היי

אני חושב שאני מבין למה את מתכוונת.

ולא לזה היא התכוונה! אבל את צודקת. והיא בכלל לא שופטת אותה :X לדעתי את צריכה לדבר עם החברה לומר לה מה דעתך, אפילו להראות לה מה רשמת כאן, אם היא בוגרת היא תראה בזה משהו ממש מרגש, אני כן, בכל אופן, בהצלחה עם זה. ואני מקווה שההורים שלה לא ישחטו אותה.. כי אני מכיר הורים לילדים גאים..ש.. ממ אז בכ"א את יכולה לקבל יעוץ מקצועי יותר בפורום "זהות מינית" או בפורום "הורים לילדים גאים". מקווה שעזרתי 3>

Julia23

New member
היי

קודם כל, אני לא יודעת אם זה המקום המתאים לשאול את זה, אז אם לא רק תפנו אותי למקום שלדעתם שם אני אמורה לשאול. יש מישהי שהיינו חברות ממש טובות, בערך 16 שנה אנחנו חברות ממש טובות. לאחרונה היא ממש השתנתה, היא התחברה למישהי שעד לפני שנתיים הייתה מן חנונית כזאת והחליטה לשפר מעמדה על ידי כך שתתחיל לעשן, תצהיר שהיא לסבית, תהיה מאגניבה וזורמת. ויום בהיר אחד היא סיפרה לי שהן "יחד", ואם הייתם מכירים אותה הייתם יודעים שהיא לא לסבית, היא עושה את זה או כי היא חשה צורך עז לקחת חלק ב"מרד הנעורים" או שסתם משעמם לה. בכל מקרה, כל פעם שהשם של חברה שלה היה עולה הייתי מתעצבנת, מתנהגת אליה מגעיל, לפעמים גם בורחת לה, עד שהיא באה אלי בוכה שהחברה הזאת "בגדה" בה עם חברה של שתיהן. הנחתי שאחרי זה הן לא ידברו, אבל הפלא ופלא הן מדברות, הן ביחד, והן מתנשקות מול כל העולם כדי להראות את זה לכל העולם, שולחות לכל העולם תמונות של שתיהן שהן מתנשקות וכו'. אח שלה הוא חבר ממש טוב שלי, למרות שהוא קטן ממני, הוא בא אלי הרבה ואנחנו מנגנים ביחד והוא אחלה בנאדם. לאחרונה הוא התחיל לרמוז שהוא חושב שאחותו לסבית, ואתמול הוא שלח הודעה שהוא ראה את אחותו מתנשקת עם החברה שלה ושאל אם היא לסבית. אם זה עובר לאבא שלה אני לא חושבת שמישהו יצליח לראות אותה ברחוב עד גיל 53, והיא ממש חשובה לי ואני לא יודעת מה לעשות, מה אני אומרת לאח שלה? הרי אם הוא ידע גם אבא שלה ידע.. מקווה שזה המקום הנכון לכתוב, עדם

אור פרא

New member
קודם כל,

אל תמהרי להסיק שהיא סטרייטית ש"עושה את עצמה". יתכן שהיא באמת לסבית. נסי לדבר עם אחיה בהגיון. את אומרת שהוא חבר ממש טוב שלך, הוא בטח יבין את המצב ויזהר לא לספר לאבא שלו אם תבהירי לו למה זה יכול לגרום. בהצלחה

קודם כל...

את צריכה לדבר עם חברה שלך, ולהגיד לה שזה מסוכן ככה להראות את זה לכל העולם. כי אבא שלה יכול לגלות..תזהירי אותה..שתרגיע קצת עם הקייצוניות.

James Hammerton

New member
בלי קשר למה שאת חושבת

אני לא חושב שאת צריכה לספר לאח שלה בלי רשות שלה. תדברי איתה קודם ותראי אם היא מסכימה שאח שלה ידע (תספרי לה שהוא חושד)...

Julia23

New member
תודה רבה לכולם

בכל מקרה דיברתי עם אחיה, הוא הבטיח לי ששום דבר לא יועבר לאבא שלהם ושהוא ימחוק את התמונות מהמחשב שלו. דיברתי גם איתה, אמרתי לה שאחיה חושד והכל זרם לשיחה הרבה יותר מרתקת והשלמנו.

resputin

New member
והייתי מציע לך, בתור חברה (הרי השלמתן) שלה,

לייעץ לה בצורה שקטה ורגועה להיות טיפה יותר Low-key. זה שהיא לסבית (בין אם כן או לא, נעזוב את זה כרגע) זה טוב ויפה, אבל לא כל העולם צריך לדעת שהיא לסבית, שיש לך חברה והפלא ופלא - הן מתנשקות! במיוחד אם ההורים שלה לא יודעים. תגידי לה לנהוג קצת יותר בחוכמה ובבגרות, אחרת אולי היא תאלץ לעמוד בתוצאות יום אחד.

Julia23

New member
אז זהו

קודם כל שאלתי אותה למה בכלל יש לה תמונות של שתיהן מתנשקות במחשב אם המחשב משותף וכל לחיצה לא נכונה של אבא שלה על מקש במקלדת יכולה לפתוח את התמונות, אז היא מחקה את התמונות, וכדי להסיר כל חשש מאחיה הודעתי לו שיש לה חבר [כמה מוזר, באמת יש לה חבר] והוא נרגע. העיניינים הסתדרו לכיוון הטוב ביותר. תודה רבה רבה רבה :]

James Hammerton

New member
רגע, לא הבנתי

יש לה חבר, כלומר בן זוג? ולא מפריע לו שהיא לסבית והיא מתסובבת ומתנשקת עם מישהי?

Julia23

New member
כן, זה קצת מסובך

אחרי 9 חודשים הן החליטו שנמאס להן להיות ביחד, הן נפרדו לפני שבועיים בערך, היא מכירה את הבחור קצת לפני, הם החליטו להפוך לזוג לפני שבוע בערך, ואני לא בטוחה אם הוא יודע על החברה שלה..

resputin

New member
הגיל אולי מסביר את הבלבול, לא את ההתנהגות.

איכשהו תמיד האנשים הקיצוניים האלה, שממהרים לספר לכל העולם שהם הומואים/לסביות, בסוף מוצאים את עצמם עם חבר/ה וכל הסובבים אותם חושבים שהם מטומטמים. בעקיפין, הם גם מוציאים שם רע לאנשים בגילם שבטוחים במיניות שלהם. אז נראה לך שאת לסבית מאגניבה וקולית, כל הכבוד, למה כל העולם צריך לדעת על זה? ולמה להוציא את עצמך סתומה אם חודש אחרי זה את יוצאת עם בחור?

Julia23

New member
תראה...

אומרים שלסביות יודעות לשכנע סטרייטיות בצורה מוזרה מידי, אני יודעת שה"לסבית המאגניבה" התחילה איתה בקטנות והופה שכנעה אותה, היום אני מבינה שהחברה שלי היא לא לסבית, התנסות.. אני יודעת..=\

למעלה