היי

shan28

New member
היי

מישהי יודעת מה קורה עם מייקל? אני מתגעגעת אליו.... :&#39

תשובה

מייקל חזר לישראל כבר מלפני שנתיים בערך. התחתן עם חברתו המקסימה נטלי דדון. הוא מקליט שירים באנגלית שכתב והלחין. היה מדריך לאנגלית עבור השחקנים בסרטים:ימים של אהבה וריקוד מסוכן שביים מנחם גולן בצילומי הגרסה האנגלית של שני הסרטים. מייקל היה גם מפיק המוזיקלי של שני הסרטים וכתב את פסקול הסרט ימים של אהבה בגרסה האנגלית שלו ובסרט ריקוד מסוכן הוא גם כתב את הפסקול באנגלית וגם ביצע את השירים ובנוסף צילם את 2 קליפים של הסרט לשני שירים מתוכו: Dangerous dance ו My champion בנוסף מייקל ביצע את השיר בפירסומת ISRACARD

shan28

New member
../images/Emo13.gif תודה מותק

ואיי איך הייתי חולה עליו פעם.... האהבה נשארת תמיד בלב שלי... למרות שאני לא מעודכנת במיידע עליו ... ידוע לך אם אפשר למצוא אותו במיי ספייס או משהוא כזה?....

shan28

New member
כןןן אויי כמה שהוא יפה ...

ואיזה קולללללללל .... התגעגעתי לקול המדהים הזההה

shan28

New member
אני מנסה לראות את זה ב youtube

אבל זה נתקע ומרגיז חחח אני אחכה שזה יסתיים לטעון...

../images/Emo51.gif רבה לך על כל המידע!

ואם כבר היי פייב,אז מה קורה עם שחר כרגע?גם מקצועית וגם אישית.הוא ממש ממש חסר לי....

לפי המידע האחרון שאני קיבלתי ממנו באופן אישי

שחר עובד על אלבום שני עם פיני ארונבייב-זה שכתב איתו את השקט שנישאר ועבד איתו על האלבום הראשון של שירי מיון
מקווה שהאלבום הזה אכן ייצא בקרוב
.גם מאמיר וגם משחר,אני יודעת שהוא עובד על זה מאוד קשה בגלל זה לוקח כ"כ הרבה זמן לצערי הרב.וחוץ מזה,לשחר יש גם פייסבוק.וזהו בעיקרון

תשובה:

שחר: 1) עובד על דיסק חדש 2)כתב להיטים לזמרים: לשירי מימון בדיסק הראשון שלה- כתב את המילים לשיר "השקט שנשאר"שהגיע למקום 4 באירווזיון 2005 והקליט איתה דואט לשיר "מרחוק" למאיה בוסקילה-הלחין את רק אל תגיד למורן קריטי-כתב והלחין את השיר "שקט" ויש לו בת זוג כבר כמה שנים.

למעלה