היי!!

BearX

New member
היי!!

היי כולם! קוראים לי יבגני כרגע השתחררתי מהצבא ואני חדש בפורום, יש לי נסיון בפיתוח משחקי מחשב ואני מקווה שאוכל לתרום לפורום.

De-Panther

New member
ברוך הבא../images/Emo9.gif נשמח לראות עבודות|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שעשית בעבר עם איזה כלים אתה עובד? שפות, תוכנות וכו'

BearX

New member
אז קצת רקע..

עשיתי כמה פרוייקטים אבל הפרוייקט הראשי שעבדתי עליו זה MMORPG, מצורף קישור, אני מתכנת ב#VB.NET, C וכמובן איך אפשר היה ליצור את זה בלי 3DSMax ו
Photoshop הפסקתי לעבוד עליו לפני הצבא... בעיקר.. בגלל הצבא, אבל בכל מקרה MMORPG למדתי בדרך הקשה שזה לא משהו שאפשר להיתחרות איתו בשוק כרגע גם אם יש לך צוות של אנשים מקצועיים, אבל עם רעיון מקורי? אולי...
http://www.truevision3d.com/gallery.php?cid=9

De-Panther

New member
אני זוכר שהיה בפורום מישהו...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אחר שעבד על אותו משחק
כמה אנשים הייתם? ומה באמת קורה עם הפיתוח של המשחק הזה? אני זוכר שלפני איזה 3 או 4 שנים עוד השקעתם בזה... וחשבתי שזה הולך להיות משחק ממש שווה ממה שאז ראיתי חבל שהפסקתם עם העבודה עליו...

BearX

New member
יכול להיות

היינו כמה אנשים בכל מקרה משחק MMORPG זה ק ש ה! תחשוב כמה עבודה אתה צריך להשקיע אם אתה צריך לעשות רק לדמו של המשחק
: 5 מודולים של יצורים כולל אנימציה
5 מודולים של אנשים/מערכת ליצירת אנשים כולל אנימציה
מערכת שמאפשרת לך לטעון את המשך העולם (בלי להשתמש בLoading) קוד של ניהול חפצים כולל איזה 50 חפצים. מערכת קסמים שזה ממש לא קל. מערכת Pathfinding אם לא לך (כי השחקן בטח זז עם העכבר והמקלדת) אז למפלצות. מערכת GUI שמאפשרת לך ליצור חלונות וגם חלק מזה, זה Inventory שזה גם לא קל. וכמובן מערכת סרברים מספיק טובה שמאפשרת לך לנהל את כל האנשים האלה בסרבר. ועוד המון דברים שבטח גם שכחתי... את כל זה לשלב בEditor מספיק טוב שלא יהיה בו שינויים שתוכל להכין מפות למשחק. ואז כשאתה תבוא למשקיע שמבחינתי יהיו מיקרוסופט ישראל והם ישאלו אותך למה שאנשים ישחקו בזה ולא בWOW, EQ2, AC2 ועוד כמה משחקים שיוצאים עכשיו לרשת, אתה תוכל באמת לענות להם כמו שצריך..

De-Panther

New member
../images/Emo9.gif טוב נו הייתם באמת רציניים|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הייתי רוצה להיות פעם חלק מקבוצה כזו זה נורא קשה לארגן כזו קבוצה

Fantasy WRC

New member
יפה יפה יבגני :):):) ברוך הבא לפורום...חחחח

"היה פעם אחד כזה בפורום שעבד על משחק הזה" נשמע טוב "פעם" :):):):)

De-Panther

New member
../images/Emo2.gifאתה עדיין פה!! ואני כבר...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

חשבתי שנעלמת לנו נו... לא הייתי בטוח אם שינית כינוי או שזה מישהו אחר מהצוות או שזה מישהו שהחליט לקחת קרדיט על משהו לא שלו... אז הבאתי בקטנה איזשהו איזכור שכבר הציגו תמונות מהמשחק הזה כאן בעבר

Fantasy WRC

New member
יבגני היה ראש הצוות שלנו :):)

ואין סיכוי שאני אציג משהו שלא היה לי חלק בו :)

Fantasy WRC

New member
אני פה מזמן.. ומכירים אותי רק שלאחרונה נהיתי

מבקר שקט כזה.. בגלל הלימודים :):):)

yoniBLA

New member
ברוך הבא!

טוב לראות אנשים עם נסיון מגיעים לפורום נידח זה. אני עדיין לא מאמין בפיתוח משחקים בשפות managed אבל אולי בקרוב זה כבר יהיה ריאלי. בכ"מ, אם אתם מתארגנים על איזה פרויקט אולי אני אצטרף חלקית (צבא גוזל לי את רוב הזמן), הכי כיף לפתח משחקים

freak2100

New member
אני עוד כמה שבועות מתגייס...

לשלושה שבועות, לטירונות מעפנה, ואז אני חוזר להיות בדחיית שירות

eynetane

New member
יכול להיות שאנחנו מכירים..

יבגני, יש מצב שה MMO שלך היה פרוייקט בגרות ש...הייתי המנחה שלו?

למעלה