היי

jack4u

New member
היי

שלום לכם. איפה אני אוכל ללמוד בירושלים יפנית? עדיף קבוצה מאורגנת ולא מורה פרטי. תודה!

STATY

New member
היי אנשים!

באותו נושא... שלום קוראים לי גל, (או איך שכולם קוראים לי "פאי") אני בן 16 מאיזור חיפה ורציתי לדעת 3 דברים... איפה אני יכול ללמוד יפנית באיזור חיפה? (לא אכפת לי פרטי או קבוצה למרות שאני מעדיף קבוצה) איפה אני מוריד מקלדת יפנית למחשב (אם זה אפשרי ואיך זה הולך כי אני יודע כתב היראגנה... נראה לי שזה היראגנה) ואיפה אני יכול לתרגם את השיר של "קוטאני קינייה" - (ספייסי מרמלדה) http://www.youtube.com/watch?v=3mFWRPczxRc תותאמו אריגתו גוזאימאסו סוראדא אוחאיואו גוזאימסו!
[email protected]

Ikari Shinji

New member
יש לך טעות קלה, אוהיו תקף לבוקר, והשעה שכתבת

מתאימה לצהריים, שבזמן זה של היום משתמשים בקוניצ'יווה "^^ נו ביגי... קוניצי'ווה, סורדה ג'ה איטמאמס ^_^

BoredAsHell

New member
לגבי תעתיק...

תעתיק בעברית לא עובר טוב ללא סימני ניקוד ~_~

STATY

New member
חחח

2 דברים... 1. מבחנתי 12 בבוקר זה עדיין בוקר ואני מודע לעניין שבזמן הזה רוב האנשים יגידו קוניצ'יווה... 2. עם התעתיק האנגלי לוקח לי המון זמן כי כול שנייה יש A,U,E,I,O ואני לא רגיל לכתוב ככה... אפשר לעשות ניקוד עברי אבל זה לוקח שעה בערך... חחח... יום טוב לכולם! Watashiwa nihongo sukoshi hanasemasu אני מקווה שאת זה יהיה אפשרי להבין

GnomeBubble

New member
לגבי המקלדת

אתה פשוט צריך להתקין תמיכה יפנית למחשב (יש הסבר במאמרים של הפורום) ואז תוכל להקליד ביפנית. חייבים דיסק התקנה של חלונות בשביל זה. אם אין לך, נסה להשיג איכשהו, כי זה לא עובד אחרת.

jack4u

New member
vקפצה +שאלה

איזה ספרים אתם ממליצים לאלה שרוצים ללמוד יפנית לבד? בעברים יש רק את הספר הזה: "יפנית קלה - קורס בעשרה שיעורים" באמזון ראיתי כמה ספרים שנראים בסדר, על איזה ספרים אתם ממליצים (אפשר גם בעברית וגם באנגלית)?

למעלה