אוקי אני חרדית! רגילה ספרדיה! וזה מציק לי למה החרדים ההורים לא מבינים את הנוער והכל מה יגידו? ומה יהיה בשידוכים? והשם של המשפחה תהרס! מזה הדברים האלה! למרות שאני חרדית זה דברים שמציקים לי! גם לכם זה מציק? נ.ב. ולמה אסור חצאיות גינס? מה יש בזה? לפי דעתי זה סתם שיגעון!
את רוצה להיות פרחה? אבל אל תאשימי את ההורים.. את הרבנים.. בנינו-רון אנחנו בנים ויודעים מה בחורה בג`ינס רוצה שנעשה לה... העיניים זה זה רק הנורמה.. אז אל שעבדו על עצמכם ואל תנסו לרמות גם אותנו: ההורים והרבנים יודעים בדיוק למה הם אסרו את זה.. והכי נכון: גם את יודעת..
וודאי שזה לא בעיה של הרבנים. יש לי מה לומר לך לשאלתך אבל אם אני אכתוב ימחקו לי את ההודעה אז חבל על המאמץ. בקצרה אני אכתוב אני מקוה שלא ימחקו כי אולי אני פוגע או גזען. אז בשני מילים תחשבי על עצמך! ועל תאוותייך אחכ תנסי לחשבן את הדורות ואת ההבנה בחינוך.
את ההורים.. בדרך כלל הם מבינים רק לא מסכימים ודואגים.. ואני מגיע לזה ממחשבה מה יהיה על הילדים שלנו.. ממש מפחיד.. ובקשר לג`ינס זה לא עצם הבעיה.. הנקודה היא שברגע שמתחילים ללכת נגד המוסכמות א``א לדעת איפה זה יגמר את יכולה לשאול למה זה במוסכמות אבל זו מציאות שזה המוסכמות.. מקווה שדברי הובנו..
לפחות טוב יותר מאחרים שרק מבינים את הנוער וצועדים יחד איתם לאחור........ צריך להבין יותר? צודקת! ג'ינסים? אם לדעתך זה מכובד וצנוע... זו דעתך! דעתי האישית היא שאין זה צנוע וודאי שלא מכובד. בתורה יש מקום לכל דעה, שבעים פנים לתורה... בתנאי שהדעה אמיתית ומגיעה ממקור של אמת.... בהצלחה בחיים בראות שלך
הרי גם המחוקקים כשהם לא בבניין הכנסת אין להם התנגדות לג'ינס. אלא מאי, החרדים סבורים שתמיד אדם צריך ללכת עם בגדים מכובדים מאוד, אני מבין את הגישה. אך לדעתי אין בעיה ללכת עם ג'ינס למי שמרגיש חופשי לצאת מהקונצנזוס.
זה לא הנושא אלה התוצאה הסופית! אני אחד חרד בישיבה מצוינת שלפעמים הולך עם גינס או עם בגדים של שבבניק אומרים לי שבבניק אבל למה בפנים אני לא כזה אבל מה לעשות שהחיצוניות מעידה על הפנימיות התודי לי חמודה?שזה כך?אם את רוצה לדבר אני מוכן יש על מה!