אה?! ומי אתה? ומה את היוצר על אנשים?! XDD
A AnGi14 New member 18/4/08 #39 אה?! ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif ומי אתה? ומה את היוצר על אנשים?! XDD
I Im murder me New member 18/4/08 #43 ../images/Emo210.gif מלך?!מלך על מה? מדינת הדרדסים!? יאללה תחפף מפה לפני שנבוא אלייך הביתה
A AnGi14 New member 18/4/08 #48 מלך?! איפה?! ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif אני רואה פה סתם ערס קטן שמזכיר יותר ליצן חצר ואפילו לא דברתי אז איך אני אשתוק?
מלך?! איפה?! ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif אני רואה פה סתם ערס קטן שמזכיר יותר ליצן חצר ואפילו לא דברתי אז איך אני אשתוק?
S Shmuhell123 New member 19/4/08 #65 ליצן חצר!? פשש את מצחיקה שזה כואב... לא נורא.. וגם אם לא דיברת...אז אמרתי לך לפני שלא תחשבי גם לדבר...הבנת?
ליצן חצר!? פשש את מצחיקה שזה כואב... לא נורא.. וגם אם לא דיברת...אז אמרתי לך לפני שלא תחשבי גם לדבר...הבנת?
D DrainAlltheBlood New member 18/4/08 #60 דבר יפה אל ליאורי אם אתה לא רוצה להפוך ../images/Emo101.gif למלכה. וסירוס זה לא דבר נעים, תשאל את החתול שלך.
דבר יפה אל ליאורי אם אתה לא רוצה להפוך ../images/Emo101.gif למלכה. וסירוס זה לא דבר נעים, תשאל את החתול שלך.
A AnGi14 New member 19/4/08 #62 טאלוש../images/Emo99.gif ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif נקרא למרלין מנסון שיהרוג אותו ואת לא עונה לי עכשיו במסן ואני עצובבבבב
טאלוש../images/Emo99.gif ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif נקרא למרלין מנסון שיהרוג אותו ואת לא עונה לי עכשיו במסן ואני עצובבבבב
S Shmuhell123 New member 19/4/08 #69 OMFG "נקרא למרלין מנסון שיהרוג אותו ואת לא עונה לי עכשיו במזן ואני עצובבבב " אני חושב שמה שהדגשתי מספיק כדי להגיד שאת קוקסינלית
OMFG "נקרא למרלין מנסון שיהרוג אותו ואת לא עונה לי עכשיו במזן ואני עצובבבב " אני חושב שמה שהדגשתי מספיק כדי להגיד שאת קוקסינלית
A AnGi14 New member 19/4/08 #79 נכון הייתי עצוב../images/Emo9.gif ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif קוקסינל תקרא לדנה אינטרנשיונל!! יא נשנש מתחנגל שנכנס לפורומים ומתחיל עם כולם
נכון הייתי עצוב../images/Emo9.gif ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif קוקסינל תקרא לדנה אינטרנשיונל!! יא נשנש מתחנגל שנכנס לפורומים ומתחיל עם כולם
S Shmuhell123 New member 19/4/08 #82 ..... לא יצא לי לדבר עם דנה אינטרנשיונל אבל איתך כן יצא... אז אמרתי לך קוקסינללללללללללללללללללללל[ית]
..... לא יצא לי לדבר עם דנה אינטרנשיונל אבל איתך כן יצא... אז אמרתי לך קוקסינללללללללללללללללללללל[ית]
A AnGi14 New member 19/4/08 #100 קוקסינל אתה!!!../images/Emo11.gif ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif ואני בטוחה שיצא לך לפגוש אותה באיזה מועדון... יאללה מה אני מבזזת עליך ת'זמן שלי יש לי אפיקומן למצוא יאללה קישטה! פה זה לא פורום ערסים[גם אין אחד כזהD:] או שתלך לפורום ביט 69 כיף לקלל שם
