היי

looloop2

New member
היי

שמעו סיפור קצר... אנחנו ממש בהתחלה ביחד... חודש ככה... אבל לצאת יצא לנו רק 5 פעמים ככה כי שנינו בצבא בקורסים, אז בכלל היציאות מתנגשות. קיצור לי אף פעם לא היה קשר רציני, היו רק שני קשרים ממש ממש קצרים וחסרי משמעות כאלה(בת 19). הוא כבר היה לו כמה קשרים רציניים שנמשכו שנה ויותר. מה הבעיה פה? אני כולי עם התלהבות כזאת של התחלה, ושל קשר חדש וזה... הוא לא כ"כ ואני הכי קיטצ' שאפשר, אני מתה על הודעות יפות כאלה, להתקשר סתם כדי להגיד התגעגעתי. והוא לא כזה, יש לו יציאות אבל לעתים רחוקות. באופי שלו הוא ממש אדיש, עכשיו זה לא אדיש אליי ספציפית שהוא משחק משחק או משהו- הוא ממש לא כזה. פשוט זה האופי שלו... אבל זה מחרפן אותי! ואני ממש צריכה את זה... את זה שכאילו הוא ירדוף אחרי כל היום ויתקשר בלי הפסקה. אי בקורס קצינים, והשבוע היו לי ועדות הדחה(רצו להעיף אותי). דיברתיאיתו, סיפרתי לו. ציפיתי אתם יודעים שהוא יתקשר מלא, נגיד אם אני אומרת לו שיש לי ועדה בשעה 4, שהוא יתקשר קצת אחרי שלאול איך היה וזה... זה לא קרה. אני עושה מזה יותר מדי עניין? זה סתם כי זה חדש לי, ולו זה כבר לא אז זה פחות מרגש? ואם זה בכל זתא מפריע לי- מה לעשות? לדבר איתו על זה? או שזה כבד? זה נראה לי מזה נזקק- "למה אתה לא שולח לי הודעות ומתקשר להגיד שאתה מתגעגע?" מצד שני זה משהו שכן מפריע לי...

רק חודש מצד אחד...אופי מצד שני...

יתכן שהוא צריך יותר זמן כדי לפתח התלהבות. מצד שני יתכן בהחלט, כפי שאת רומזת, שזה עניין של אופי. נראה לי שאחרי 5 פגישות זה מוקדם מדי לערוך שיחת "יחסינו לאן", אז בעצם הכדור בידיים שלך ואת צריכה להחליט האם מתאים לך להשאר בקשר ולקחת את הסיכון\סיכוי שהמצב ישאר כמו שהוא.

אמממ אני לא חושבת שזה קשור לזמן-בנוגע לתגובה השניה שלמטה.. זה עניין של אופי-או התלהבות. בד"כ דווקא בתחילת הקשר מתלהבים מכל דבר... אני מסכימה איתך,גם אני אוהבת לקבל יחס...אז תקשיבי מה תעשי, אל תעירי לו... תשתפי אותו את, תשלחי לו את איזו הודעה קטנה בבוקר,אחת,לא יותר מדי,קצרה ולעניין,שאת מתגעגעת... או כשהייתה ועדה,כשיצאת-היית שולחת לו את הודעה איך היה...תקרבי אותו אלייך אל תפוצצי אותו בהודעות... תעשי את זה עם טאקט,מקווה שהבנת...בהצלחה

יום טוב

ככל שהוא כללית טוב, נעים ונחמד אליך, הוא כנראה יותר אוהב אותך ונהנה להיות אתך. נסי לעודדו לעזור לך רגשית. שאלי אותו, כמה הוא מתגעגע. הסבירי והוכיחי לו, שאת רוצה שיהיה לו טוב. הסבירי לו, שהחויה ששתפת אתו חשובה לך רגשית, ושאלי אותו, כמה היא טובה בעיניו. לא נורא, שהוא אדיש. העקר שהוא אדם טוב ונחמד באופי, ואת מחבבת אותו ונהנית אתו.

את לא עושה מזה עניין

מכירה בחורים כאלה - זה עניין של אופי. לדעתי את לא תסתדרי איתו לטווח הארוך (מצטערת לבאס) או שתביני את זה בשלב ממש מאוחר של הזוגיות שלכם וכנראה תיפרדי ממנו, אבל במהלך הקשר תאלצי לבלוע הרבה צפרדעים ולשתוק הרבה כי זה יוביל רק לריבים. זה אופי ככה הוא את לא יכולה לשנות את זה ולא כדאי לך לנסות. אני קיצ'ית כמוך, אוהבת המון צומי ובחיים לא הייתי מסתדרת לטווח ארוך עם טיפוס אדיש וקר ולמדתי להתרחק מכאלה כי זה לא ישתנה אצלם. בקיצור- תסיקי תמסקנות שלך.

Jessio

New member
הייתי באותה הסירה ..

