היי!

היי!

צריכה לפרוק. מטען. כבד. הרבה פעמים אני נתקלתי בתופעה של "לאן נלך היום?! וואי בואו נלך ל****" ..... אבל אף פעם לא הייתי זו שהזמינו אותה. גם אם מדובר באנשים שהיו חברים שלי. או היו אמורים להיות. בטיולים שנתיים הייתה קבוצה של בנות שתמיד לא רצתה להיות איתי. והן נקראו החברות הטובות שלי. הקטע המגעיל שהן היו צבועות. היו מעמידות פנים שרוצות להיות איתי בחדר אבל לא היה מקום בחדר מספיק. בולשיט. הבלגתי והבלגתי. עברנו גדנ"ע. כולם יודעים שהסיכוי להיות עם חברים שלך באותו חדר מאוד נמוך. וגם באותו צוות. התמזל מזלי והייתי עם חברה. כבר ביום הראשון היא בכתה, היא מתגעגעת לחברתה הטובה שבצוות השני ובחדר אחר. "לא תכעסי אם אני יעבור לחדר של *** ? " . שאלה מיותרת. "בטח שאת יכולה..." . וכך העברתי 4 לילות ו 5 ימים עם חבורת בנות שמעולם לא ניסיתי להתיידד עימן. לבדי. חברתי הטובה ביותר לא הגיעה לגדנע[מטעמי צפוניות- מלוכלך שם/לא מתקלחים שם נורמלי....] . שבועיים אחרי- איזה כיף. טיול שנתי. מסדרים את הרשימות בחדר. חברתי הטובה שמה אותי ואת שתי הבנות שבגללן הייתי בגדנע לבד יחד איתה באותו חדר. לא שמחתי ולא כעסתי. הרגשה מעורבת. מגיע בוקר הטיול הכי "כיף" שהיה לי. שתי חברות שלי רבות , אחת הטובה ביותר והשניה פחות. ניסיתי לפייס ביניהן. ולא הצליח. כשחברתי הטובה בכתה, אמרתי לה " די אל תבכי יהיה בסדר" .. והיא אמרה די עזבי אותי. אחר כך כולם הלכו לאכול, והיא אמרה לי לכי גם את. אמרתי לה "לא אני נשארת איתך...." והיא אמרה זה בסדר את יכולה ללכת. עשיתי את עצמי כאילו הולכת וראיתי שהיא מחבקת את חברה אחרת שלה...בוכה על כתפיה....[ומי זאת? אותה אחת שאמרה לי בגדנע "לא תכעסי אם אני יעבור לחדר של *** ?]
....מרוב עצבים ותמיד שאני עצבנית התאבון שלי מוגבר הלכתי לאכול. כל כך נעלבתי שהיא מעדיפה לבכות למישהי אחרת שבקושי חברה טובה שלה כמוני ולא לי. אחר כך אותן שתי בנו ת מהגדנע. מודיעות לנו בהפסקת הטיול שיש להן חברה שאין לה עם מי להיות. ולמה אין לה? כי היא מסתובבת עם בנות מהשכבה שמעלינו אז אין לה חברות בשכבה שלנו. ברור שהסכמתי. מי יתן לה להיות לבד. אבל החוצפנית אמרה למורה שלי שתמחוק אותי מהרשימה כי אני אמרתי שאני רוצה להיות עם בנות אחרות בחדר אחר. כל כך התעצבנתי. חברתי הטובה ניסתה להגן עליי והייתה לטובתי, ושתי הבנות- נו באמת תתני לה , מקסימום תישני על מזרון והיא על מיטה. כשבתוך לבי אני אומרת, סליחה?! שאמא שלכן תישן על מזרון. חוצפניות. כמה אפשר לוותר ? אני יהרוס את הגב שלי כדי ששאר הפרינססות ישנו על מיטה ויעשו לי טובה להיות בחדר איתן? חיפשתי חדר שהיה בו מקום וישנתי עם בנות שלא הכרתי כ"כ טוב. מה לעשות ? המושג "חברה" כבר לא היה קיים בשבילי. התחלנו להתיידד , כל פעם שהן יצאו לבלות היו מזמינות אותי. יצאתי ונהניתי. סופסוף יש לי עם מי להיות . עד שמגיע יום העצמאות, קבעתי עם שתיים מהן להודיע לי אם הן יוצאות ואני יצטרף. הם הסכימו. מגיעה השעה 8....9....10.... אין צלצול. החלטתי להרים טלפון. אחת לא ענתה לי . השנייה אמרה שהיא שכחה אבל כולם אצלה אז אם אני רוצה שאני יבוא. התעצבנתי. להם היא לא שכחה להגיד? שבוע אחרי זה הסתבר לי שאחד מהחבורה הסית את כולם לא להגיד לי שהם יוצאים. כדי שאני לא יבוא. שלוש חודשים אחר כך מגיע יום ההולדת שלי. תכננתי לעשות משו והודעתי לכמה בנות. חשבתי שבכל זאת אולי מישהו יבוא. אחת מתקשרת והיא לא יכולה לבוא[בנות תבינו למה] .אחת בחול[עוד לא חזרה אבל גם ככה היא לא תוכננה לבוא כי חזרה רק אחרי היומולדת....אבל אפילו בשביל ההרגשה הרעה שהייתה לי]. וכל השאר לא השאירו סימן חיים. חברתי הטובה התקשרה רק ב10 בלילה להגיד מזל טוב. "איפה היית? רציתי שתבואי ונעשה משו" אמרתי.... "מצטערת יצאתי עם החבר". אתם מבינים? החבר יותר חשוב מהחברה. שש שנים איתי פחות חשובות מ9 חודשים איתו. והיא זו שהגנה עליי תמיד והייתה לצדי. עוד לפני שהייתה איתו. וכמובן שאני תמיד הייתי לצדה. והשתדלתי הרבה למענה. נתתי לה להעתיק ממני שיעורים\מבחנים\בחנים\עבודות תוך כדי סיכון והיא לא העריכה. מסתבר. וזהו! מה אתם חושבים אני צריכה לעשות? כי כל פעם שאני מנסה להשיג חברים אחרים, אני נתקלת בכל כך הרבה גועל וכאב כלפיי שאני מרגישה שזה לא מגיע לי. אני נותנת ובמקום לקבל תמורה אני מקבלת סטירה בלב
ואם זה לא מספיק הילד שאני מאוהבת בו אפילו לא שם עליי...מבחינתו אנחנו ידידים....והוא מאוהב במישהיא אחרת מהכיתה
נכון שיש לי חיים ורודים

