היי...

Pixy led

New member
אימא שלי אחרת

היא מאמינה בהחלט במאגיה, ורק אמרה שלא כדאי לעסוק בזה כי זה כמו לחפש קיצורי דרך במקום להשיג דברים כראוי... חרף זאת, היא קנתה לאחותי הקטנה את "כישוף וקסם".

L e s t a t

New member
זה פשוט נראה לי מוזר

שמצד אחד אמא שלך לא מעודדת את העיסוק ומצד שני היא קונה ספר לאחותך הקטנה.... שמעי מיכל, זה לא מסתדר לי...

Pixy led

New member
היא מאוד ליברלית

ואחרי שדיברתי איתה היא הבינה שהיא אמנם יכולה להתנגד לעיסוק, אבל היא לא תשלול מהבנות שלה את העניין בנושא וגישה אל המקורות המתאימים. ליברליזם זה דבר טוב.

קטריין

New member
אבא שלי תומך ואמא שלי פשוט ../images/Emo29.gif

מתעלמת מזה אני לא חושבת, שהיא מאמינה, שאני אליך עם זה עד הסוף היא חושבת, שזה רק תכופה, אבל אבא שלי תומך בי כל עוד אני מתעסקת במגיה לבנה. ובקשר לשאלה שלך אני רק יכולה להגיד לך, שעם היתי במצב שלך פשוט היתי ממשיך להאמין בזה למה כי אני לא יכולה לתת למישהו גם עם זאת אמא שלי להגיד לי בנה להאמין אני פשוט לא הרגיש טוב עם אצמי, וגם בגלל, שאני מאמינה בזה אני לא יכולה פשוט להפסיק. מקווה, שעזרתי, ושהכל הסתדר שלך לילך

גם לי זה קרה בדיוק ככה. אבל אתה חיב

להילחם על החופש שלך. לדעתי תגיד לה, בסדר! ותעשה מה שאתה רוצה..

תקשיב.. אל תשקר לה! אבל זה גם לא

סיבה לריב!. זכותך להאמין.. אבל שוב תתחשב שלא יהיה בולט מדי(התגרו

ככה זה אצל כולם

או שההורים שלך עוסקים בכישוף או שהם צוחקים עליך אף הורה שלא מתעסק בזה לבד לא יעודד אותך ובטח יחשוב שאתה מטורף

Death Wish

New member
מה עשיתי?!

לא נותנים לי להכין שיקויים יותר :( אני רק כותבת אותם אני לא יכולה להכין אותם........אההההההההההההההההההה מי רוצה לעזור לי אני אתן מתכון והוא יכין וינסה! {לא כ"כ מפתה נכון?} אגב אני דפנה

Death Wish

New member
ולי אישית...

לקחו גם את הנרות חנוכה והגיר..... אפילו אין לי גישה לתבלינים שאמא שלי מגדלת.......

למעלה