קוקסינל אתה!!!../images/Emo11.gif ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif ואני בטוחה שיצא לך לפגוש אותה באיזה מועדון... יאללה מה אני מבזזת עליך ת'זמן שלי יש לי אפיקומן למצוא יאללה קישטה! פה זה לא פורום ערסים[גם אין אחד כזהD:] או שתלך לפורום ביט 69 כיף לקלל שם
S Shmuhell123 New member 21/4/08 #122 קוקסינלית לא צריך פורום ערסים עדיף ת'פורום שלכם שיהיה למי להציק ושיהיה אשכרה טמבלים שנופלים בפח כמו ילדים קטנים וממשיכים להגיב ומתעצבנים ודופקים ת'ראש בקיר XD
קוקסינלית לא צריך פורום ערסים עדיף ת'פורום שלכם שיהיה למי להציק ושיהיה אשכרה טמבלים שנופלים בפח כמו ילדים קטנים וממשיכים להגיב ומתעצבנים ודופקים ת'ראש בקיר XD
D DrainAlltheBlood New member 21/4/08 #133 ואני חושבת שמה שכתבת מספיק לדעת שאתה ../images/Emo101.gif אידיוט + ערס צעצוע. שילוב קטלני.
S Shmuhell123 New member 19/4/08 #66 WTF!? אני אהפוך לערכת עזרה ראשונה???? נגיד... אין לי חתול אז אני לא יודע מזה סירוס אבל אני בטוח שאת יודעת...
WTF!? אני אהפוך לערכת עזרה ראשונה???? נגיד... אין לי חתול אז אני לא יודע מזה סירוס אבל אני בטוח שאת יודעת...
D DrainAlltheBlood New member 19/4/08 #74 הערכת עזרה ראשונה זה המאומץ שלי יא אידיוט. אם את לא רוצה לדעת מה זה סירוס, כדאי שתרגיע ובמיידי. אחרת אתה באמת תהפוך למלכה.
הערכת עזרה ראשונה זה המאומץ שלי יא אידיוט. אם את לא רוצה לדעת מה זה סירוס, כדאי שתרגיע ובמיידי. אחרת אתה באמת תהפוך למלכה.
S Shmuhell123 New member 19/4/08 #83 אוקיי הבנתי אותך עדיין יש לך טראומה מאז שסירסו אותך אז את מאיימת איומי סרק על אחרים...חחחחחח... יאלה לא רוצה להירגע אז אל ז**ני בשכל
אוקיי הבנתי אותך עדיין יש לך טראומה מאז שסירסו אותך אז את מאיימת איומי סרק על אחרים...חחחחחח... יאלה לא רוצה להירגע אז אל ז**ני בשכל
L lane10 New member 19/4/08 #89 סירוס? דווקא כן נעים. זה ניתוח פשוט,של פתיחת שק האשכים והוצאתם. אני חושב שאת צריכה לבדוק את המקורות שלך. שמואל,יש לך חתול? D:
סירוס? דווקא כן נעים. זה ניתוח פשוט,של פתיחת שק האשכים והוצאתם. אני חושב שאת צריכה לבדוק את המקורות שלך. שמואל,יש לך חתול? D:
S Shmuhell123 New member 19/4/08 #93 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחח הרגת אותי ולא אין לי חתול אבל תמיד רציתי כלב ואל תסנן במסן
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחח הרגת אותי ולא אין לי חתול אבל תמיד רציתי כלב ואל תסנן במסן
M MATAN1323 New member 18/4/08 #44 חחח אדיוטט חח צא אתה מהפרום!!! חח מה אתה עושה פה אדיוט \= לך לסרט!! ואל תראה אותו לול, לא סתם.. אממ תומר תומר בהצלחה (-:
חחח אדיוטט חח צא אתה מהפרום!!! חח מה אתה עושה פה אדיוט \= לך לסרט!! ואל תראה אותו לול, לא סתם.. אממ תומר תומר בהצלחה (-: