היי

מרשמלו90

New member
היי

יש לי בעיה, יש לי הרגל כזה מוזר שאני שונאת שפשוט אני רוצה שהכל יהיה מושלם וקשה לי להסתדר עם זה כשזה מגיע לחבר שלי שהוא מקסים משהו הכי קטן אני מקנאה יותר מידי ואני מנסה להעביר אבל אני חושבת על זה וזה מציק לי, קנאה זה דבר נורמלי אבל יש עוד דברים אני פשוט מתעצבנת מכל דבר קטן אפילו בלי להגיד לו. הקטע שאני יודעת שזה לא דבר חדש אצלי תמיד הייתי כזאת גם עם החבר הקודם. אבל עכשיו אני אוהבת את החבר הנוכחי הרבה הרבה יותר מהחבר הקודם וגם אנחנו כבר בקשר של חברות חצי שנה אבל כל דבר קטן מציק לי ויוצא שרבים על שטויות שאני התחלתי בהם ואני מרגישה כל כך טיפשה כי אני אוהבת אותו והוא חשוב לי אבל אני מרגישה ממש מוזר עם עצמי שאני מתנהגת ככה כאילו אף פעם לא מרוצה, אבל אין לי על מה להתלונן הוא החבר המושלם אוהב עוזר תומך תמיד בשבילי. מה אני אעשה כדי להתגבר על הקטעים המוזרים שלי? דבר נוסף זה שאני מרגישה שאין את הלהט של ההתחלה שהכל חדש ורק עכשיו אני מבינה למה אומרים שההתחלה כמרגשת וכל זה אבל אני שמחה שיש לי אדם שכיף לי וטוב לי איתו מה שאני באה להגיד זה שקשה לי להיות בשגרה בלי ציפייה לדברים חדשים ואולי בגלל זה אני מתנהגת ככה אבל אין לי מאיפה להביא את האקשן יש שגרת חיים ואי אפשר להשתולל יותר מידי. בקיצר איך אני יוצאת מזה? ואתם מכירים עוד אנשים כאלה או שאני היחידה מוזרה? אני בת 18 בתיכון וחבר שלי בן 20 חייל

ליאתת111

New member
בדיוק המצב שלי

אצלי זה הפוך, חבר שלי בדיוק כמוך. מקנא לי הרבה, כל דבר שאני עושה מפריע לו, אם זה "למה התקשרתי עכשיו ולא לפני שעה" או "למב דיברת איתו ככה ולא ככה?" לא משנה מה אני עושה יוצא אצלו כלא בסדר. אני מבינה שקשה לך בטח לשלוט על זה אבל מאוד כדאי לך להשתדל כי אחרת הריבים הקטנים ושהטותיים שלכם עכשיו יהפכו גדולים ובסוף ימאס לו. כמו שקרה לי. אני עדיין איתו כי אני פשוט לא מסוגלת להיפרד ממנו, אין לי אומץ. אבל אחת הסיבות שאני רוצה להיות לבד היא מפני שקשה לי עם כל ההצקות האלה. אני מרגישה שאני רוצה לעשות מה שבא לי בלי שמישו מאחורה יגיד לי איך. תסתכלי איך הוא מתנהג אלייך, לא מעיר לך, סומך עלייך ותחשבי שגם לו מגיע את אותו היחס. אם את אוהבת אותו את חייבת לסמוך עליו, תנסי לא להעיר לו ולשכוח מזה אבל אם בכל זאת יש משו שמאוד מפריע לך אז תגידי לו את זה יפה, בנימה חברותית, אל תתקפי. תסבירי מה הפריע לך ותסדרו את זה כמו שצריך. אם את באמת אוהבת אותו תנסי לשנות את זה כי הוא לא ירצה להמשיך ככה עוד הרבה זמן. שיהייה לך בהצלחה:]

ליאתת111

New member
ובקשר לשאלה השנייה

שוב, אותו מצב כמו אצלי, אני איתו כבר יותר משנתיים.. כבר שנתיים החיים שלי ניראים אותו דבר. זה קשה. אני מאוד מבינה אותך. תנסו אולי לצאת יותר ולא להיות תקועים בבבית כל היום, אל תפגשו כל יום למשל כדי שלא יימאס. תנסי להפסיק לריב איתו ואז יהייה לך יותר חשק להיפגש איתו כי תדעי שאתם לא הולכים לריב שוב. אם זה נהייה ממש לא נסבל בשבילך אז תעשי הפסקה אולי, תראי קצת עולם ואז תחשבי מה לעשות. שוב בהצלחה ויומטוב.

למעלה