היי

hilla ab

New member
היי

קוראים לי הילה נולדתי ב 2.9.85 בשעה]19.30 בערב. אשמח למפה ולהסבר שלה. \[תודה מראש

hilla ab

New member
ואני מבקשת

עכשיו שמתי לב לשירשור שלכם מטה אני בת 22 אבל עברתי די הרבה אז אשמח לבהתייחסות בוגרת בבקשה,תודה למשיבים.

hilla ab

New member
חברים אני ממש

בפרשת דרכים בחיים לא יודעת כבר למי לפנות. לא מבקשת ייעוץ , אלא לנסות להבין דברים בצורה אובייקטיבית. אשמח להתייחסות (ומצטערת על נימת הייאוש). יום טוב לכם הילה

lomovan

New member
שלום הילה

שמש בבתולה , ירח בטלה אם נצא מנקודת הנחה שהשעה מדוייקת אז יש לך מפה שיש בה דגש על מזלות אש (אופק+ירח+מרקורי+נוגה+מאדים) מה אפשר להגיד? שמזל השמש (בתולה)מטושטש לגמרי ,הבטחון עצמי גדול ,רצון עז להכיר אנשים ולהיות מחוץ לבית כל הזמן

hilla ab

New member
תודה לומובן , שאלה לי

מה זה אומר שמזל השמש מטושטש?

lomovan

New member
תשמעי אני לא מבין גדול כמו כמה חבר`ה כאן

כשאני קורא מה שאחרים כותבים כאן נראה לי שאני עדיין לא מבין גדול באסטרולוגיה חכי שאחרים יכתבו לך... בגדול ראיתי שיש בך אנרגיה גדולה לעשות דברים ,אופק וירח טלה מטושטש יענו בונה לך אישיות מספר 2 האישיות מספר 1 שלך זה השמש בבתולה

hilla ab

New member
לומובן מה זה אומר אישיות 1 או 2 ?

אני מודה לך על ההתייחסות מקרב לב.

hilla ab

New member
יאיר לצערי כך גם אני מרגישה

אני בת 22 ולא אחרי צבא , ולא בדרך לטיול או ללימודים, ולא בדילמות של בחורים או מסיבות. אל תשפוט אדם לפי גילו , אין לך לדעת מה עבר או עובר בחייו רק על סמך גיל. לכן פניתי לייעוץ בפורום הזה.אני שמחה על אלה שנותנים תשובה שכבודה מונח בה.

בהחלט:../images/Emo192.gif../images/Emo26.gif../images/Emo59.gif../images/Emo26.gif../images/Emo112.gif../images/Emo26.gif|

או במלים אחרות -
... מקוה שהפעם הייתי ברור.

למעלה