היי

Dude36

New member
היי

אני חדש פה.. אני בן 14 ממצפה רמון. לא הייתי עם בנים אף פעם, אבל אני יודע שאני הומו בערך מגיל 12, ואני די שונא את זה והייתי מעדיף להיות סטרייט. אני הכי מפחד מאיך אח שלי יגיב שהוא ידע שאני כזה. קצת מוזר לי להצטרף לפורום ולכתוב את זה כי עכשיו זה "רשמי" ואני משלים עם זה שאני הומו. מקווה להשתלב פה ולהכיר אנשים כמוני.

שלומות. ../images/Emo24.gif

שלום לך, וברוך הבא לפורום!
אני מיך, ואני בן 17 מרמת גן... אני שמח לראות שאתה מתחיל להשלים עם עצמך, כי זה טבוע בך ואין שום טעם לשנוא את זה- זה פשוט בזבוז אנרגייה. לכתוב בפורום זה באמת צעד משמעותי ומגיע לך כל הכבוד שעשית אותו!

ברוך הבא חומדדדדדדדד

למה אתה מפחד דווקא מהאח ? מה עם ההורים חברים ? מה הוא כבר יוכל לעשות לך האח ? בתמונה >>> גימי לין (אחות של בריט) והבחור שהכניס אותה להריון !!!!!!!!!!

הוא בן 18

ורשום שהיא רוצה כבר מעכשיו ילד כי יש בה קינאה כלפי אחותה הגדולה בריטני.... היא מחקה אותה ובנוסף מצפה לילד מבחור כחול עיניים, שנראה יותר טוב מאב הילדים של בריטני (קווין)...... אז מי מהן תנצח במירוץ הילדים המוצלחים ? אני מהמרת על בריטני~~~!!!

soul on fire

New member
אני מהמרת

שילד בגיל 16 זה לא דבר שהולך להועיל לה בחיים =\ לא חבל עליה?!? עדין ילדה בספק עם באמת בחורה מה שבטוח עדין לא אישה.... וגם אם היא החליטה לשמור את הילד, למה התקשורת עושה מיזה כזה בלאגן, לא הייתי מחליפה אותה בעד כל הון שקיים!

למה עושים מזה כזה בלגן ?!!!

רמז : בריטני......!!!!!!!! הידעת שצלם פפראצי שמשיג תמונה באיכות טובה עד סבירה של בריטני/משפחתה או כל מה שקשור אליה, יכול להרויח על זה מינימום 40 אלף דולר כשהוא מוכר את זה למגזינים או ערוצי טלויזיה או אתרים ?!!!!!! ושלא לדבר על המקסימום...... וכן, היא ילדה יותר מדי ילדה , ילדה שנמצאת בחודש החמישי להריון שלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =0 התמונות לא מעודכנות - אבל בקרוב יהיו ~~~~ !

yotem 17

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif../images/Emo83.gif

גרתי פעם בבסיס רמון, קרוב אליך...:) אני יותם, בן 17.5, וגר בצפון. אתה תראה שלאט לאט אתה תלמד לקבל את עצמך יותר ותגיע להשלמה, ואז גם תהיה רגוע יותר ונינוח. למה אתה הכי מפחד מאיך שאח שלך יגיב? קלטת ממנו פעם מסרים הומופוביים למיניהם? אתה מוזמן לשתף ולספר על כל מה שעולה לך בראש, אני בטוח שתכיר כאן הרבה אנשים, אז שתהיה השתלבות נעימה

תמיד הקטע שאתה לא מקבל את עצמך מפחיד

אבל כמו שאתה רואה, התגברת.. וגם אם לא, זה יגיע! לאט לאט :) אז ככה, אני ליגל בת 18 וחצי... ומה שאני אומרת זה... ברוך הבא! והשתלבות נעימה!

SweetGuy100

New member
ברוך הבא :)

לקבל את עצמך זאת כבר התחלה :) בקיצור אתה בדרך הנכונה:)

The Small Print

New member
אני חייבת להגיד,

שתמיד חשבתי כמה אמא דואגת כשהיא גרה במצפה רמון, והבן של אומר לה שהוא יוצא לשחק, איך היא יודעת אם הוא הולך ליפול במכתש? אני אלונה, בת 15, מהמרכז

Dude36

New member
תודה כולם

על הקבלת פנים ! אני הכי מפחד מאיך אחי יגיב כי הוא הבן אדם הכי קרוב אליי ואני חושב שהוא מצפה ממני להרבה ואם אני הומו אז כאילו אני פחות טוב או משהו.. אני לא מפחד מההורים כי אני לא בקשר טוב איתם, ואני לא מפחד איך חברים יגיבו כי רובם אוהבים הומואים ולסביות ולא תיהיה להם בעיה אם זה שאני הומו אבל אני עדיין מעדיף לא לספר להם. ואלונה, אישית לאמא שלי לא יהיה אכפת אם אני אפול להמכתש אבל שאר האימהות מודאגות בהחלט. אה, ולא הבנתי בדיוק מה זה איגי ואיך אני יכול להיות בזה אם אני גר במצפה רמון...

Lilies

New member
ברוך הבא.

[פתאום נזכרתי שלא הצגתי את עצמי, אבל זה בסדר. ממילא אני חצי-סמויה כאן].

Mארס

New member
ברוך הבא! ../images/Emo6.gif

כל הכבוד שהצטרפת לפורום, זאת כבר התחלה. לגבי אחיך, אל תדאג, אתה לא צריך לספר לו בזמן הקרוב. ככל שתגדל במשך הזמן, ככה הביטחון שלך יגדל, ולכן תוכל (כך אני מקווה) לעמוד מול אחיך עוד כמה שנים ולספר לו בלי חשש מהתגובה שלו. השתלבות נעימה!

למעלה