blaahh

New member
העצה שלי

לפי מה שסיפרת, הבנות האלו לא נשמעות לי כמו חברות, לפחות לא חברות אמיתיות. זה נשמע כאילו את חברה טובה עבורן, את חושבת עליהן ואיכפת לך, אבל לא מקבלת את זה בחזרה, ואני יכולה ממש להזדהות עם זה. אני הייתי במצב שלך המון פעמים בעבר, אז אני יודעת איך את מרגישה- זה ממש מכעיס ופוגע כשאת נותנת ולך איכפת אבל לצד השני לא איכפת בכלל. אני זוכרת שתמיד אני עשיתי מאמצים להתקרב לבנות האלו, לעזור, להיות נחמדה, אבל מה לעשות שהן פשוט לא רצו להחזיר באותה מטבע. לפי מה שסיפרת, נראה כאילו את באותו המצב. . בכל מקרה- לא מגיע לך שיתייחסו אליך ככה, כי לפי מה שאת מספרת את מנסה להיות חברה טובה ומקבלת יחס מגעיל ולא הוגן, אז למה שתצטרכי לסבול את זה עוד? אני לא יודעת בדיוק למה הן מתייחסות אליך ככה- אולי הבנות האלו פשוט לא בנות נחמדות, אולי האישיות שלכן פשוט לא מסתדרות היטב ביחד, אולי הן לא מבינות שהן פוגעות בך. ניסית לדבר איתן על זה ולהסביר להן איך את מרגישה? אולי זה יעזור, אולי הן באמת לא רואות שהן מתנהגות בצורה לא יפה ואם תסבירי להן כמה זה פוגע בך, הן יבינו וישנו את היחס. אם כן וזה לא עזר, או אם אין לכן מערכת יחסים מהסוג הזה שאת יכולה פשוט לבוא ולדבר איתן על זה, אז אני באמת חושבת שלא מגיע להן שתיהי חברה שלהן יותר, כי את נותנת והן רק לוקחות. לי היו "חברות" כאלו ובשלב כלשהו פשוט התנתקתי מהן וזהו. לזמן קצר הייתי די בודדה כי הן היו החברות היחידות שלי(לא שהן היו חברות אמיתיות) ואחרי שהתנתקתי מהן לא היה לי עם מי להיות. אבל- אחרי זמן קצר מאוד מצאתי חברות חדשות, ואחרי זה-עוד חברות, וכל כמה זמן התחברתי עם עוד אנשים והיום יש לי קבוצה מדהימה של חברות שאני כל כך אוהבת ומאוד קרובה אליהן. אני לא יכולה לתת לך עצות ל-איך לעשות את זה- כי אין דרך, פשוט תיהי עצמך, אל תתביישי, אם את רוצה מישהי\מישהו שאת חושבת שתתחברי איתו\איתה, אז תגשי. אל תתייאשי, כל אחד מרגיש כאילו החיים שלו דפוקים לפעמים. תנסי לשמור על גישה חיובית

