היי

היי

שלום... אני נטע.. בכל אופן אז אני משחקת במנג'ר עוד מלפני הרבה מאוד זמן וממש עכשיו ביקשתי אישור לקבוצה.. אמרו לי שבטח אחכה שבוע עד שהיא תאושר ובטח עד אז כבר לא ארצה לשחק במשחק הזה כי הוא עצבן אותי עוד לפני שהוא התחיל אבל זה לא מונע ממני להציג את עצמי.. אה.. כאילו שמעתי שיש הרבה חוקים ושצריך לקרוא הרבה דברים כדי לא להרוס לעצמך את הסיכויים לנצח אז אם יש לכם טיפים או לינקים אשמח .. בכל אופן, זה כנראה הפעם הראשונה והאחרונה שתחשבו שאני בסדר והכל כי בקרוב אני אנצח את כולכם ואז יהיה רגשות טינה וכעס מצידכם.. אז לפחות הזהרתי אתכם מראש חחחחחחחחחחחחחח

אם ב 5 בבוקר את נרשמת להאטריק....

אז או שאת עדיין מסטולה מהמסיבה, או שאת הולכת להיות מכורה...
בכל מקרה, כולם אומרים בהתחלה שזה בטח ישעמם אותם מהר מאוד, ושעד שהם יקבלו קבוצה הם יתייאשו, ובסוף מוצאים את עצמם 13 עונות בהאטריק... את מוזמנת להכנס לקישורים ולמאמרים של הפורום ולהתחיל לקרוא...יש שם את כל הבסיס שאת צריכה, בנוסף לחוקים באתר עצמו. אז היה נחמד לחשוב שאת בסדר והכל, נתראה בליגה העל
שיהיה בהצלחה!

Suli

New member
אם אתה כותב פה ב5 בבוקר מה זה אומר עליך?

וגם אני נרשמתי ב5 בבוקר :|

trigotrigo

New member
אם כבר שרשור איך נרשמתי,

אני ראיתי כתבה בוואלה וחשבתי שזה תמהוני, אבל החלטתי לנסות בכל זאת כי שיחקתי ב utopia והרעיון נראה נחמד

man31

New member
אני נרשמתי בעקבות פרסום בנענע על פורום חדש

פורום האטריק בניהולו של אילון כמובן שאם אילון לא היה עוזר לי בהתחלה לא נראה לי שהייתי ממשיך במשחק

man31

New member
תרשום man31

מאיפה כולם צריכים לדעת מי זה מנייהו?

למעלה