היי=)

תותם1

New member
היי=)

המון זמן לא הייתי פה (מחנ"ק) אז החלטתי להביא שאלון אהבה.. שאלון אהבה!! #האם את כרגע מאוהבת? #מה את הכי אוהבת אצלו? #מה היית משנה אצלו? #עד כמה הוא אוהב אותך? #מה היית רוצה שהוא ידע עליך? #כמה זמן את אוהבת אותו? #האם הוא יודע כמה שאת אוהבת אותו? #מה היית מוכנה לעשות בשבילו? #מאחת עד עשר, כמה את אוהבת אותו? 3>

צפירטו

New member
עניתי גם על זה...

שאלון אהבה!! #האם את כרגע מאוהבת? כן :) #מה את הכי אוהבת אצלו? הכל.. #מה היית משנה אצלו? אממ נראה לי כלום #עד כמה הוא אוהב אותך? אני לא יודעת. אבל הוא אמר שהרבה... :] #מה היית רוצה שהוא ידע עליך? חח נראה לי שסיפרתי לו הכל.. אנחנו גם מכירים די מזמן.. אז גם אם לא הייתי מספת הוא היה יודע #כמה זמן את אוהבת אותו? 3חודשים בערך #האם הוא יודע כמה שאת אוהבת אותו? חחח כן.. אני דואגת לכך שידע #מה היית מוכנה לעשות בשבילו? המון! #מאחת עד עשר, כמה את אוהבת אותו? זה נע בין 11 ל12

nofarad

New member
עונה=]

שאלון אהבה!! #האם את כרגע מאוהבת? כןן #מה את הכי אוהבת אצלו? שהוא מצחיקק #מה היית משנה אצלו? אדישות #עד כמה הוא אוהב אותך? אין לי מושג #מה היית רוצה שהוא ידע עליך? לא יודעת..הוא יודע כמעט הכל כבר.. #כמה זמן את אוהבת אותו? לא הרבה..זה קרה לאחרונה.. #האם הוא יודע כמה שאת אוהבת אותו? אני לא בטווחה.. #מה היית מוכנה לעשות בשבילו? הרבה #מאחת עד עשר, כמה את אוהבת אותו?בינתיים 8..

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה?../images/Emo122.gif

#האם את כרגע מאוהבת? כן #מה את הכי אוהבת אצלו? הכל #מה היית משנה אצלו? טת זה שהוא לא נחמד אליי #עד כמה הוא אוהב אותך? הוא לא #מה היית רוצה שהוא ידע עליך? שאני אוהבת אותו מאוד מאוד #כמה זמן את אוהבת אותו? חצי שנה?בערך..? #האם הוא יודע כמה שאת אוהבת אותו? נראה לי
#מה היית מוכנה לעשות בשבילו? הכל #מאחת עד עשר, כמה את אוהבת אותו? 10

שנינה11

New member
בא גמלי=)

***האם את כרגע מאוהבת? כן=) ***מה את הכי אוהבת אצלו? הכול בעיקר האכפתיות וזה שהוא יודע לעשות כיף בכל מקום.. ***מה היית משנה אצלו? זה משו שהוא גם טוב וגם רע שהוא בנאדם כזה מגניב שכל העולם רוצה להיות בחברתו ***עד כמה הוא אוהב אותך? אני לא יודעת מקווה שכמו שאני=| ***מה היית רוצה שהוא ידע עליך? לא עולה לי משו אולי כמה הוא חשוב לי.. ***כמה זמן את אוהבת אותו? טיפה לפני עצמאות חשבו לבד.. ***האם הוא יודע כמה שאת אוהבת אותו? לא נראה לי אני לא אישית לא אמרתי לו.. ***מה היית מוכנה לעשות בשבילו? לעשות לו כפיתה אממ.. איזה קטע עשיתי לו את זה כבר=) *** מאחת עד עשר, כמה את אוהבת אותו? 220XD

shelly malka

New member
................./images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

מצטרפת לשווק הלא מאוהבות. חיחייח

טל 182

New member
אני ממש מבולבלת...איך אפשר לדעת אם אוהבים

באמת בלי להכיר את הבנאדם בכלל?! בלי לדבר איתו?!! בלי כלום....לא יודעת אני ממש מבולבלת. אוףףףףףףףףףףףףףףףף! #האם את כרגע מאוהבת? לא בטוחה..... #מה את הכי אוהבת אצלו? לא מכירה אותו........אוף זה מסובך! מה לעשות?! #מה היית משנה אצלו? לא יודעת #עד כמה הוא אוהב אותך? אני לא יודעת אם הוא בכלל יודע איך קוראים לי :S #מה היית רוצה שהוא ידע עליך? אין לי מושג #כמה זמן את אוהבת אותו? אני אני אני לא יודעת #האם הוא יודע כמה שאת אוהבת אותו? אני לא כזה אוהבת אותו...אוף אני לא יודעת #מה היית מוכנה לעשות בשבילו? האמת...לא יודעת #מאחת עד עשר, כמה את אוהבת אותו? - 3> וואוו זה היה תשובות יצירתיות.

oFka7

New member
מזתומרת את לא מכירה אותו?../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

Fucking Noff

New member
עונה [:

#האם את כרגע מאוהבת? אממ... נראה לי... #מה את הכי אוהבת אצלו? את החיוך והצחוק.. ושהוא מדבר שטויות חיחי #מה היית משנה אצלו? את זה שהוא מסתכל על בנות אחרות וכל יום יש לו סטוצ' אחר #עד כמה הוא אוהב אותך? עד האטמוספרה #מה היית רוצה שהוא ידע עליך? שאני אוהבת אותו #כמה זמן את אוהבת אותו? חודש #האם הוא יודע כמה שאת אוהבת אותו? לא יודעת #מה היית מוכנה לעשות בשבילו? אממ תלוי מה הוא מבקש #מאחת עד עשר, כמה את אוהבת אותו?9 יום אהבה יום שני..!!! P:

למעלה