היי!

MayaDisney

New member
היי!

אני חדשה כאן, אבל מאז ומתמיד רציתי לדובב! הבעיה היחידה שלי היא שאני נורא נורא ביישנית מישהו יודע אם זה יפריע לי במשהו? ורציתי לדעת עוד משהו.. איך זה בקורסים? מה עושים שם? אם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח! תודה מראש D:

porky169

New member
את רוצה לדובב?אז תפני לפורום משטרת ישראל

מצטער הייתי חייב

Reichan

New member
חחח זה נראה כאילו את אחות של רמי XD

לאחד המנהלים שלנו קוראים רמי דיסני

BambiBar

New member
:) הייי

אוקיי בשביל להתחיל לדבב (כן אומרים לדבב ולא לדובב) מומלץ לעבור קורס.. יש קורסים בנלס בג'פטו אצל ניקו בר ואצל ענת ניב. את יכולה לקבל יותר פרטים בטאגליינס בטופ העמוד. מה עושים שם? מלמדים אותך תוך גדי התמנסות בדיבוב את הטכניקות וככה את כם צוברת נסיון. יש בסביבות ה9 שיעורים (כל קורס זה שונה) ובערך 2- 3 שעות בכל שיעור. ויש איתך 4-6 ילדים. אממ הקטע של הבישנות יכול להפריע כי בדיבוב אמורים להתפרע עם הקול ויש מולך גם את הבמאי והטכנאי שאם תתביישי מהם יהיה לך קשה להוציא את ההכי טוב שלך. אבל במשך הקורס זה עובר..והכל סבבה D: בהצלחה! :) אה וכמו שאמרתי יש הטלפונים של האולפנים בטאגליינס ..אז תתקשרי ותבברי..

היי, מאיה :} ברוכה הבאה לפורום

את מוזמנת להריץ חיפוש בפורום כדי למצוא עוד קצת מידע על הקורסים השונים. ויש גם מידע ב"שאלות נפוצות"

lironosh15

New member
יאי!!! O:

את לירון לב? O: באמת??? יאי! איזה נחמד! תמיד רואים את השם שלך בסוף של מליוני סדרות! XDD אגב, יש לך שם יפה XD איזה מגניבבב!!! חח

מאיוש33

New member
לירון לב זה בן...

הוא השתתף בכוכב נולד 2 , והוא מדבב בדי הרבה סדרות, ושר הרבה שירי פתיחה :) הוא שיחק גם בשמינייה כחבר של אלי [ אחות של רוני] ....

לאלא!

[זאת בדיוק הסיבה למה אני צריכה לשנות את השם משתמש הזה ם_ם] אני לא באמת לירון-לב, זה סתם שם המשתמש שלי בYouTube. אני רגילה לשם משתמש הזה, וחשבתי שאפשר אחר-כך לשנות את השם משתמש לכינוי אחר... כנראה שלא. :}

shirpan

New member
ואם תכנסו ליוטיוב, תמצאו דיבובים מדהימים שהיא

עשתה. כיף לראותך סוף סוף בפורום!

מאיוש33

New member
יאיי עוד מאיה בפורום P:

אז ברוכה הבאה ^^. ענו לך כבר על רוב השאלות, אבל אני רק רוצה להוסיף שביישנות לא רק מפריע בדיבוב או בכלל אומנויות הבמה- אלא בכלל בחיים. תיפתחי קצת, זה יעזור לך- מבטיחה
לדעתי זה לא ממש יפריע באופן בו את מדבבת, אבל זה יציק קצת יותר בקשר שלך עם הטכנאים, במאים, ומדבבים אחרים. אה ובקשר לקורס אני לא יכולה לענות לך. מעניין למה 8-|

וולפהרט

New member
הי מאיה!

גם אני הייתי ביישנית אבל יחד עם זה גם רציתי להיות מדובבת. פשוט צריך להחליט מה חשוב יותר, ואצלי הדיבוב התגבר על הביישנות. בסך הכל זה לא משחק- את נמצאת בחדר הקלטה לבד ומציגה רק עם הקול שלך, הקהל שלך הוא רק הבמאי והטכנאי (והאנשים האחרים בקורס עצמו). קורס- חייבים לעשות- זו גם הדרך הכמעט יחידה להשיג עבדה אחר כך וזה גם פותח אותך כדי לצאת מהביישנות (וכשהאחרים בקורס תומחים ומעודדים, כמו שהיה אצלי בקורס, זה עוזר!) את פשוט צריכה להחליט יום אחד שאת מוכנה לזה- וזהו! אז בהצלחה לך!

miaBaby

New member
חחח את חמודה ../images/Emo140.gif

אם זה החלום שלך, אין שום בעייה שתתגברי על הביישנות. ודרך נהדרת לעשות את זה בכיף זה לעבור קורס דיבוב. קבוצה קטנה של ילדים בגיל שלך, והבמאים תמיד סבלניים בקורסים. כל ילד מקבל את ה20 דקות של "תהילה" שלו בכל שיעור, יתנו לך לדבב והבימאית (מדריכה של הקורס) שלך תמיד תשמח לתת לך עצות, שיעורי בית וטיפים שיעזרו לך להתגבר על הבעייה האישית שלך. כל ילד שנכנס לקורס יש לו משהו אחר שהוא צריך לעבוד עליו, אחד ביישן, השני יש לו דיקציה לא נכונה, חלק מדברים מהר מידי, וחלק צריכים לעבוד על המשחק שלהם. בקורס כל ילד זוכה לעבוד על עצמו, בבית ובשיעור, והכל בסביבה נעימה וחמימה שתאפשר לך לצאת מהקונכייה של הביישנות שלך ולהפציץ בדיבוב! את מתוקה ורק מההודעה שלך נראה שזה משהו שאת מאוד אוהבת... תני לזה צ'אנס, לפעמים הביישנות היא רק פחד שלא תגיעי לאן שאת רוצה. אולי ברגע שכבר תכנסי לקורס תרגישי כ''כ טוב עם עצמך שהצלחת להכנס לשם שהבטחון שלך יעלה לבד. בהצלחה ומקווה שעזרתי!

וולפהרט

New member
הכל נכון, חוץ מעניין ה"כל ילד"

כי לא רק ילדים יכולים לעשות קורס דיבוב...

למעלה