היי

כמעט20

New member
היי

רציתי לדעת אם יש פה יוצאות בשאלה בגיל שלי מבני ברק(שם אני גר)פשוט נמאס לי להיות איך לומר את זה קצת לבד כזה.יהיה נחמד אם יהיה עם מי לחלוק וכו..

הי, אני גרה בבני ברק.

ומארחת בדירתי בדיסקרטיות+דרוש פקיד. עדיפות למוצא בלקני ובעל אזרחות ונאמנות כפולה +טיפול מיוחד בחשמל לבתולים ללא הסרה +מסז` מכל הלב לנכים רגשית. תשלומים נוחים. תבואו יהיה אחלה.

Patrick kim

New member
מה יש לך עם הבלקן?בבלקן יש אוכל

טעים בבלקן יש מיני עראק משובח בבלקן יש מוזיקה אותנטית.יאסו יאסו מוסאקה וסירטאקי ורמבטיקו גם.לא צריך לשבור צלחת.

../images/Emo67.gif

הי כמעט 20

אל תעלב מהמתבחששת אם הבנת שיש ממה להעלב, כי אין ממה להעלב. ואם לא הבנת שיש ממה להעלב, ראה הודעה זו כלא קיימת. (יענו אל תראה אותה בכלל) למה שלא תציג את עצמך, זרום קצת עם האנשים ועם הזמן, מבטיח לך שתכיר משועממות בדיוק כמוך ואפילו יותר, עד כדי כך משועממות שכשתרצה לישון הן יתקשרו אליך ויבלבלו לך ת'ביצים, יגיעו אליך ועליך ויבלבלו לך ת'ביצים עד שתצעק לשמים "זין על פורום יוצאים בשאלה! זין על כל היוצאים בשאלה השרוטים והמתוסבכים! זין עליהם, פאק!" נ.ב. טיפ קטן אל תגלה שאמרתי לך, כלל: הכותבות גרוע, אלו הכוסיות. (הכלל לא חל לגבי זכרים)

אבל למה אתה מפחד לספר את האמת כולה?

אלה שכותבות גרוע הן הכוסיות, זה ברור. תמשיך הלאה. אלה שכותבות הכי מדהים, צריך לומר זאת אחת ולתמיד הן אלו שכתבה עליהן הגמ` בסוף תענית (? ) מכוערות שבהן אומרות אל תתנו עינכם ליופי אלא לכתיבה ה"מושכת, עירנית, מדליקה ומתוחכמת. צריך להניח את הקלפים על השולחן! אתן מכועררווות! חחח אמר בן ה 22 המקריח ‎‎

למעלה