היי =]

AnGi14

New member
בשבילך?! ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

אפילו שניים
וחסר לך שלא תבואי
קטנצ'יק תעשי לי נמ.......עוד קטנצ'יקים קטנים?!?!

Shmuhell123

New member
פששש...

השקעת אה... את לא שווה תגובה אפילו... אבל לא נורא...נתן לך יחס שלא תרגישי מקופחת..

חחחחחחחחחח

אני אף פעם לא מרגישה מקופחת
אני שווה יותר ממך זה מה שבטוח י'ערססס

Shmuhell123

New member
כה...בטטח

טוב שאת לא בוכה כי את מקופחת... ואגב על פי החתימה שלך הבנתי דבר אחד.. אהמ..לסבית..אהמ..

חחחחחחחח אתה עלוב :)

אבל טוב שאתה מצחיק אותי לפני ליל סדר D: חחחחח בוכה?!אני אף פעם לא בוכה ומקופחת זאת מילה שאני לא מכירה כי לא כמוך המשפחה שלי אוהבת אותי :) חחחחחחחחחחחחח לא ,אני לא לסבית XDDD אני גם לא ממש בגיל של להיות לסבית =__= פחח י'גייי XDDDDD

love scar me

New member
דבר יפה שומע!../images/Emo108.gif

היית יכול לחסוך תגובה היא לא צריכה ת'יחס שלך מקופחת ?! מקופחת תיקרא לאמא שלך שמוצצת לדרוזים בכביש שנותנים לה זין רק כדי שלא תרגיש מקופחת! ואם גם אתה מרגיש מקופח אתה מוזמן להצטרף אלייה ולתקוע גמלים בתחת אני לא רוצה לראות אותך מגיב פה יותר ,או נותן ביקורת על אחד הילדים פה @!

Shmuhell123

New member
זה ממש עלוב

את מקללת כמו ילדים בכיתה ה'... לא יודע אם את שווה תגובה בכלל... והנה אני מגיב פה ואני נותן ביקורת מה תעשי לי?.... פריקית מפגרת

love scar me

New member
זו מי שאני ../images/Emo108.gif

פריקית מפגרת ,יש לך בעיות עם זה? מה כאילו משעממם לך בחיים אז אתה נידבק לפורומים ומציף אותם בטימטום שלך

TheGhost of You

New member
מה פריקית מההההההההה../images/Emo121.gif

אין למה מה לכתוב אה?
אידיוט. אמ.. אחי יהיה טוב.. נראלי. שאני החרא הזה לא מגיע לך לציצ השמאלי אל תייחסי אליו.

Shmuhell123

New member
כן יש לי בעיות

וכן משעמם לי בחיים אז בחרתי להידבק לפורום מתחנגלים שלכםולהציף אותו ב"טמטום"

אז לך לפסיכולוג! מה אתה רוצה מאיתנו?! ../images/Emo101.gif

ואתה יודע שהשלב הראשון בהחלמה זה הכרה במצב שלך אז אני שמחה שאתה יודע שאתה מטומטם. אולי יום אחד תהיה קצת פחות אידיוט ממה שאתה עכשיו.

HandsStainedRed

New member
בונא!!1|לין-זי|../images/Emo198.gif

אם אתה לא עף מפה במיידית אני אנחית עליך כזאת כאפה שאתה תשכח איך קוראים לך יא זבל!!!! &^$^&#@#$^&*(()*)&*^&^%$@#@!@#$%^^&*)*())()*&^^%$#$#$%^&^*)

Shmuhell123

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי....
חחחח וואי זה היה טוב... איך קוראים לך? אופיר?14 מבת חפר לא? שהתחפשה ללורד בפורים? את תביאי לי כאפה יאלה... אני מניח שאת יודעת איפה אני גר...רמז: [מאיפה שכל הבנים בפורום הזה]

HandsStainedRed

New member
כן כפרה.|לין-זי|../images/Emo198.gif

כדאי לך להרגע ומהר. אני לא סתם מאיימת ואם אני אפגוש אותך אני אבעט לך בביצים ככה שהם יצאו מהפה יא בן זונה. תרגיע יא זבל. ערס בשקל.

היי אתה, ערס צעצוע בשקל. ../images/Emo101.gif

תזיז את הגורמט שלך מהפורום ובזריז אם את לא רוצה שאני אתעצבן. מובן? חבל לך להוציא את הערסית שבי, באמת שחבל. אז אם אתה לא מעוניין בקעקוע של כף יד על הפרצוף שלך, דבר יפה ותלחץ על האיקס שיש לך בצד. קפיש?

למעלה