היי

היי

היי חדשה פה=) נשמע אחלה פורוםםם ממ אז ככה.. יש לי תחברה שאני הכיייי אוהבת בעולם באמת כאילו אני מתה עליה.. לפני איזה חודשים ככה הייתי עם משהו פרק זמן מאוד קצר של 4 ימים וזה נגמר בנינו.. עכשיו אותו בחור התחיל לדבר עם החברה הכי טובה שלי, והיום היא שאלה אותי אם זה בסדר שה יפגשו וזה אם זה לא מפריע לי.. אמרתי לה כן כדיי שלא יצא מצבב שאני יצא קנאית והכולל.. אז בקיצור זה כן מפריע ליי שיהיה בינהם משהו..ויאן לי מושג אך להגיד לה את זה אתם לא חושבים שהיא הייתה צריכה להבין את זה לבדד שזה כן מפריע?

RockSter

New member
היי לך!

קרה לי אותו מצב בדיוק.. היה לי מישהו שהיה לי קשר איתו... לאחר פרק זמן הוא נגמר.. הוא הכיר את אחת החברות שלי... אותה חברה חסרת בטחון לחלוטין וכל הזמן מדברת על התאבדויות... היא אומרת שהיא מכוערת ושמנה.. כשלמעשה היא יפהפיה ורזה! בכל מקרה, הוא התחיל איתה... היא שאלה 8590803 פעמים אם זה מפריע לי אם היא תצא איתו... כל הזמן אמרתי לה ש"לא.. זה לא מפריע לי ואני רוצה שתצאי איתו כדי שתהיה לך חוויה וניסיון.." לאחר מכן, כשאמרתי לה שזה כן גורם לי משהו... שדומה לקנאה... על אף שאני שונאת את אותו בחור... החברה אמרה לי שהתשובה שלי מאוחרת מדי... ושהיא כבר קבעה איתו... בסופו של דבר לא יצא מהפגישה כלום... ודיי שמחתי... אני יודעת שזה נורא מצדי! אבל הלב רוצה משהו אחד והמוח משהו אחר.. בכל מקרה, אל תקחו סיכון! אם הקשר של חברה שלך אם אותו בן יכול להעיב על החברות בנכן אז אל תקחו את הסיכון... בנוסף... בנים הם הדרך הטובה ביותר לבדוק חברות אמת... תעדכני אותי מה קורה בהמשך... אני סקרנית :)

למעלה