היי

היי

שלום, זו הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום ואני שמחה כי זה קרה בעיתוי המתאים, כשאני נמצאת בתקופה לא כל כך טובה בחיים, ממש לא טוב לי =\. אני תלמידה ביב', בת 17, כרגע בשביתה, עובדת ומנסה להעסיק את עצמי בדברים אבל מבחינתי אני לא מאושרת ולא מרוצה מעצמי בשום דבר. הבטחון העצמי שלי ירוד וכתוצאה מכך זה משפיע מאוד על המצב הרוח ועל התפקוד שלי ... אני בוכה הרבה גם כתוצאה מהדברים האלה וגם כי אני שומרת הכל בבטן ולא משתפת אף אחד... אני מרגישה כל כך לבד למרות שאני מוקפת באנשים ומרגישה שאין לי את מי לשתף במה שקורה וזה עושה כל כך רע... אני אוכלת את עצמי מבפנים כי אני מרגישה שאני לא עושה שומדבר כמו שצריך ואני לא יודעת מה לעשות כבר=\ יש משהו שיכול לעזור לי?

bridges

New member
ברוכה הבאה

ממה שאני קורא נדרש במה שכתבת נדרש ממך המון אומץ לפנות לפורום, להוציא את הדברים מהבטן לעולם. אני מאמין שזה שכתבת את ההודעה זה כבר גורם לדברים להשתנות (למרות שאת אולי לא מרגישה את זה). זאת משום שאת לוקחת אחריות על מצבך. מה שאני מציע בשלב הראשון, זה שתספרי לנו ממה את כן מרוצה, מה החוזקים שלך? במה את טובה? מה את אוהבת בעבודה שלך? משם נוכל להתחיל. רונן

..

קודם כל , תודה שתהגבת. במה אני טובה? מה החוזקים שלי? אני אוהבת מאוד לבשל, עוזרת הרבה, יודעת להקשיב, אחראית וזהו לדעתי..

coach miriam

New member
את אומרת זהו כאילו שזה כל כך מעט

אבל מנית שלוש יכולות מופלאות שכל כך הרבה אנשים חסרים אותן. את עוזרת, יודעת להקשיב ואחראית . אל תזילי דימעה, את אכן נסיכה מיוחדת . זה הזמן שלך להביט על עצמך מחדש. לפי איזה מדדים את בוחנת את עצמך שגורמים לך להרגיש רע ביחס לעצמך? מה את חושבת שהיית צריכה שיהיה לך כדי שתרגישי טוב ביחס לעצמך?

bridges

New member
המשך...

אז עכשיו אנחנו רואים שיש לך חוזקים חזקים
מה שאת רוצה לגלות זה איך, באמצעות החוזקים האלה, את עוזרת לעצמך (כפי שאבי, כתב אנחנו יכולים רק ללוות אותך, מי שעושה את העבודה זו את). השלב הראשון הוא שתקבעי לעצמך תחום אחד וכמה שיותר ספציפי שבו את רוצה ליצור פריצת דרך. רצוי שזה יהיה תחום שחשוב לך. לדוגמא: תחום יכול להיות "יכולת שיתוף" אבל רצוי גם שיענה על השאלה "את מי אני רוצה לשתף במה שקורה לי?". רונן

isaacm

New member
הסבר

שלום לך, נסיכה. את מקבלת ליווי נפלא מאבי ורונן. השלבים שהם מזמינים אותך לעבור מחוללים נפלאות, אז שווה לך להשקיע. אני רוצה להסביר משהו - כדי להקל עלייך את ההחלטות. בכל מצב או סביבה בהם את נמצאת, הדבר הראשון שאת מביאה איתך זה את עצמך. ולכן כל דבר שעולה בתהליך כזה או אחר - יעלה גם באחרים. באותה מידה - כל שיפור שיחול אצלך יבוא לידי ביטוי גם בתחומים אחרים בחייך. לכן תרגישי חופשי לבחור את הדבר שכרגע נראה לך הכי משמעותי. תעבדי בכל הכוח. זו ההמלצה שלי תמיד בהצלחה
איציק

משהו שיכול לעזור לך ../images/Emo13.gif

שלום נסיכה, את יודעת, כדי למצוא משהו שיוכל לעזור לך עליך למצוא משהי שמכירה אותך באמת, מבפנים משהי שיודעת מה עובר עליך בדיוק משהי שיודעת מהם החוזקים שלך משהי שיודעת לאן את רוצה להגיע, מה הם החלומות שלך משהי שתהיה איתך לא חשוב מה יקרה משהי שאם תלמדי לסמוך עליה תגיעי איתה רחוק אנחנו, בפרט כאן בפורום, יכולים לכל היותר להצביע על הכיוון
, ונעשה זאת בשימחה אבל רק היא תלווה אותך את כל כברת הדרך ביום שתמצאי אותה באמת תגלי כמה היא מדהימה הרבה יותר ממה שיכולת להעלות על דעתך ועד אז, ספרי לנו איך תהי מאושרת? מה את זקוקה לו בחיים על מנת להיות מאושרת? ברכות

Delilah 291

New member
היי יש לי בעיה דומה

אני כמעט בגילך ויש לי בעיה דומה. לא הייתי אומרת שאין לי בטחון עצמי אבל אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים בזמן האחרון בוכה פשוט בלי סיבה. כאילו יש לי איזו בעיה שאני מדחיקה ומדחיקה אבל איפשהו היא כן מציקה לי וגורמת לי לבכות. אני חושבת שזו בעיה חברתית. כי גם לי כמוך יש חברות, אבל עם אף אחת מהן אני לא מריגשה שזו חברות ממש אמיתית. ויש גם דברים שאני לא מרגישה בנוח לשתף אותן בעיקר בתחום המשפחה (תחום שיש לי בו קצת בעיות). אני אשמח מאוד להיות אוזן קשבת בשבילך בלי שתצטרכי יותר מדי לחשוף על עצמך אלא רק בעיות מוגדרות או פחות מוגדרות. אני עצמי מאוד נרתעת להגיד על עצמי יותר מדי אבל כל עוד את לא יודעת מי אני אני אוכל להיות פתוחה כמעט לגמרי אני מניחה. מקווה שאוכל לעזור לך.. כתבי לי

למעלה