היי

היי

יש לי סיפור כזה לספר לכם\ אני הומו, בן 14 יש לי חבר שהוא גם בן 14 ועוד 4 חודשים הוא יהיה בן 15 היום חזרנו ממשחק כדורגל עם החבר'ה, וליוויתי אותו הביתה כי הוא גר קרוב אליי (אני חושק בו זמן רב!!!) וכל המשחק הוא הזיע והוא היה חתיך מתמיד והתפללתי לעצמי בלב "אמן ואני אזכה למצוץ לו את הזין" ואז כשהגעתי אליו הביתה אז בחניה הוא אמר לי "תגיד...אתה רוצה למצוץ לי ואני ימצוץ לך?" קיצ'ר יצא ככה ומצצתי לו וזה היה הדבר הכי כיף בעולם, למישהו כמוהו הוא כזה חתיך ומושלם, אני כזה חולה עליו. ואז אחרי חצי שעה שמצצתי לו בחניה הוא אמר לי שהוא צריך לקום מוקדם ושנקבע לפעם אחרת. אז מה אתם אומרים עליי לעשות? אני נורא רוצה לקיים איתו יחסי מין, וכדאי לי לנשק אותו פעם באה כשהוא יקבע איתי?

חחחח מה ניסגר איתך תגיד לי???

מה הסיפור המצוץ מהאצבע הזה?? ולמה אתה בן 14 אבל בכרטיס שלך כתוב 31??? למה לבלבל לנו במוח?? משעמם לך?? ממציא סיפורים !??!?!

זרום עם זה..

תעשה מה שטוב לך.. ואם לדעתך למצוץ לו כיף לך אז תעשה את זה.. אבל שלא ינצלו אותך.. בהצלחה ותהנה כפרות.

תבייש! תינוק בן 14 שרוצה כבר לינוק לחבר שלו !

שמחליט שבא לו ישר את זה. אתה מאלו שמקבלים טראומות לכל החיים ממה שהם עושים. או אפילו נאנסים. שמור על עצמך. לאן הגענו.....

למעלה