היי

smile777

New member
היי

פעם הראשונה שאני בפורום הזה אז, קבלו אותי :) ויש לי שאלה: אני עולה מאוקראינה. ככל שאני יוצאת עם ישראלים, אני חושבת שהבדלי מנטליות כל הזמן מפריעים לי ואני יותר נוטה לחשוב שאולי מתאים לי פשוט לצאת רק עם רוסים מה אתם חושבים על זה?

TaL53

New member
קיבלנו:) ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כמובן שיש הבדלי מנטליות, השאלה עד כמה זה מפריע לך. זה גם תלוי בכמה זמן את בארץ, עד כמה טוב את יודעת עברית וכ'ו. באופן כללי אני חושב שאת צריכה לנסות להשתלב כמה שיותר בחברת ישראלים כי ככה לא תרגישי ניכור מהחברה הישראלית אבל מצד שני את לא חייבת לוותר על חברת העולים. קיצר, אל תוותרי כול כך בקלות. אם תעשי מאמץ להשתלב מהר מאוד תגלי שהבדלי מנטליות זה מושג די זניח, אבל מצד שני תרוויחי הרבה חברים חדשים ותשתלבי יותר טוב בחברה:)

smile777

New member
אז זהו...

שלמרות שאני רק 7 שנים בארץ, השתלבתי מצוין בחברה הישראלית ועברית שלי מעולה. הרוב אפילו לא מבחינים בזה שאני לא ישראלית. כמעט כל החברים שלי ישראלים אבל עדיין, כשזה מגיע לדייטינג, אני מרגישה שמשהו כאן לא מסתדר. אולי זה קורה כי כבר הרבה זמן (6 שנים) לא יצאתי עם רוסים ואני מונה את זה כסיבה לאחזבותיי? לא יודעת..

TaL53

New member
אהה..אז הסיפור הוא דייטינג:)

תשמעי, יש הרבה מאוד עולים שהשתלבו מצויין בישראל, כמוך. אולי תנסי לצאת עם עולים וותיקים? מצד אחד יש לך שילוב של מנטליות "רוסית" עם "ישראלית"ומצד שני מדובר באנשים שלרוב יודעים עברית הרבה יותר טוב מרוסית ואין להם בעיה להתחבר גם לישראלים.

smile777

New member
אני חושבת שיש בזה משהו...

באמת שווה לנסות :) תודה, טל

TaL53

New member
תנסי..מקסימום נסדר לך מישהו חתיך../images/Emo140.gif

TaL53

New member
אז זהו.....ששחכתי לספר לכם../images/Emo9.gif

הצטרפתי לכנסיה המורמונית...עכשיו אני יכול להתחתן עם 4 נשים בבת אחת:) כמו שאמרו פעם בשיר....ESLI B YA BIL SULTAN...

TaL53

New member
צ'מעי..מקסימום...אז יעופי כמה עציצים בבית

חוץ מזה... היא תמיד תהיה נאמבר 1:)

TaL53

New member
אני גם ככה כול שבוע מביא לה זר פרחים חדש

אז אם יהיה צפוף מדי זאת גם דרך לרמוז בעדינות שכדאי להפסיק עם הנוהל הזה:) טוב..הלכתי לישון..מחר ראבוטה!!! לילה טוב וחלומות פז:) תמשיכי לבלות שם במוסקבה:)

TaL53

New member
אם לא ילך לך..

תנסה אצל התימנים..גם אצלהם מותר כמה נשים:)

נגיד

אתה ממוצא מזרחי ואני ממוצא רוסי. נגיד בא לך לתפוס ראש, אז אתה הולך וקונה ערק, ורוסי היה קונה וודקה. נגיד בא לך לאכול ארוחת צהריים דשנה, אתה הולך ומכין לעצמך חמין, מטבוחה וכו', ואני הולך לעשות פלמני עם קצת בורשט. נגיד בא לך לשמוע מוזיקה, אתה הולך ומדליק שריף. אני הולך ומדליק אלה פוגצ'ובה. זה הבדלי מנטליות...

למעלה