היי!!

eynetane

New member
נראה לי שאני מכיר רק את יבגני מהצוות שלכם, ..

אבל אף פעם לא מאוחר להרחיב.

Fantasy WRC

New member
חחח כן, יבגני היה מאוד פעיל בזמן שאחרים

הסתתרו מאחורי גבו :):):)

Fantasy WRC

New member
בכל מקרה הייתי אחד מהצוות שלו

אחרי על חלק מהקוד המשחק ועל אתר....

Fantasy WRC

New member
ושמי יניב - סטודנט שנה ב

שכבר מסיים שנה ומכללה אקדמית להנדסה ירושלים למהנדס תוכנה :)

eynetane

New member
נו, אז הגיע הזמן לקחת את הכל צעד קדימה...

או שאין זמן?

Fantasy WRC

New member
צד קדימה לאן?? מעניין לי לדעת למה התככונת?../images/Emo13.gif

אני עכשיו בתקופת מבנים.. מחר מבחן הראשון ואחרי זה כל שלושה ימים מבחן :):)

eynetane

New member
אתה יודע, אנחנו בפורום פיתוח משחקים...

אתה יכול כבר לנחש למה התכוונתי?

BearX

New member
כן אבל..

זמן.. הישראלים האלה.. לומדים.. הולכים לצבא מעבירים 3 שנים שאין בהם זמן לעשות כלום, אחרי זה מה תעשה? אתה חייב ללמוד כדי להתקדם אז לומדים עוד 4 שנים.. מבחנים.. עוד מבחנים ואז אתה יוצא לשוק ואתה הרי חייב כסף להתקדם לעבוד.. אוטו.. קיצר זמן קצת קשה להשיג בימינו ובמיוחד אם זה זמן של כמה אנשים

eynetane

New member
אישתי אומרת ש...

מי שעובד אין לו זמן לעשות כסף. צריך לצאת ממעגל הקסמים לבד. והאמת היא שהשנים האלה, לפני שיש לך אישה ילדה ומשכנתא, הן השנים הכמעט יחידות שבהן ניתן לעשות את הקפיצה הזו. אח"כ, כל הזדמנות שתהיה לך לקחת שנה הצידה ולנסות לפתוח משהו לבד, תהיה פחות טובה מההזדמנות שיש לך כרגע, כך שאם אתה מוותר עכשיו, יהיה זה הגיוני הרבה יותר לוותר על החלום גם בעוד שנתיים. אגב, נסיון כזה, גם אם הוא נכשל, הוא עדיין יכול להועיל לך בעתיד, כשתרצה "לחזור למסלול". סוג הנסיון שרוכשים ביזמות שונה משמעותית מכל נסיון או ידע שתצבור באוניברסיטה ובעבודה.

BearX

New member
יש מצב אבל

תשמע MMORPG לא ילך אני מחפש באמת רעיון למשהו מקורי ומגניב, משהו בכיוון משחק רשת אבל על גבי הדפדפן.. יש לי כמה רעיונות בראש אבל לא משהו שיהיה מספיק חזק לשוק היום, אבל מי יודע אולי.. אגב אייל קיבלת את המייל? מה אתה עושה בימים אלו?

eynetane

New member
אני מסכים,

לא MMORPG MMO או אפילו רק MP ל מסיבי מבוסס דפדפן יכול להצליח. ויש לי רעיון - אבל צריך לעבד אותו קצת יותר. אני גם צריך מפתח ווב יותר חזק ממני, אני בסה"כ די חובב בתור מפתח. לא קיבלתי את המייל :( נסה שוב - או דרך מערכת ההודעות של תפוז..

Fantasy WRC

New member
תשמע

במצב כזה אני בכיף הייתי מוצא עבודה בתור סטודנט בתחום היי טק, פעמים בשבוע ולא משנה איפה(ירושלים או ת"א), עם משכורת מינימום.. אני כבר שנה וחצי שלא עובד ואני תמיד נקלע לבעית כסף וזה די לא נעים. שנה הזו הייתה קשה מאוד והיה קשה מאוד לעבוד וללמוד אז עזבתי את עבודה למען הצלחת בלימודים.... הבעיה היא שכולם רוצים בעלי ניסיון וכל זה וכימעט ולא משאירים לסטדנטים סיכוים למצוא עבודה בתחום ולצבור ניסיון חבר שלי שכבר מסיים ללמוד להנדסת תעשיה וניהול בנס מצא עבודה בחברת נס שבירושלים ועושה שם עבודה של מתכנת.. סתם היה לו מזל גדול שהתקבל לעבודה והוא עובד לפי שעות...

ahillel

New member
נס מלמדים לתואר מהנדס? לא ידעתי

אין ספק שהניסיון של העובד הוא אחד הדברים החשובים ביותר למעסיק. חוץ מזה, מהנדס תעשיה וניהול עובד כמתכנת? הנדסת תעשיה וניהול לא קשורה יותר לכלכלה וניהול מאשר לתיכנות?

Fantasy WRC

New member
זהו :)

אני לא לומד בנס :) נס זה חברת היי טק, לא יותר מזה החבר שלי משלב את תעשיה וניהול עם תכנות שם :)

למעלה