הוא היה אדיש, במשך 4 חודשים לא אמר לי מילה אחת יפה. כששאלתי אותו פעם למה הוא לא אומר לי דברים נחמדים, הוא ענה "איך אני אמור להגיד לך דברים כאלה כשאני לא מרגיש כלפיך כלום"? כן כן, כואב. (אחרי 3-4 ימים זרקתי אותו, לקח לי זמן לעכל ..). לדעתי, פשוט תדברי איתו. תגידו לו שאת טיפוס חם ורומנטי שחולה על הדברים הקטנים שהזכרת, אם הוא לא ישתנה, עדיף לך בלעדיו. מניסיון. אני נתתי לו המון צ'אנסים, אבל הוא לא פעם הזכיר לי שהוא "ממש לא הטיפוס הרומנטי ומילים של אהבה לא קיימות אצלו". יש טיפוסים כאלה שלא משתנים, וזה יגרום לך לסבל, במיוחד בגלל שאת כן זקוקה לדברים האלה. ולדעתי את לא עושה עניין מכלום. גם לי הייתה בעיה , וציפתי שיתקשר, ויתעניין. הוא אפילו לא טרח לשאול. זה ממש מפריע, כי זה פשוט מראה שלא תמיד אכפת לו ממך.

לדעתי זה שונה מהבעיה שלה

אם הבן אדם לא מרגיש כלום מן הסתם הוא לא יביע עיניין לא ישלח הודעות לא יתקשר לא יגיד מילים יפות. האמת אני לא מבינה את הטיפוסים האלה שנמצאים בקשר זוגי ולא מרגישים כלום בלפי בני הזוג אבל כן יש גם כאלה.. היא מציגה את בן זוגה כאחד אדיש למרות שאני לא מסוגלת להבין את זה. אם הבן אדם מאוהב או סתם הדלקות של ההתחלה הוא בכל מקרה יהיה נלהב לדעתי אין דבר כזה אדישות באהבה במיוחד אם זה בהתחלה. אני מציעה לך לבדוק את העיניין לראות מה הרצונות שלו מהקשר והאם הוא מעוניין בך ומרגיש אליך משהו למרות שזאת ההתחלה. בהצלחה..

omer73

New member
את יכולה

לנסות להיות הצד שיוזם יותר, ולחכות ולראות אם יש שינוי, ולא רק שזה מתחיל ונגמר בשיתוף פעולה מצידו, אלא שזה מדרבן אותו גם להיות פעיל וגם להיות אקטיבי, אבל במידה ותראי שאין שינוי תהיי חייבת לעשות את השיקול שלך אם את מסוגלת לחיות עם אופי כזה, כי אם גם אחרי שתנסי לקרב אותו זה לא ישתנה, כנראה שלעולם זה לא ישתנה וזה הבנאדם.

looloop2

New member
תודה לכל מי שהגיבו... תגובה כוללת

אתן אומרות לדבר איתו על זה... ולנסות להיות הצד שיוזם אז זהו שעשיתי את זה, בקטנה אבל עשיתי פעם סתם שאלתי אותו על סרט אחד שיא הקיץ' (סיפור אהבה בתי שנכח) אם הוא ראה אותו... הוא אמר שלא... אז אמרתי לו "אתה לא טיפוס רומנטי אה?" רציתי לזרוק לו עקיצה, אבל בעדינות בהקשר של הסרט אז הוא ענה שדוקא ממש כן... זה פשוט לוקח לו זמן אז רציתי להציל את זה שלא יקח כאילו נפלתי עליו מאיפשהו ואמרתי לו "לא סתם אני שואלת כי איך יכול להיות שלא ראית את הסרט?" קיצור אז זה מה שהוא ענה אבל די... כמה זמן אתה צריך? וכאילו לא יודעת... אני מבחינתי ההתלהבות זה בהתחלה, הקטיץ' זה רק בהתחלה. אז ניסיתי להיות היוזמת... היה כמה פעמים ששלחתי לו הודעה יפה כזאת על געגועים והוא ענה וזרם עם זה ושלח גם לך או משהו בניסוח קצת יותר יפה אבל עדיין... התחלתי להרגיש שאני לוחצת כבר אז מה לעשות? בגלל שהוא אמר שזה לוקח לו זמן לחכות? או להלעות את זה שוב? יותר מזה... כשהיינו בקשר- איך הפכנו לחברים? אני שאלתי אותו אם הוא רוצה שנהיה מעבר, שוב- אני יזמתי. וזה הרגיש לי קצת מוזר, אבל רציתי לעשות את זה... בכל אופן, מאותה פעם ששאלתי אותו- יום שלישי יש לנו חודש. לא רנאה לי הוא מודע לזה... לא יודעת אם זה נחשב מבחינתו... להגיד לו משהו?

looloop2

New member
מקפיצה... תגובות???

קפיץ קפוץ קפיץ קפוץ אם צתענו זה יהיה נחמד קפיץ קפוץ :)

למעלה