היי...

אוזניהו

New member
היי...

אני כל כמה זמן חושב אם לכתוב את זה... לא רק פה, אלא בכלל... עכשיו לילה ואני מנסה לישון. ולילה זה תמיד זמן קשה בשבילי... ואז מתחילות לרוץ המחשבות... ואני לא מצליח לספר יותר מדי... אבל אני מרגיש שסבתא שלי צופה בי מלמעלה במידת מה, ופשוט בא לי לבכות. אני מרגיש שהיא מסתכלת מלמעלה ועצובה שאני לא מצליח להתמודד עם החיים, אולי אפילו עצובה בגלל שאני גיי אני לא יכול לדעת איך היא מרגישה, ואני בכלל לא בטוח שמי שנפטר יכול לראות אותי מלמעלה. אני אפילו נוטה לחשוב שלא מבחינת ההגיון... אבל פשוט זולגות לי דמעות ואני אף פעם לא באמת מצליח לבכות... אני בכלל מתפלא שאני כותב את זה... אני בדרך כלל נשאר עם זה לבד... אבל רע לי מדי ואני מתגעגע... ואם היא שומעת אותי שתדע שאני מצטער על זה שאני לא מצליח להתמודד... אני מצטער...

אוזניהו

New member
הממ עוד תוספת קטנה...

עכשיו כשזה יצא אני מרגיש יותר טוב... כנראה שצריך להוציא את זה לפעמים...

TheCharmedOne18

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב לך אביב

אני מאוד אוהב את השם שלך
ולעניינך. תראה, לכל אחד יש תקופות קשות בחיים, אני בעצמי נמצא עכשיו בתקופה כזו, אבל אין מה לעשות, חייבים להתמודד. ואני בטוח שאתה עושה את זה, כי אין באמת ברירה. סבתא שלך לא עצובה בגלל שאתה גיי, סבתא שלך כן תהיה עצובה אם תעשה לעצמך חיים קשים. אני בטוח שסבתא שלך אוהבת אותך, ובגלל זה היא שומרת עליך מלמעלה ודואגת שתישאר שפוי
זה טוב שאתה משתף אחרים. מי כמוני יודע שזה מעולה לשחרר קצת קיטור מדי פעם
עמרי

סבתא סבא ומלאכי השמיים

השעה היא שעת לילה בבית שלי תמיד אמרו שאסור ללכת לבית הקברות בערב כשמחשיך כי צריך לתת מנוחה למתים, מין אמונה טפלה כזו שבבית (ואיני צוחק בכלל ), לא סתם הרב אומר בלוויה "שתנוח נשמתה בשלום ותהיה צרורה בצרור החיים" ואח"כ באזכרה, ואח"כ בקריאות הקדיש של אחד הגברים שיכול לומר עליה קדיש וכך הלאה. בוא ניתן לסבתא לנוח על משכבה בשלום? במיוחד בשעה זו של הלילה? מה דעתך? אתה מזכיר לי שפעם אמרו לי בפתיחה בקלפים שסבי ז"ל שומר עליי, אם להאמין בזה או לא, איני יודע, אני יודע ואני זוכר את אהבתו אליי ואת אהבתי אליו. ואולי זה מה שחשוב... סבתא חשובה לך לא בגלל שחס וחלילה היא תדע שאתה גיי אלא היא חשובה לך כי שניכם אהבתם אחד את השני... בוא ניתן שניה דרור , לפנטזיה במיוחד בשעה זו של הלילה, נניח לרגע שבאמת לסבא שלי ולסבתא שלך יש מקום נכבד בשמיים , לנשמותיהם כמובן, והם לובשים כנפיים, ומציצים אלינו לעולם ורואים את כל הנסתר מאחרים, אז כן, סבתא שומרת עליך ויודעת שאתה גיי אבל כואב לה שכואב לך.... לא יודע מתי סבתא נפטרה, לא יודע מה הקושי כעת, אבל נשמע שאתה מאוד מוצף כל כך מוצף עד כדי כך שאתה מתקשה לומר במילים מה מפחיד מה מאיים ובעיקר ממה אתה לא מתמודד ... אתה בעל כח , כי מצד אחד אאינך משתף אף אחד ומצד שני פנית לכאן ושיתפת, מצד אחד אתה לא יכול לבכות ומצד שני זולגות לך הדמעות מצד אחד מאוד חששת לשתף ומצד שני אזרת אומץ לעשות כן, מצד אחד אתה טוען שאתה לא מתמודד ומצד שני אתה טוען שהוצאת הקיוטר סייעה לך.. בעיני אתה מתמודד אף אחד לא הבטיח לך בחדר הלידה גן של שושנים וחיים של פיקניק לצערי החיים מסריחים, קשים ולא נעימים אבל תמיד לאחר ירידה באה עלייה... תתעוודד יהיה בסדר, קל לומר במיוחד מן הצד, אבל ללא רמזים המספרים עליך איני יכול לדעת לילה טוב

