היי =]

Shmuhell123

New member
אממ...

מה שתגידי... פריקית... ותתעצבני...אני ממש אבל ממש אבל ממש משקשק עכשיו את לא יודעת כמה בבקשה אל תרביצי לי או עוד יותר תוציאי את הערסית שבך... אז...אל תחפרי קפיש?

בואנה, תפסת תחת. ../images/Emo101.gif

אתה סך הכל עבריין מקלדת מסכן! תפסיק לאיים פה על אנשים כי אני בטוחה שפנים מול פנים, אתה תתחנן שיעזבו אותך בשקט אז תרגיע! וכן, אני פריקית. תיזהר שאני לא אבוא לאכול אותך בלילה. חסר חיים.

AnGi14

New member
מי שואל אותך?!../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

יא ילד משועמם שכמוך נכנס לפורומים ומתגרה בכולם... פורים עבר מזמן אז תחזור אלינו בשנה הבאה

Shmuhell123

New member
מה שתגידי...

אמממ תאמיני לי שלא את יכולה לשאול פה את מתן MATAN123 נראלי הניק שלו שאם יאיימו עליי אני לא אפחד הוא יודע את מי אני מכיר

MomijiSan

New member
את יצחק מהשווארמה ?../images/Emo215.gif

לך לך לסגוד לאבי ביטר מסכן קטן אם עוד פעם אתה מגיב פה אני באה עם כל כת הסטן לאכול אותך ואת החתול שאין לך!2#$^$#& פייגלע.

MaorIsDrumz

New member
שמואל אם כל הכבוד

אם כול הכבוד שלי אליך אתה יוצא פה הכי הומו אתה ממש לא ערס וכולם יודעים את זה כי ערסים תיודע מה עזוב ערסים אנשים שיש להם לפחות כבוד עצמי לא מאמיים לי על בנות שיביאו להם אנשים מה אתה קרוע אתה מקלל בנות ימסכן חסר לך מה לעשות בחיים מלא היה פה איזה מישהו שהיה מאיים אליך הייתי מבין אבל אחי ילדות בנות 14 מה שתעושה פשוט אין מילים כמה שזה מפגר ומראה כמה אתה דפוק ואין לך כבוד קיצר לך לתציק לפורום שלא יודעים מי אתה ולמה אתה מסוגל (אוו מבקרה שלך לא)XD

Shmuhell123

New member
את האמת...אתה זה יצא הומו

לא איימתי פה על אפחד אחי אני חושב שקיבלת מכת שמש או משהו ההודעה ששרשרת אליה נכתבה בנימה של צחוק ואם אתה עילג מדי בשביל להבין את זה אז אתה ממש אבל ממש חמור....... ואמממ...אתה לא הכי מכיר אותי אז אתה לא יכולל להגיד מה אני כן ומה אני לא ותאמין לי שאתה ממש לאיודע למה אני מסוגל ואת מי אני מכיר...כי הזלזול שלך "(אוו במקרה שלך לא)XD" מראה כמה אתה בור ואתה לא יודע כלום... אז מאור.... חג שמח וכשר

MaorIsDrumz

New member
אני עילג? ימשועמם!

1.תלמד לכתוב ידפקט 2. מי אתה שתיקרא לי עילג יחסר חיים שבא למקומות שלא קשורים אליו סתם כי משעמם לו 3. אין לי כח לריב איתך באתי בקטע של :"אחי תעשה טובה ועזוב תם בשקט" אבל אם אתה רוצה לריב אין לי בעיה 4.תעשה טובה ותוריד תפוזה של הערס כי אתה ממש לא 5. חג שמח וכשר ובור אחותך !!!

Shmuhell123

New member
כנס בפניםXD

1. תראה לי שגיאה אחת שרשמתי בהודעה
2. אני יעשה מה שבא לי?? יש'ך בעיות!!??!?אז לאדע דחוף אותם לתחת של מישהי אין לי מה להגיד לך פה 3. לא באת לקטע של "אח תעשה טובה ועזוב תם בשקט" - ירדת עליי, אז הגבתי לך חזרה על מה שחשבתי שרשמת... אתה ילד סבבה...אין לי בעיות איתך... 4. אתה לא יודע אם אני ערס או לא
[
]חחחחח
למרות שאני נעלב שאתה קורה לי ערס
5.חחחח שוב חג שמח
ואחותי זונה בת זונה אפילו מתן זיין אותה

TheGhost of You

New member
מה אתתתתתתתתה עושה פוזות חמוד? ועל מי? אמ..

לא נראלי שזה משפיע על מישהו אז אומללי עוף מפה!

שיואו, איזה גבר אתה! ../images/Emo101.gif

אתה לא מפחד אם כשמאיימים עלייך?! אשכרה משפטים של ילד בן 5. אח שלי הקטן מסתיר את הפחד שלו יותר טוב ממך.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifתגיד מאיפה באת?

אתה לא כוךב כאן קבוע ופתאום אתה בא לפה ומתחיל לקלל את כול העולם וסבתא שלו אז יאללה תחפף מפה תפסת תחת ומה זה השם הזה שמואל אפילו לסבא שלי לא קוראים ככה

Shmuhell123

New member
מאיפה באתי?

מאותו מקום שפתחו ליד קניון מלחה... את הכושליאמא שלך ובקשר לם שלי חחחח יא כופרת עוכרת מדינת ישראל שמואל זה קודם כל שם מהתנ"ך... ושנית כל אין פה מה להגיב לך לא מגיב למטומטים שתשכילי קצת אולי אני אחשוב להגיב לך... חג שמח.

sharon XD

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

שרון, 13 מהמרכז .. השתלבות מהירה ..

BrokenRainbow

New member
וואייייי תפסיקו לריבב כבררררררררררררררררררררר

שרון סליחה שאני משרשרת אתזה אלייך פשוט לא ידעתי לאן לשרשר אתזה כי רציתי שכולם יראו. קיצר חלאס כבר לריבב!!!!11 פשוט תתעלמו מהיצור הזה שנכנס לפורום והתחיל לעצבן אותכם! כי אתם סתם מגיבים לו והשרשור הזה גדל סתם בגלל הקללות שלכם ומוריד למטה שרשורים יותר חשובים! ועזבו את זה, פשוט באמת הוא לא שווה את היחס והעצבים שלכם! פשוט תתעלמו ממנו והוא יילך, הוא רק מנסה לעצבן אתכם וכרגע הוא משיג את המטרה שלו, אז פשוט תנו לו לריב עם עצמו ואל תגיבו
סיימתי לחפור [
] בבקשה בעדינות עם הסקילות

למעלה