היי

tal106

New member
היי

יש מישהו כאן מהפורום שמשתתף בקורס של ניקו בר?

וולפהרט

New member
מכל מה ששמעתי על קורסים אחרים

זה הכי מקצועי. קודם כל אנחנו רק ארבע (בקורס אחר יש לפעמים 10 או 15). יש 7 מפגשים וכל אחד הוא 3 שעות, ככה שכל אחד מאיתנו מדובב איזה שלושת רבעי שעה. בשאר הזמן אנחנו שומעים את האחרים ואפשר גם לתת הערות וכמובן שגם מפרגנים כשהולך טוב. בהתחלה עבדנו רק על הקראה, בלי תמונה. בהתחלה התעצבנתי וחשבתי שזה מיותר ומבזבז זמן, אבל עכשיו אני מבינה שזה עזר מאוד, בתור בסיס, לעבודת הדיבוב. בעיניין הדיבוב, אנחנו עובדים על דיבוב של פרק אחד ולכל אחד מאיתנו יש תפקיד. אנחנו מקבלים הביתה את הטקסט ואת הוידאו ומתאמנים מול המסך בבית. בסוף נקבל את הקטע עם הדיבוב שלנו, בתור תיק עבודות. אני חושבת שלעבוד הרבה על תפקיד מסויים זה טוב בהתחלה יותר מסתם לנסות הרבה דמיות, וככה יש גם תוצר סופי טוב להראות כשמחפשים עבודה זהו:)

miaBaby

New member
אממ בקורסים אחרים...

זה גם רק חמישה ילדים בקבוצות לפי גיל, לא 15 ילדים... וגם בערך באותה מתכונת, פרק הבייתה, דמות, שלושת-רבעי שעה דיבוב... עשיתי קורס בנלס והוא היה אותו דבר, ונראה לי שגם בג'פטו זה ככה... קיצר, כל הקורסים מקצועיים לפי דעתי, רק בכל אחד יש במאי אחר...

Hawkgirl

New member
בואנה אנשים! #%$&%$##&%$%$

אין מילה כזו שלושת רבעי! #%$&#&%$ זה שמשתמשים בה לא אומר שהיא קיימת! $&%%$#&%$#& זה כמו שאין שמונָה עשרה! אלא שמונֶה עשרה! #%$%$#

miaBaby

New member
אבל זה המושג שהיא השתמשה בו

אני רק השתמשתי בו בשביל להמחיש שזה אותו דבר XD חחח בכל מקרה מה אני אעשה?! אני באמריקה העברית שלי מתדרדרת לטובת אנגלית מושלמת חח

בטח שיש

אבל רק בסמיכות- "שלושת רבעי השעה". (ולא "שעה ושלושת רבעי".) אני סטודנטית ללשון ובדיוק בשבוע שעבר המרצה דיברה על זה... (ולגבי המספר 18: שמונֶה עשרה לנקבה ושמונָה עשר לזכר)

miaBaby

New member
חחח אהבתי

אז כן יש כזה מושג? כן, רק הגיוני שיהיה... מגניב, עכשיו נדע איך להשתמש בו, תודה :)

Hawkgirl

New member
נו, זה מה שהתכוונתי ><"

בסמיכות יש לזה פירוש, אבל להגיד למשל "אני אגיע עוד שלושת רבעי שעה" זה לא נכון, כי אין כזה דבר >< אהבתי את המורה שלי ללשון ^_^ למרות שאני ולשון זה כישלון אחד גדול ^_^ אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת לדבר נכון @: כמו שהתחלתי להגיד נָכה, ולא נֶכה, או מגֶב ולא מגָב וכו' וכו'... אני פשוט גרוע בכל מה שקשור לשאר הדברים בלשון ^_^

barlevy

New member
גם אין מדובב.

לא בפורום הזה בכל אופן.. אלא מדבב MEDABEV מדובב זה רק במשטרה

MorraniChan

New member
../images/Emo45.gif

בג'פטו מספר הילדים בקורס לא עולה על 5. בקבוצה שלי היינו 4 בנות ומספר השיעורים אצלי היה 8 או 7 [אני כבר לא ממש זוכרת].. כל הקורסים הם מקצועיים וכל אחד מתנהל בצורה דומה. בג'פטו כל אחד מדבב במשך חצי שעה בערך ולבסוף יש את דברי הסיכום לאותו השיעור... בקיצור, כל קורס הוא מקצועי גם לדעתי

וולפהרט

New member
יפה, אני שמחה שטעיתי

לא יודעת למה חשבתי ככה, אולי פעם זה היה ככה. בכל אופן שווה פעם לשאול כל אחד כאן כמה הם היו בקבוצה בקורס. ד.א. מי היתה הבמאית שלך?

tal106

New member
תודה וולפהרט

את מרגישה שינוי\התקדמות ביכולת שלך מאז שהתחלת בקורס? ושוב תודה על הפתיחות ועל הכנות.

וולפהרט

New member
בטח

האמת שבמקור אני די מתביישת להציג לפני אחרים ולכן נרתעתי עד עכשיו מקורס קבוצתי, אבל הלכתי על זה בכל זאת. אני מאוד ביקורתית עם עצמי ולכן קשה לי להגיע לתוצאה שתרצה אותי, אבל במפגש האחרון הצלחתי. בו נגיד שאין מה להשוות את האודישן שהיה לי ואת השיעור הראשון עם עכשיו. אומרים לי שהקול שלי היה סגור ועכשיו הוא נפתח

lsabag

New member
תודה על המידע זה יעזור לחבר'ה פה :)

תודה רבה ובהצלחה בקורס :)

למעלה