרך של קללות מבנות שתה לא מכיר?! משום מה אנלא מתפלאת שבנות לא נותנות לך תשומת לב יא חתיכת גרבצן בטח תה מבריח אותן עם הסירחון שבוקע מהבולבול הנבול שלך יא אינטיליגנט בא וחושב שאתה כזה חכם טחחח יאללה יאללה יא גרוזיני לא מפותח תה לא עושה רושם על אף אחת עם הדיבורים המלוכלכים שךך בא לריב עם בנות טחחחחחחחח ואתה מדבר איתי על עצוב
יאללה סע מהפורום תחזור לכפר הבדואי ממנו הגעת יא ורדרד.

קודם תסיים כיתה א' ואחר כך תדבר על ../images/Emo101.gif

אנשים אחרים! אפילו כיתה א' משאירים אותך 5 שנים אידיוט! ערס צעצוע.

Im murder me

New member
../images/Emo210.gif שמע אנחנו בפורום חברתי פה..

אנחנו רוצים להפסיק תריב הזה ואתה מקפיץ ת'שרשור? נו די תעזוב את זה כבר למה לתפוס ככה בשיניים? תלך מפה באמת, זה חסר טעם מה שאתה עושה הרי אף אחד לא מכיר אותך ואף אחד לא רוצה להכיר אותך. אז לך תטריד אנשים בפורומים אחרים.

MaorIsDrumz

New member
שמואל עשה טובה

שמע שמואל אחי זה מאור בן חיים מבית ספר תעשה טוב אתה לא קשור לפה אתה בא לפה כי משעמם לך אם משעמם לך אחי לך תראה פורנו ותעשה ביד מה אני יגיד לך לא מבין מה אתה בא לפה ויורד על פריקיות (שפרקיות זה הכי חםXD ) ותופס תחת מלא מתן אני מבין למה הוא פה וגם תומר אבל אתה לא קשור לפה אם אתה רוצה לעצבן לך למקום אחר אחי למה אין לי עצבים לשטיות שלך מבין? קיצר לך לך לדרכך ש"בש ו פסח שמח וכשר אחי

AnGi14

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

מסכיהמ עם כל מילה
ואכן פריקיות [ופריקים
] זה הכי חם!*ריר*

MATAN1323

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo14.gifגרר פרקיות...

היי! ומה אני!! ועזבו את שמואל הוא כולה ניסה לעזור
ואני לא קשור לעזור פה ושוב תעזבו את שמוליק

למעלה