היי

CrazyMagic

New member
היי

אני לא אמא ואני אפילו מאוד רחוקה מזה.. אבל נכנסתי לפורום כי יש לי כמה דברים להגיד... אני אתחיל מזה שאני בת 20 ובגרתי בצבא פלאים. עד שהתגייסתי הייתי ילדה מאוד קשה עשיתי מלא צרות להורי, הייתי חוצפנית ולא ממושמעת לא למדתי וכל מה שאפשר לעשות דווקא עשיתי. בואו נאמר שהייתי מין ילדת לא לא ולא הערכתי שום דבר שעשו בשבילי. עכשיו קצת קצת אחרי שהבנתי כמה נוראית הייתי אני מנסה כמה שיותר לעזור להורי. יש לי אח בן 27 שלומד באוניברסיטה וגר רחוק יחסית ואחות בת 7. הורי רצו לטוס לארה"ב ל- 3 שבועות ואני הסכמתי בכיף להשאר אחראית על אחותי. בכל מקרה, מה שרציתי להגיד פה... שאתן מדהימות! אני בקושי שבוע לבד עם אחותי, מתרוצצת בין העבודה לבית ספר שלה לבין יום הולדת של ילד מהכיתה והכביסות והכלים וארוחות הצהריים ואני פשוט מורידה את הכובע בפני כל אחת ואחת מכן. כמובן שכשהורי יחזרו אני גם להם אגיד את זה, ואני אדאג ליידע אותם כמה אני מעריכה אותם. אבל לכן.. רק רציתי לומר אם אתם בכסח עכשיו עם הבן\הבת המתבגרת, והם לא יודעים להעריך אתכם.. תשאירו אותם איזה שבועיים עם אח קטן, הם ילמדו להעריך.. אני מבטיחה. אז לכל אמא באשר היא אמא, עובדת או לא.. תודה. מעריצה. לי גאיה.

chili3

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo24.gif לא כל אדם יודע להודות

בטעות ולא כל אחד מסוגל לשנות כך גישה והתנהגות ובעיקר כל הכבוד שלקחת על עצמך טיפול באחותך במשך שלושה שבועות, כנראה שההורים שלך באמת שווים את זה וגם אם הם קיבלו כמה שנים נערה חצופה, הם מקבלים עכשיו בחורה טובת לב ואכפתית

תודה על ההכרה ועל ההוקרה ../images/Emo140.gif

טוב לדעת שיש סיכוי שיום אחד גם הילדים שלנו יעריכו את מה שאנחנו עושים בשבילם.

CrazyMagic

New member
אז הנה... יש סיכוי ואפילו גדול

אתן לא יודעות כמה אני מתביישת היום בהתנהגות שלי כנערה..

אימם

New member
אני לא חושבת שאת צריכה להתבייש

ולא לחיות עם תחושה שהיית נערה איומה...כי היית בדיוק מה שהיית צריכה להיות ומה שכולנו, נשים בוגרות היינו כשהיינו נערות (חלקנו יותר חלקנו פחות) אני זוכרת שבתור נערה גם אני הייתי עם מצבי רוח והייתי "נוראית" והכי נורא שאני למדתי להעריך את הורי רק לאחר שנישאתי ותמיד התהלכתי עם ההרגשה שהייתי נערה "נוראית".... אבל היום אני יודעת שזה חלק מההתבגרות וחווה את זה מהצד השני הפעם כהורה (לביתי בת ה-15.5) אז אל תאמרי שהיית נוראה כי היית בסך הכל נערה מתבגרת עם התנהגות של מתבגרת
וזה נחמד מאוד שהיום את יודעת להעריך את הורייך... אני חושבת שאני אקח את המלצתך הטובה ואצא (לאחר 16.5 שנים) תודה לך...

הילהל

New member
כיף לקרוא אותך ../images/Emo140.gif

אני גם הייתי מתבגרת די מחרידה. אבל אמא שלי אומרת שכמה שנים של איכס זה לא נורא. העיקר שלפני כן הייתי (ואת בטח היית) ילדה מתוקה ואח"כ הפכתי לאישה בוגרת לעניין. נשמע שאת תענוג של אישה צעירה, כנראה שההורים שלך עשו יופי של עבודה, גם אם ההורמונים של גיל הטיפשעשרה קצת בירדקו לכם באמצע. תחזיקי מעמד עם האחות לבד בבית!

פלג מים1

New member
ישר לדף הראשי ../images/Emo13.gif

עפרה טפלי בזה, גם פרסום לפורום וגם חשיפה בפני עוד אמהות. זה ממש יכול לעשות את היום בייחוד לאמא של מתבגרת איומה
ולך אישה יקרה - ברוכה הבאה לעולם, זה אכן לא קל אבל מתגמל כראוי
עשית לי לחייך.

א י ו ש י

New member
יישר כוח, ריגשת אותי../images/Emo24.gif

אין ספק שאת נערה בוגרת ואחראית כעת סליחה מה פתאום נערה, את כבר אישה ! בת 20 אין לי ספק לכשתהיי אמא יום אחד תהיי נהדרת אם הגעת לתובנות הללו כעת ואיך אומרים עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא אני בטוחה שהורייך יתרגשו עד דמעות כשהם ישמעו אותך תודה לך!

CrazyMagic

New member
אתן מקסימות.

תודה לכן. ושמחתי לשמוע שההודעה שלי עשתה לכן טוב.:)

למעלה