../images/Emo88.gifאביבוס! ../images/Emo24.gif

נראה לי ששטף בעסה שטף אותך ותו לא - למה אתה חושב שאתה לא מתמודד עם החיים? החיים שלך רק מתחילים עכשיו והם יובילו אותו לאן שאתה תוביל אותם. יש לי הרגשה שהכל נובע מזה שאולי אתה מרגיש קצת תקוע בשלב הזה של החיים, ואתה מרגיש שחלאס צריך ללכת צעד קדימה. אז ממה אתה מפחד? תמיד תהיה לך את הרשת של הבית לחזור אליה תחסוך כסף (אם לא חסכת) ופשוט תעבור למרכז!!! תמצא עבודה חדשה ותתחיל להיבנות לאט לאט אני חושב שהעצמאות תעשה לך טוב ועד אז - כולנו פה

אוזניהו

New member
היי...

תודה לכם... היה לילה קצת מוזר, אני מודה... עכשיו יום חדש ובטח יהיה בסדר. אני הולך לעבודה עכשיו, בכל אופן אני בכלל קצת בשוק מההודעה שכתבתי בלילה... שיהיה יום טוב.

starfield

New member
../images/Emo13.gif

אתה מתמודד יפה מאוד. סבתא שלך לא עצובה שאתה גיי אולי עצובה שאתה גורם לעצמך לסבול... אבל זה לא העניין, צריך לקחת את החיים בפרספקטיבה קצת שונה, ומי כמוני יודע כמה זה קשה אבל יש פה אנשים שיעזרו לך
ב"ה נתראה היום לצלילי האירוויזיון

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif היי ;] ../images/Emo201.gif

האמת שאני יודעת בדיוק על מה חשבת ומה עבר עליך האמת שבדרך לעבודה שלי אני עוברת על פני הבית קברות שסבא שלי קבור בו וכל פעם עולה לי המחשבה שאולי הוא רואה אותי מלמעלה ורואה ויודע שהייתי עם בנות ואיך הוא מקבל את זה. עצוב לי לשמוע שאתה נשאר עם זה לבד הכי טוב לשתף ולדבר על דברים כאלו אני שמחה שיצאו לך דמעות למרות שבדרך כלל לא זה דווקא כן אומר שאתה מתמודד ולבכות זה לא דבר שלילי מבינה את הגעגועים שלך אבל אני חושבת שאם היא רואה אותך משם היא בטוח רואה גם את כל זה ואת כל מה שמטריד אותך וכמה שאכפת לך ובטוחה שאכפת גם לה ושהיא פשוט בסופו של דבר רוצה שאתה הנכד שלה תהיה מאושר ושיהיה לך טוב אם תרצה לדבר.. אל תהסס.

אוזניהו

New member
היי לירי...

קודם כל תודה =) המצב הזה די מורכב, כנראה שהבדידות שמלווה אותו היא אחת הבעיות הגדולות... אבל יהיה טוב, אני משער. זו רק תגובה טבעית של הגוף לפרוק מתח. ושוב תודה רבה =)

../images/Emo47.gif האמת שלעיתים רחוקות אני גם חושב

על סבא שלי ז"ל ואני יודע שהוא היה נורא נפגע ומתבייש אם הוא היה יודע... אני מנסה לא לחשוב על זה יותר מדי, ובשורה התחתונה אני יודע שהוא כן היה רוצה שאני אעשה מה שטוב לי ושהכי חשוב שאני אהיה מאושר... אז אני חושב שאם הוא כן יודע אז הוא לא כועס... נראה לי זאת הדרך הנכונה להסתכל על זה. היום leave me alone i wanna go home! חחחח

גם גולש

New member
די אמרו פה כבר את הכל

אבל בכל זאת חשוב לי להגיד שמי שאוהב אותך באמת, ישלים עם מי שאתה ולא יכל לשנות, וימשיך לאהוב. אני מניח שזה מתאים גם ל"מה היה אם..." או "אם היא צופה מלמעלה". כמובן, אם אתה עצוב שאתה גיי, אז מי שאוהב אותך, קרוב לודאי יהיה עצוב פשוט משום שאתה עצוב. יש לה סיבה להיות עצובה?

אוזניהו

New member
הממ..

יש היגיון במה שאתה אומר, ואולי יש לה קצת סיבה... אני די מבולבל אבל אני חושב שזה די נכון וקצת מפחיד אותי קצת לחשוב על זה... P:

למעלה