היי

KבתאלK

New member
היי

אז ככה אני והחבר נפרדנו לפני חודש וקצת.. בהתחלה הוא הציק לי עם איזה תמונה שהוא עלה לאתר הכרויות שלשנינו יש שם כרטיס.(הוא חיפש את התגובה שלי=>צומי) ועכשיו החוא מסתכל לי באווי(הודעה באיסיקיו) יש לי תוכנה אז ככה אני יודעת. אני לא מבינה מה יוצא לו מזה שהוא מסתכל לי באווי אוף\=

Miss Thang

New member
תפסיקי להתעסק בזה כבר. כמה אפשר?

קודם ההודעות הבלתי פוסקות על התמונות - וכמה שהצקת לו על מנת שיוריד אותן, עכשיו השטויות של האוואי. תעשי NEXT, נשמע שאת יודעת היטב למה הוא מתעסק בך, כי את עושה בדיוק את אותו הדבר בעצמך.

KבתאלK

New member
את ממש חוצפנית

כמו שאת כותבת פה הודעות גם אני יכולה וזה מציק מאוד שהוא מעלה תמונות כדי למשוך צומי.. אבל הינה התעלמתי ממנו אפילו לא טרחתי לבדוק אם הוא הוריד אותה או לא כי זה לא מענין אותי וזה שהוא מחפש אותי שיחפש הפזקתי לחשוב על זה סך הכול רציתי להבין מה הוא משיג בזה ומותק שלי הוא לא מענין לי את האצבע השמאלית שלי וכנראה שהוא באמת נזכר עכשיו שהיתה לו מישהי שאוהבת אותו ואם מראש את יודעת שאת לא אוהבת את ההודעות שלי אל תתרחי לענות

איך בדיוק התעלמת ממנו אם את כותבת עליו בפורום

מצד אחד את טוענת שהוא לא מעניין לך את האצבע השמאלית אבל מצד שני הבחור מעלה תמונה לאתר היכרויות ומצליח לעורר בך רגש כלפיו (זה לאו דווקא רגש טוב אבל זה עדיין רגש). תמשיכי כבר הלאה ותפסיקי להתעסק בו ובדברים שהוא עושה, אם תמשיכי לשים לב לכל דבר קטן שהוא עושה את לא תצליחי להתגבר עליו (ולפי דעתי את לא רוצה להתגבר עליו אבל זה כבר משהו אחר).

KבתאלK

New member
רציתי

לדעת מה נותן לו לקרוא לי באווי אני רוצה לשכוח מהכול

חחח מעניין מי המשועמם שהמציא את התוכנה הזאת?

ולמה שמישהו ירצה להשתמש בה בכלל? ;)

omer73

New member
מיותר לחלוטין

כל ההתעסקות שלך ועצם זה שזה מעסיק ומטריד אותך מה היו הכוונות שלו בזה שהוא הסתכל ב-icq זה סתם מיותר, וזה סתם חבל על הזמן וההתעסקות עם זה. היחסים ביניכם נגמרו, אז פשוט תמשיכי הלאה, את יודעת, באוטוסטרדה כשרואים משהו לא חשוב, מורידים הילוך, נותנים גז וממשיכים הלאה, חבל שאת נשארת באותו מקום ומתעסקת בזה.

KבתאלK

New member
...

אני מנסה להמשיך הלאה ועכשיו נפלה עלי מכה..(לא קשור אליו) זאת חרא של תקופה אבל יהיה טוב וכן צריך להתעלם בגלל זה עכשיו מחקתי את התוכנה

למעלה