היי..:)

shiran19916

New member
היי..:)

היי, בנות.. קוראים לי שירן,אני חושבת שכבר הצגתי את עצמי כאן בעבר אבל עכשיו הגיוס של החבר קרוב מתמיד וראיתי שהפורום הזה ממש נחמד אז חשבתי להצטרף באופן רשמי! אפשרי!?:) בכל מקרה אני שירן,בת 16 וחצי עם החבר כבר שנה וחצי.. הוא מתגייס עוד שבועיים בדיוק לקורס חובלים ואני ממש במתח.. אני יודעת שיהיה בסדר אבל אני לא רגילה לא לדבר איתו כל השבוע ולא לראות אותו חודש שלם! אז אני מאמינה שיהיה לי קצת קשה..ונחמד שיש פה עוד בנות באותו המצבוהן יכולות להבין.. מקווה שתקבלו אותי!:)

Svetik In Love

New member
ברוכה הבאה =)

גם אני פה לא מזמן.. סבטה בת 18 עם החבר שנתיים וחצי והוא התגייס ממש לפני שבועיים וחצי.

OgaliO

New member
../images/Emo13.gifברוך הבא!

גלי, בת 16 וחצי .. בהצלחה

מורוש60

New member
הייי

קודם כל ברוכה הבאה!!! ודבר שני,אני ביודיוק במצבך!! חבר שלי התגייס לפני שבוע ...ואני בשוק טוטאלי.....וגם הוא!! תביאי לי את המסנג'ר שלך ....אני ידבר איתך שם...=)

Conviction

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני הדר, בת 17. שנה ו-3 עם החבר, מתוכן שנה הוא בצבא. ברוכה הבאה, ושיהיה לכם המון בהצלחה

shiran19916

New member
:)

יאא תודה רבה לכולם,אתן פשוט מקסימות! בדיוק היום נודע לי שדחו לחבר שלי את הגיוס בעוד שבועיים,מה שאומר שהוא יתגייס עוד חודש ויבלה איתי את כל פסח! ממ,כן אני בטוחה שגם אני אהיה בשוק לגמרי,בעיקר לאור התנאים שיש בקורס חובלים!(יציאות פעם בחודש ושיחות פעם בשבוע מטלפון ציבורי) אני מקווה שאני אשתלב פה!:)

למעלה