תודה לך!

ונראה לי שאני אפילו לא יגש אליהן....הן לא ראויות כמו שאת אומרת שיהיה אכפת לי ולו קצת מהן. בעזרת השם עוד שנה וחצי צבא ושם אני בטוח ימצא את אלה שראויות! שיהיה לך בהצלחה בחיים!

blaahh

New member
בבקשה../images/Emo13.gif

ואני בטוחה שלא ייקח לך שנה וחצי. בהצלחה

power of love2

New member
נתקי קשר

היי אני כל כך מזדהה איתך את בטח מרגישה חרא אבל דעי שבסוף הכל יסתדר... גם לי קרה משהו דומה לשלך בטיול שנתי... רק שאותם אנשים שחשבתי שהם "חברים טובים" שחכו שאני קיים בגלל שלא באתי ביום שקבעו את החדרים אז נשארתי באוויר... ותאמיני לי שזו הייתה חוויה טובה מאותו יום הם קיבלו אותו יחס של אוויר ושילכו לעזעזאל או משהו כזה... ותאמיני לי שבסוף תתחברי לאנשים אחרים תנסי בבית ספר להצטרף לשיחות של אנשים בכיתה או בחוץ או משהו כזה... תנסי לבדוק מה אנשים עושים אחרי צוהורים לי זה היה פשוט משחקים כדורגל ומזה יצרתי קשר עם קבוצה של אנשים שהיו חברים שלי באותה תקופה יציאות וכאלה עדיין לא אנשים טובים אבל משהו ... אחרי זה מתוך הכדורגל הכרתי עוד אנשים מהאנשים שהיינו משחקים איתם הם חברים כן כן זה פאקינג כיף להגיד את זה.. .סוף סוף!!! שעושים משהו אז גם אני קיים וגם דעתי חשובה.. סוף סוף מתקשרים אליי אומרים לי בוא סוף סוף רוצים להיות איתי וסוף סוף הבנתי שמשהו לא דפוק אצלי אלא אצל אנשים אחרים

sh53

New member
ההמלצה שלי

פחות תיתני מעצמך, עמדי על שלך ושיהיה לך גב שדרה חזק. אני חושבת שאת יותר מדיי טובה, נותנת מעצמך המון, לפעמים אפילו יותר מדיי, ואז זה מוביל לכך שקל לאנשים לטפס עלייך כי את מוותרת ואת טובה.

צר לי להודיע לך אבל הן לא ממש חברות..

אם לא אכפת להן ממך והן מתעלמות אז תעשי בדיוק את אותו הדבר ותנסי להתחבר עם אנשים אחרים בכיתה/שכבה/בצפר שלך.. או סתם דרך האיסי או דרך פה בפורום..! מקווה שעזרתי.. :)

למעלה