היי...

n e t a 6 9

New member
סליחה שאני עונה שוב בשבילה....

אבלל אלה ה-3 להקות שהיא ממש ממש הכי אוהבת...!!! כאילו ממש משגעת ת'שכל עליהם...!!! גפילטע תעני לה תגידי לה איזה עוד להקות (אם יש....)

tal iero

New member
אממ..

אממ... חוץ ממכר וביט: sum41, blink182, leathermouth, linkin park וזהו בעיקרון... כאילו אני שומעת עוד להקות אבל את אלה אני אוהבת... (גם את האחרות אבל את האחרות פחות...)

n e t a 6 9

New member
גפילטעעע?!?!?!??!

אני מתגעגעתת מלא..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתגעגעת לשיעורי מוט"ב.... הרבה זמן לא ראיתי את הורידים שלך..!! (חחח והמבין יבין..!!) אני מתגעגעת לשיעורי תנ"כ.... שנאווה ה"נאצית" פרבר לוקחת לך מחברות ואחרי כמה שיעורים שואלת אותך למה את לא כותבת את מה שעל הלוח..!! איייי גפילטוש.... היו ימים..!! וואיי גם אני מתגעגעת לתרצה ואיך קראו לזאתי שניקתה ת'נעליים שכחתי..!! עליזההההההההההההההההההההה.......!!!!!!!!!!!!!!!!1 (חחח איזה התרגשות..!!) חבלל שאת לא איתי בערבית..!! עם יוסף..!! זה המורה הכי סטלןןןןן בעולם............!!!!!!!!!! סיפרתי לך איך הוא יורד על אישתו... פעם הוא אמר:"אני פעם סיפרתי לאישתי בדיחה שאני רוצה להתחתן איתה,והיא לקחה את זה רציני,ועכשיו אני תקוע איתה..!!" חחחחח מטומטם!!!!!!!!!!!! ואייי גפילטע אני מתגעגעת לשיעמום בהפסקות שישבנו בספסלים כמו מפגרים משיעמום וצחקנו על צחוש...!! חחח..!! טוב יאללה אני עפתי..!! מתגעגעת מלא..!! (בואנה איזה מוזר שאני כותבת לך פה בפורום שבאותו זמן אני מדברת איתך עכשיו באייסי..חחחחח) תקשיבוו אני יודעת שזה לא מעניין אפ'חד פשוט בגרמניהה התחרפנתייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהה ואם זה לא היה מעניין אותכם לא הייתם קוראים עד פה חחחחחחחחחחחח.....!!!!!!!! יאללה סלאמת..!!

tal iero

New member
גם אני........../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

גם אני לא מבינה למה את כותבת לי כאן כשאנחנו מדברות באייסי...
אבל לא נורא נתגבר..חח וואי איך אני שונאת את נאצהה!!!!!!!!!!!! ולחשוב שאנחנו נלמד איתה עוד שנתיים!!!
נראה לי השנה אני לא מביאה מחברת חדשה!! היא עדיין לא החזירה את זאת שהיא לקחה!!! והיו לי דברים חשובים שם.. !מלא ציורים מכל השיעורים שלה...
חח... וגם אני מתגעגעת לעליזה או איך שלא קוראים לה (בעעעעע) חח היא תמיד ניקתה לי את הנעליים ...חחחחחחחח אבל מי שאני הכי מתגעגעת אליו זה צחי... ולכל השומנים שלו..... *צחי תעשה לי ילד!!* גם לאביגייל... המפגרת הזאת אחת המורות השנואות עליי...(נאצה יותר....) ו... מה לך ולנועה?... לא משנה... טוב חפרתי וגם ככה אפחד בפורום הזה לא מכירים את כל אלה חוץ ממני וממך אז אני באמת לא יודעת למה כתבנו את זה פה... אהה ו... איציק מוסר לך ד"ש!!! סתם אני מנסה להיתרחק ממנו ולא ליראות את הבנאדם הזה בחופש... אני יראה אותו מספיק בבצפר

n e t a 6 9

New member
אני שונאת את איציק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תקשיבו אנשים..!!! גם אם היו משלמים לכם... אל תלמדו אם המורים האלה..!! במיוחד לא עם נאווה איציק תרצה אביגיל יוסף דורית אתי עמר לודמילה איציק מויאל ואני בטוחה שיש עוד..!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמרתי את כול המורים שלי בערך..!! טוןב גפילטושש אם בא לך דברי איתי תבואי אלי..!! נילך לבריכה... יותר נכון לבית שלך..! חח סתם הבית שלך זה הים אז נילך לבקר משפחה..!! דודים וכאלה..!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה שיהיה לכולם לילה טוב ושבועע מ-ע-ו-ל-ה..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

tal iero

New member
חבל כי הוא אוהב אותך...../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif!!! חחחחח

חח המשפחה שלי הגיעה לחור כמו כחל(אפילו שאין כאן בריכה..) אבל לא ניראה לי שיש לי משפחה בדישון!! חחח.... אולי קרובים רחוקים =] אני יבוא לבדוק מתישהו...=]

n e t a 6 9

New member
בכיףףףף

ותגידיי לסוטהה המניאק הזהההה שירדממני ומעמית אטיאס כי אין לו מצב אצלנו..!! חחחחחחח זבל בן אלף אידיוט מסריח מכוער זקן מטומטם..!! מי האידיוט שאישר לו להיות מורה???????????????????????????? גפילטע אנחנו צריכים ללכת לטבוע אותו..!! (חחח בואנה עכשיו שאני חושב על זה עם מישהו יתבע אותך לבית משפט לא יקרה לך כלוםם חחחחחחחחחחח......!!!)

tal iero

New member
מזל שדגים יודעים לשחות!!! חחחחחחח../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo9.gif

tal iero

New member
וגם את

גאלווז (חח אין לי מושג איך כותבים את זה בעיברית.. באנגלית זה gallows )אם את מכירה... ועוד להקות..................... קצת את 30 סקונדס תו מארס, קצת גוד שארלוט.... עוד מלא להקות..................... סליחה שכתבתי את ב2000000 הגבות... וסליחה שנטע הגיבה במקומי.. חחחח >> פוב הם לא בין ה3 להקות שאני הכי אוהבת..

tal iero

New member
ו...../images/Emo27.gif

יש לכם הופעות יותר צפונה מחיפה..? חוץ מווליום כינרת?

tal iero

New member
=[ חבל... אבל אם

אבל אם נארגן לכם 50 אנשים בצפון (כאילו ממש בצפון.. לא חיפה ונהריה וזה..) אז יש מצב שתבואו? (או יותר מ50.. כמה שתגידו)

למעלה