היי

falloutdon

New member
היי

היי אני דון בן 13 אולי מישהו יכול לעזור לי...?? אני אוהב ילדה אחת והיא לא כלכך, אז אולי מישהו יכול לעזור לי???

MIIKLE

New member
כבר בגיל שלך ../images/Emo6.gif

הנוער של היום זה לא מה שהיה פעם במקום לרדוף אחרי מיידעלך תקרא קצת בסייפר שייגץ...טוב סתם סתם סתם .בהתחלה תתחבר איתה תהיה נחמד אליה גרום לה להשתוקק לחברתך ואז תפסיק בפתאומיות ותתיחס אליה כאילו היא אדם זר זה יגרום לה להעריך אותך יותר אל תהיה נודניק ודביק ותראה לה שאתה לא שם עליה זה יגרום לה להתאהב בך בהצלחה בחורצ'יק.

Hypnotize

New member
אם לא היית כל כך זקן (25 לפי הכרטיס) ../images/Emo3.gif

בטח היית זוכר שגם אתה היית מאוהב בגיל 13 אני זוכרת שאהבתי מישהו כבר בכיתה ב' אז הוא בסה"כ אמר שהוא אוהב אותה, זה מקסים בעיני

זכוכיות

New member
ולי היה חבר ראשון בגיל 12

ואפילו החזקנו מעמד 3.5 שנים (הקשר הכי ארוך שהיה לי!
)

oferyosi

New member
מה אתם בכלל מדברים...

הראשונה שלי הייתה בכיתה ג' !!!! וזה החזיק עד יום שישי באותו שבוע - והיא זרקה אותי כי אני לא רציני ...!!!(נשבע לכם אמיתי
) כבר אז הן ידעו חחחחח

../images/Emo6.gif "הראשון" שלי היה בכיתה ד' ../images/Emo6.gif

רקדנו סלאוו והילדון החליט להצמיד אותי אליו קצת יותר מידי לטעמי.. כמובן, שמיד נפרדתי ממנו וכשהוא שאל למה עניתי לו "תחשוב לבד"..!
יש דברים שלא שוכחים עד היום ..

MIIKLE

New member
איזה חמודה ../images/Emo6.gif

זה כזה מצחיק לחשוב על זה בגילאים האלה בבית ספר יסודי עברתי תקופה שלא התעסקתי בכלל באהבה ולא חשבתי על בנות העדפתי לשחק כדורגל ולראות כוח המחץ היום גיל ההתבגרות מתחיל מוקדם מדי הבנים והבנות מתבגרים מהר יותר והילדות איבדה את התמימות שלה וחבל.

MIIKLE

New member
תתפלאי אבל אני התאהבתי בגיל 4

היתה ילדה בגן שנורא רציתי ואז עשיתי את הפלירטוט הראשון שלי בסוף השנה הגננת חילקה את הילדים לזוגות לריקודים שבצענו במוזיקה של אחת שבאה עם אקורדיון אני לא הייתי מרוצה מהבת זוג שלי וכל הזמן רציתי לרקוד עם הילדה ההיא ועשיתי בלגן בחזרות והגננת כעסה וכל הזמן העמידה אותי בפינה עד שהתרציתי לרקוד עם הילדה האחרת. זאת שאהבתי שמה לב לזה ואז בסוף השנה במסיבה כשכל ההורים באו והגענו לריקוד הזה לא העזתי להפר את המשמעת בריקוד אבל אני זוכר שתקעתי בה מבט כל כך מאוהב שאומר אני רוצה אותך עד שבאמצע הריקוד היא הפרה את המשמעת עזבה את הבן זוג שלה ובאה לרקוד איתי זה היה אחד הרגעים הכי קסומים בחיים שלי ועובדה שגם אחרי 21 שנים אני זוכר את זה.בגן חובה נורא קנאתי לה כל הזמן אז היא כבר לא אהבה אותי
סיפור אמיתי נשבע לך...אחחח כשהייתי קטן הייתי שובר לבבות הלוואי והיה הולך לי כל כך בקלות גם היום למרות שאין לי מה להתלונן היום הרבה יותר קשה לרצות אתכם ובסך הכל צחקתי עם הילד מה את כבדה

פרח קטן1

New member
נשמע הזוי../images/Emo6.gif

נשמע ממש דרמטי שבגיל 4 מתנהגים ככה חח אבל אם אתה אומר.. מעבר לכך,זה הכי יפה האהבות התמימות האלה..אני זוכרת שהיה לי חבר של יומיים וחצי כשהייתי בקייטנה חח.

MIIKLE

New member
כל מילה אמיתית

סיפור אמיתי לגמרי אני רציני .את לא קוראת לי שקרן נכון ? המשיכה למין השני מתחילה כבר משלב הינקות כשאתה לומד לדבר וללכת אתה גם לומד לאהוב.אתה לא יודע למה אתה רק יודע שזה שם כמו הצורך שלך לאכול ולישון.

פרח קטן1

New member
חס וחסה

מה שהפליא והצחיק זה כל הדרמטיות איך שזה התנהל חח ממש טלנובלה לגיל הרך. אבל אם זה היה זה קסום!

Hypnotize

New member
אני לא כבדה. להיפך, בגלל זה הרשתי לעצמי לקרוא

לך "זקן" :) הכל ברוח טובה

למעלה