היי

סאאפיר

New member
היי

רציתי לדעת איך מתייחס הפנג שואי לבלגן בחדר. זאת אומרת האם זה חוסם את האנרגיות הטובות ומביא שליליות.. או כל דבר אחר. בתודה מראש, ספיר

דנה A

New member
בלאגן

הי ספיר, ברוכה הבאה לפורום, מבחינת הפנג שואי הבלאגן, העומס יכול להשפיע על אופן זרימת הצ'י בבית/בחדר/במבנה, בהתאם למיקומו, זא' אם קיים עומס ואי סדר באיזור דלת הכניסה - ישפיע על איכותו של הצ'י. עומס רב משפיע גם עלינו, על התת מודע, על המודעות שלנו, על בריאותנו, רגשותינו - עצמי עינייך ודמייני שאת נחה בטבע בשטח פתוח ובעל דשא ירוק, את מריחה את ריח הטבע הנקי והרענן, ונסי לחוש את ההרגשה הזו, לאחר מכן דמייני עצמך נחה בחדר צפוף וקטן, חשוך, עמוס לעייפה בערימות שונות ורבות, נסי לחוש זאת. האם הרגשת הבדלים בין הסיטואציות בתחושתך? אני אשמח אם תספרי על ההבדלים בתחושתך, דנה

סאאפיר

New member
סדר

זה באמת נשמע לי הגיוני כשאני חושבת על זה.. אני באמת אסדר את החדר. רציתי לשאול עוד שאלה.. האם הפנג שואי מתייחס למספר מזל?(לא למספרים של מפת הצדדים שבה אני מס' 6) ואם כן איך אני יכולה לחשב את מספר המזל שלי?

דנה A

New member
שמחה לשמוע

עכשיו יש לך סיבה טובה לרצות בחדר המסודר, בחני גם את ה"נוף" הנשקף ממיטתך, מה נמצא שם, אלו תמונות ונושאים, צבעים, האם נאה למראה..? הפנג שואי עוסק בזרימת הצ'י במבנה, אינו עוסק במס' מזל. דנה

סאאפיר

New member
סוף סוף

החדר שלי מסודר סוף סוף וזקרתי את כל מה שאני באמת לא צריכה וסתם אגרתי מלא זמן.. שזה בערך 4 שקיות זבל גדולות... אני חושבת שהחדר שלי מאוד מאוד יפה ובקו מאוד נקי.. הקירות שלי לבנים השידה והמדפים גם.. יש מראה וורודה והשידה שליד המיטה גם לבנה וגם הארון לבן..

למעלה