trojan זה "סוס טרויאני", וירוסים...
משפחת וירוסים שהמטרה שלהם היא לאפשר להאקר מסוים להשתלט לכם על המחשב בעזרת תוכנה או פאצ´ קטנטן שלא שמתם לב שהותקן אצלכם... מפחיד נורא, אתם פותחים את המחשב ופתאום העכבר שלכם פותח פנקס רשימות ומתחיל לכתוב לכם דברים על זה שהאקר השתלט לכם על המחשב... כל זה בלי שנגעתם בעכבר... לא נעים... אני לא ממליץ על kazaa lite - יותר פשוט להוריד את קאזאא הרגיל ועם AdAware להוריד את כל המרכיבים הרעים... נ.ב. בקאזאא אין סוסים טרויאנים, יש רק spywares, רכיבי תוכנה קטנים שעוקבים אחריך... אותם מורידים עם הAdAware... אם אתם חושדים שהשתילו לכם טרויאני, זה בגלל שהורדתם קובץ כזה, וזה יכול לקרות מכל מקום, לא רק מתוכנות p2p... תריצו אנטי וירוס מעודכן! ובקאזאא ודומותיה אתם תלויים במהירות השליחה של המשתמש השני, שבדרך כלל היא איטית, ובדיוק בגלל זה אני אולי אפתח שרת ftp מהיר מאוד, על השרת שלי. השרת שלי: שרת שממוקם בחוות השרתים הגדולה בעולם, rackshack, עם 20 חיבורים שונים, כולם במהירות t3, סיבים אופטיים, נורא מהירים... סך הכל השרת מקבל 2500 מגה לשניה... זו גם מהירות השליחה... אז אמנם זה מתחלק עם עוד כמה אתרים שמאוכסנים עליו, אבל כרגע זה לא הרבה... בקיצור, נורא מהיר... אז אם אני אוכל בקלות ובזול לפתוח עליו ftp לסימפסונס, אני אפתח ואתם כבר תדעו מזה כשזה יצא לפועל...