היי

היי

הייתי ממש חולה בימים האחרונים אז לא נכנסתי בכלל לפורום. מה נשמע עם כולם? יש משהו חדש מעניין? משהו חדש עם לירז? יש לי מבחנים אז אין לי הרבה זמן פנוי אבל אני לפחות מקבלת ציונים טובים וזה חשוב :) כול יום אני עושה הפסקה בערב מללמוד ורואה את האלופה בערוץ 7 איזה כייף שזה חזר ! תספרו לי מה שלומכם אני אשמח לשמוע ביי בינתיים ונשיקות גדולות ללירז שאני כול כך אוהבת!

יעלושששש ../images/Emo99.gif

מה קורה מאמי? ברור שזה הכי חשוב אלוואי שאני הייתי מקבלת צייונים טובים =\ תרגישי טוב מאמי אוהבת אותך המון!! 333>

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifאהלן ../images/Emo3.gif

שמחה שאת מרגישה טוב ושאת מקבלת ציונים טובים

אנבלווש

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo103.gif ההיי ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

גם לי יש עכשיו תקופה עמוסה של מבחנים \; אבל גם אני תמיד מפנה לעצמי זמן כדי לראות האלופה
חחחח.. גם אני חושבת שלקבל ציונים טובים זה חשוב !
ואני שמחה שאת מצליחה בלימודים, ושהבראת

תודה לכולכם

אתם ממש חמודות אני שמחה לשמוע שהכול בסדר איתכם ושלא שכחתם אותי! ראיתי שרותם אמרה שיש לה את הפיספוסים שאני כול כך רוצה לראות היא כבר שלחה לכם? אני מחכה לראות את זה כול כך הרבה זמן! אז כשהיא שולחת את זה אני ישר רוצה לראות ! מחכה שייגמרו המבחנים ואני אכנס יותר לפורום !

inbals93

New member
ספרי לי על זה../images/Emo67.gif

כל יום מבחן אחר
לא ראיתי טלויזיה בצורה נורמלית כבר הרבה זמן

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifואם כבר מדברים על מבחנים../images/Emo4.gif

יש לי מבחן יום כן יום לא
*מחר בפיזיקה
ולי תמיד יש זמן לטלנובלה בע"מ
האלופה אני זוכרת הכל , זה חסר טעם !

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif../images/Emo45.gifכנ"ל../images/Emo4.gif

אחחח הבצפר הזה
ויעל, שמחה שאת מקבלת ציונים טובים
תרגישי טוב

רותם654

New member
היי ../images/Emo9.gif

שמחה שאת בריאה והכל בסדר
אני מכירה את תקופת המבחנים הזאת גם אני נימצאת בה ביום רביעי כבר יש לי מבחן במתמטיקה מעצבן ..
אבל לא נורא שמחה שחזרת...

חח גם אני =]

יש לי כל כך הרבה מבחנים זה מזה לא פר! ביום חמישי היה לי מבחן בגאוגרפיה ביום ראשון מבחן באנגלית ביום שני בוחן בהיסטוריה ביום שלשי (היום) מבחן בלשון כל כך הרבה.. =[ ויש לי מבחן בחשבון גם יום חמישי ויום ראשון בהיסטוורייה =( אווף! שמחה שהבראת ובאמת ציונים זה חשוב

RTur

New member
היי יעל ../images/Emo13.gif

ד"ש למורן
שיהיה בהצלחה במבחנים

HILA46

New member
יעלושש../images/Emo13.gif

שמחה בשבילך על הציונים מאמי.. מסרי דש למורן ממני

למעלה